Tommy är mycket professionell och har arbetet effektivt med alla nödvändiga aspekter. Det har känts tryggt att samarbeta med honom. De företag han anlitar för besiktning, energideklaration och styling har också varit väldigt professionella och bidragit till tryggheten.
Tommy Sundvall
Tommy Sundvall är mäklare på Mäklarhuset Enskede
.Tommy Sundvall har varit registrerad mäklare sedan 1991-02. Tommy Sundvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.9. Tommy Sundvall har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Kombinationen av att jobba med människor och alla beståndsdelar som en bostadsförsäljning består av, som juridik, ekonomi och byggnadsteknik. Man blir aldrig fullärd utan möter alltid nya situationer och utmaningar.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Min målsättning är att de som anlitar mig ska kunna slappna av, och med fullt förtroende känna att jag kan lösa allt som berör bostadsförsäljningen på bästa sätt. Min drivna och målinriktade personlighet ger goda försäljningsresultat.
Vad vet vi inte om dig?
Att jag är en musikälskare som gillar resor och konserter.
2023-11 - 2024-10
241 omdömen om Tommy Sundvall
Köpte villa av Tommy och han var toppen genom hela processen. Trevlig, transparent och kompetent helt enkelt :)
Bra bemötande! Trevlig och respektfull mot både köpare och säljare. Lång tid innan lgh såldes men blev såld efter 3-4 mån.
Professionellt genom hela processen!
Erfaren och bra mäklare som är lätt att ha och göra med. Tillgänglig, tydlig, trygg och respektfull under hela säljprocessen. Hanterar uppstådds problem längs vägen på ett lugnt, ansvarsfullt och proffsigt sätt, genom att med alla parter framhålla vikten av dialog och utifrån den lotsa fram till möjliga lösningar. Kan varmt rekommendera honom
En mäklare som fanns med oss på ett tydligt och effektivt sätt genom hela försäljningen.
Tommy var mycket erfaren och kompetent. Vi uppskattade också att återkoppling var så bra under hela resan. Rekommenderas varmt.
Kunnig och väldigt service minded
Mycket bra och proffsigt bemötande. Vi är väldigt nöjda med hanteringen av vår försäljning.
Trovärdig, inget "fulspel", bra att förklara. Mån om att både säljare och köpare är nöjda. Väldigt erfaren vilket märks.