Det var ett trevligt och bra bemötande med servicekänsla.
Lööfs Kyl & Maskin AB
25 omdömen om Lööfs Kyl & Maskin AB
Snabb och bra servise och trevligt bemötande både i telefon och vid arbetet
Bra mottagande, dock kan man nämna när man pratar kostnader att resa tillkommer i mitt fall 320kr för en resa som tar 20min t/r
Snabb, bra service och trevlig personal
Trevligt bemötande av kunnig reparatör.
Kom i i tid som överenskommit. Bra information problemet och vad som behöver göras.
Trevlig kundtjänst. Fick hjälp snabbt och effektivt.
Mycket bra. Lätt att boka, snabb service, trevlig kunnig tekniker som löste problemet snabbt
Kom vid uppgjord tid, trevligt bemötande, löste problemet snabbt
Bra bemötande och service. Saknade dock återkoppling inledningsvis. När jag ringde upp efter några dagar fick jag reda på att reparatören var sjuk och att de skulle återkomma nästkommande vecka. Annars gick allt smidigt och de var hos mig på överenskommen tid 😊
Fick oerhört snabb och proffsig hjälp! Lööfs är ett riktigt bra och serviceminded företag som jag gärna använder igen.
Proffsigt utfört arbete .Maskinen fungerar perfekt
Snabbt och proffsigt Bra pris
Reparatören kom i god tid och konstaterade snabbt felet
Snabb service och snabb offert
Snabb tid och felet hittades. Jag kommer vända mig till denna firma nästa gång det behövs
Snabb återkoppling av beställning och väl genomförd reparation. Mycket nöjda!
Väldigt Trevligt bemötande, dock behöver de prata sinsemellan vad de lovar kund
Trevligt bemötande och snabb hjälp av 5+ tekniker
Trevligt bemötande både i telefon och på plats
Väldigt trevligt bemötande och bra och snabb service!
Teknikern som kom och bytte kylskåpsmagnet åt oss var mycket trevlig och han utfördes jobbet mycket proffsigt.
Trevligt bemötande och snabba åtgärder!
Hej Det gick fort från att jag beställde till att det var monterat Så jag är jätte nöjd Då får vi se vad fakturan säger Leif
Riktigt bra service, fick hjälp med kylskåp och frys! Fick även hjälp med ugnen! 😀