Mycket trevligt kundbemötande. Snabb leverans 👍
Ljudmakarn
Ljudmakarn är ett företag som erbjuder ljud- och HiFi-produkter, online och i butik. Vi har en stor passion för musik och HiFi-anläggningar som realiserar musikens potential. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter som gör just detta, och vi erbjuder mer än gärna rådgivning för att ta fram det bästa ljudsystemet för dig....
46 omdömen om Ljudmakarn
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Stefan, Vad roligt att höra att du är nöjd med oss. Vi jobbar hårt för att man som kund ska känna sig välkommen och väl behandlad, och då är det såklart väldigt roligt att få veta att det lönar sig 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Brilliant marvellous wonderful. Have been a repeat customer for years. Have a good balance between high end products and knowledge but also pragmatic and down to earth. Great team
Hi David, Thank you so very much for your kind words. This inspire us to work even harder to give our customers a great experience with us 😊
Väldigt bra hantering! Beställde nya hörlurar som levererades på 2 bankdagar - mycket snabb leverans! Paketet var mycket väl vadderat med emballage - kändes tryggt när man köper dyra prylar! Produkten var väldigt trevlig - helt nöjd med utbudet på Ljudmakarn! Rekommenderas! /Sebastian
Hej Sebastian, Det gläder oss väldigt att du är nöjd med oss. Vi lägger stort värde på att du som kund ska känna dig nöjd med oss, vare sig du handlar hos oss på plats i butiken eller på nätet i vår webshop. Vi önskar dig många härliga musikstunder med dina nya hörlurar 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Snabb leverans vid postorder. Professionell och snabb hjälp vid reklamation.
Hej Magnus, Även om det är mycket, mycket sällsynt att något som ingår i en produkt saknas vid leverans, eller att något är skadat, så vill vi så långt det är möjligt göra vårt yttersta för att rätta till det så att våra kunder är nöjda och känner sig trygga med att göra affärer med oss. Då är det en trygghet, inte bara för dig som kund, utan även för oss som återförsäljare, att den leverantören som tillhandahållit och/eller tillverkat produkten är snabba i kommunikation och handling att se till att alla inblandade parter...
Topp! Supersnabb leverans och mkt bra info om produkten! Atoll - phonosteg
Hej Mikael, Vad roligt att höra att du är nöjd med både oss och produkten. Hoppas att det gick fint att installera ditt nya RIAA-steg i din Atoll 😊 Stort tack för det fina omdömet och varmt välkommen åter!
Enkelt att handla och snabb leverans av hörlurar.
Hej Lars, Tack så mycket för det fina omdömet. Vi önskar dig många år med mycket musikglädje med dina nya hörlurar 😊 Varmt välkommen åter!
Mycket trevligt och tillmötesgående bemötande.
Hej Mikael, Så roligt att höra! Det blir ju så mycket enklare och roligare för alla inblandade om man är trevliga och tillmötesgående med varandra 😊 Varmt välkommen åter!
Bra o trevlig service Bra hifi grejor
Hej Lars, Vi försöker så gott vi kan att vara bra, trevliga och ha ett bra sortiment, så då är det väldigt roligt att höra från dig att upplever oss precis så 😊 Vi önskar dig en fin dag och välkommen åter!
Köpte en skivspelare, Ljudmakarn skickade med en fin skivborste i priset vilket fick mig att välja dem istället för konkurrenten. Snabb leverans.
Hej Henric, Vad roligt att höra att du tycker att vi skötte oss! Vi önskar dig många härliga musikstunder med din nya Rega Planar 2 med Nd3-pickup 😊 Varmt välkommen åter!
Bra hemsida, lätt att beställa, snabb lev. lätt att betala. Köpte en pick-up Ortofon 10. Det gick fortare att köpa och få leverans än det tog för mig att installera den.
Hej Rolf, Det kan vara lite pillrigt att installera en pickup, det håller vi med om. Men när man väl fått till det så är belöningen inte långt borta i form av att lägga på en favoritskiva och koppla av till musiken 😊 Tack för ditt jättefina omdöme och välkommen åter!
Köpte en motorstyrning till Rega Planar 3 skivspelare. Beställde på lördagen, fick den på tisdagen. Snabb leverans. Mycket nöjd.
Hej Jan, Vad kul att motorstyrningen kom fram till dig så snabbt. Och ännu roligare att du är mycket nöjd 😊 Tack för det jättefina omdömet och varmt välkommen åter!
Snabb frakt och humana priser samt bra kommunikation!
Hej Greger, Härligt att höra att du är nöjd med oss 😊 Stort tack för ditt finfina omdöme och varmt välkommen åter!
Fantastiskt bra mottagande och service i butik. Snabb leverans (beställning via hemsida). Jag köpte en skivspelare Rega Planar 8 samt Riasteg MM MK5 från Rega. Bra support och tips via telefon när jag skulle ställa in tonarmen.
Hej Kenth, Jättekul att du känner dig nöjd med oss. Du har blivit med en riktigt härlig skivspelare och vi är säkra på att den kommer att skänka dig många ännu härligare musikstunder och inspirerar till inköp av roliga skivor 😊 Varmt, varmt tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!
Enkelt och bra webbsida med god information och flera valmöjligheter att betala på. Mycket snabb leverans till min adress. Köpte golvhögtalare dynaudio contour legacy
Hej Micael, Många stora tack för ditt fina omdöme och att du gav oss förtroendet att få leverera ett par högtalare av yppersta klass till dig 😊 Du glömmer väl inte att registrera dom hos Dynaudio för utökad garanti? Tack för det jättefina omdömet och varmt välkommen åter!
En mycket trevlig köpupplevelse.😃
Hej Sven, Är det något i livet man vill ha, så är det att ha det trevligt. Tack för dina fina ord och att du tycker att vi gav dig trevlighet i samband med ditt köp hos oss 😊 Stort tack och varmt välkommen åter!
Enkelt att hitta produkter på hemsidan och smidigt med hemleverans
Hej Tor, Vi tycker ju att det ska vara enkelt och smidigt att använda en hemsida, så därför blir vi ju förstås jätteglada att höra att det arbete vi lägger ner för att det ska vara just enkelt och smidigt lönar sig 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Tillförlitliga, snabba, bra service vid utbyte av trasig pickup. Rekomenderas.
Hej Lars, När något går snett, och ibland gör det ju tyvärr det av olika anledningar, så är det viktigt för oss att efter bästa förmåga försöka rätta till det hela på ett snabbt och smidigt sätt 😊 Stort tack för ditt väldigt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Kanonbra Lätt att beställa och snabbt levererat
Hej Inge, Det ska vara snabbt och lätt 😊 Många tack för ditt jättefina omdöme och varmt välkommen åter!
Bra info snabb handläggning vänliga
Hej Claes, Vi vill ju att en köpupplevelse hos oss är så positiv som möjligt, och då är korrekt information och snabb handläggning absolut sånt som bidrar till det. Vi önskar dig många härliga musikstunder med din Naim Nait XS3 😊 Tack för ditt finfina omdöme och varmt välkommen åter!
Great! Fast processing and shipment arrangement.
Hello Cheuk, Thank you for your very kind words. We wish you all the best with your newly acquired ATC-loudspeakers 😊 Thank you again for your excellent review and welcome back!
Jag har handlat från Ljudmakarn flera gånger. Alltid nöjd med service och produkter!
Hej Ulf, Vi är alltid tacksamma för återkommande kunder. Det betyder att vi gör något rätt när man väljer att komma tillbaka till oss för sitt nästa köp. Det värmer att få höra det 😊 Stort tack för dina fina ord och att du förtroende för oss. Varmt välkommen åter!
Friendly reception and help without being too pushy.
Dom har skött mina beställningar o returer klanderfritt. Jag har också besökt butiken, fick där ett bra bemötande o en bra demo.
Hej Mikael, Stort tack för ditt väldigt fina omdöme om oss. Varmt välkommen åter 😊
Allt perfekt Varorna som förväntades
Hej Hans, Härligt att höra att du är nöjd 😊 Stort tack och varmt välkommen åter!
Det var skit smidigt och snabbt och super bra pris!
Hej och hallå, Vad roligt att höra att du upplevde att gick smidigt och snabbt. Det betyder att vi har gjort rätt och det är något vi strävar efter att fortsätta att göra varje dag 😊 Stort tack och välkommen åter!
Mycket bra service och rådgivning kring olika produkter. Snabba leveranser. 100% nöjd.
Hej Anders, Wow! 100% tack för att du är 100% nöjd med oss. Vi ska göra vårt yttersta för att du ska fortsätta att vara det i framtiden också 😊 Varmt, varmt välkommen åter!
Har handlat ett flertal gånger. Alltid ett positivt bemötande
Hej Lars, Det gläder oss att höra 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Snabb leverans & bra emballerad, Min fru blev lyrisk när jag spelade en av hennes skivor & tyckte det var det bästa köp jag gjort på länge!😉👍👌
Hej Carl-Gustaf, Vad roligt höra! Delad glädje är dubbel glädje. Hoppas ni får många roliga musikstunder ihop med skivspelaren 😊 Stort tack och välkommen åter!
Enormt positivt! Beställde en förstärkare sent en torsdag. Kunde hämta ut den hos mitt ombud här på västkusten dagen efter. Snacka om snabb service.
Hej Thomas, Ja det var sannerligen raskt marscherat! Vi försöker såklart alltid att leverera en beställning så snabbt vi kan och det är kul när även fraktbolagen är inne på samma linje. Vi önskar dig många härliga musikstunder med din favoritmusik 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!
Jag beställde ett par högtalare, tyvärr föll det inte i god smak för min andra hälft. Tog kontakt med Ljudmakarn och beskrev mitt ärende. Efter några rundor så ordnade företaget en retur som hämtades upp - Tack! Ljudmakarn var även proffsiga under själva köpet då en produkt jag beställt inte direkt behövdes. så den plockades bort. Nästa gång jag går i köpetankar kommer jag se över Ljudmakarns sortiment.
Hej Markus, Ibland blir det inte på det sättet som man har tänkt sig. Och när det blir så försöker vi alltid så långt det är möjligt att hjälpa till och bistå med en så smidig lösning som möjligt 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Jag tycker sidan gav ett seriöst men framförallt ett professionellt intryck. Man får känslan av att Ljudmakarn har Hifi-ljud som sin passion. I mitt köp av ett par hörlurar så står varenda detalj med på sidan som gör det enkelt för mig som kund att se vad man köper. Detta är för mig viktigt trots att man kan läsa till sig detaljer om produkten på andra sidor också. Det fanns flera sätt betala och Ljudmakarn var också en av få återförsäljare som hade rabatt på hörlurarna. Mkt bra!
Hej och hallå, Väldigt rolig och fin feedback från dig. Vi jobbar hårt för att erbjuda en bra hemsida/webshop som är lätt att använda och med så mycket relevant information som möjligt om dom produkter vi säljer. Det värmer när det hårda arbetet ger resultat i form av nöjd kund 😊 Stort tack och varmt välkommen åter!
Personalen hos Ljudmakarn är alltid trevliga och mycket kompetenta.
Hej Johan, Vi bugar och bockar och tackar allra ödmjukast för dom fina orden 😊 Stort tack och varmt välkommen åter!
Toppen, bra bemötande samt bra spårning på varan.
Hej Tomas, Vet du vad? Vi tycker att det är toppen att du tycker att vi är toppen 😊 Stort tack för det fina omdömet och varmt välkommen åter!
Skyhög kompetens och enorm service. Stort tack, återkommer mer än gärna. Mvh Patrik
Hej Patrik, Det är du som ska ha stort tack både för ditt förtroende i oss och för ditt enormt fina omdöme 😊 Varmt, varmt välkommen åter!
Väldigt snabb leverans och varan fanns i lager och allt funkade finfint.
Hej Anna-Karin, Härligt att höra att våra ansträngningar lönar sig i form av nöjd kund 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Snabb leverans. Inga problem. Varan fanns i lager.
Hej Anders, Man vill ju inte ha problem, så vi jobbar hårt för att det inte ska bli några. Om det trots allt blir nåt strul så jobbar vi ännu hårdare för att rätta till det på bästa sätt 😊 Många tack för ditt omdöme. Varmt välkommen åter!
Allt var mycket bra, snabb service!
Hej Jonas, Mycket roligt att höra att allt var till belåtenhet 😊 Stort tack för omdömet och varmt välkommen åter!
Snabb leverans. Lagerstatus av enstaka vara var korrekt. Så är inte läget med alla shops..
Hej Alexei, Vi lägger stor möda på att ha korrekt information om lagerstatusar på våra olika produkter i webshopen. Det underlättar både för oss och framför allt för kunden 😊 Stort tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Mycket bra service. Tillmötesgående och mycket kompetent personal. Bara gått att säga. Rekommenderas 🙂
Hej Jan Eric, Vi försöker verkligen hålla en så god och hög nivå av service som vi bara kan, så det känns väldigt bra att få feedback att vårt arbete lönar sig 😊 Många tack för ditt väldigt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Mycket trevliga, snabba och servicemindade. Både i telefon och över mail. Perfekt!
Hej Mats, Inga dåliga ord! Vi bugar och bockar allra ödmjukast över det fina omdömet 😊 Stort tack och varmt välkommen åter!
Snabb och smidig leverans, bra sortiment och ofta bra erbjudanden.
Hej Leif, Snabbt och smidigt, precis som det ska vara. Tack så mycket för dom fina orden 😊 Många tack och varmt välkommen åter!
God service., anbefaler Ljudmakarn varmt.
Hej Jan, Tack så mycket för förtroendet och det fina omdömet 😊 Varmt välkommen åter!
Bra pris och snabb leverans. Allt enligt beskrivningen
Hej Eric, Härligt att du tycker att vi lever upp till våra egna krav 😊 Stort tack för det finfina omdömet och varmt välkommen åter!
Fantastisk service-minded personal som kunde hjälpa till utanför kontorstid. Kan verkligen rekommendera Ljudmakarn!
Hej Johan, Vi försöker så långt vi kan erbjuda så bra service som möjligt till våra kunder. Ibland får man gå den extra metern eller ta den extra tiden, helt enkelt 😊 Många tack för det fina omdömet och varmt välkommen åter!
Jag har köpt online från ljudmakarn och haft telefonkontakt. Snabba leveranser och trevlig personal i telefon. Viktigast av allt: Vid en lite trist situation med skadad vara i samband med frakt (inte deras fel) var de supersnabba och tydliga i sin kommunikation.Genuin kundservice. Rekommenderas.
Hej Lars-Peter, Ibland är oturen eller olyckan framme och då är det ännu viktigare för oss att ge kunden en bra upplevelse i slutändan 😊 Stort tack för ditt förtroende för oss och varmt välkommen igen!
Det sägs att det finns två typer av hifi-nördar. De som lyssnar på ljudet och de som lyssnar på musiken. Oavsett vilken typ du är eller om du bara vill ha en schysst stereo så finns det en handfull småbutiker i Stockholm som gör jobbet. Ljudmakarn är en sån liten butik med high-end-produkter och stenkoll på hifi-utrustning. Här finns femtiotusenkronors kablar men också billigare instegsprodukter för nybörjaren (hifi är tydligen "en resa"). Personalen har till skillnad från t.ex. Hifiklubben hög integritet och rekommenderar inte produkter som de inte själva tror på.