Patrik Lidholm

Patrik Lidholm

Patrik Lidholm är mäklare på Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga

Patrik Lidholm har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Lidholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Lidholm har haft 21 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

82 omdömen om Patrik Lidholm

Sedan starten hos Reco 2019
Mahdi R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Spånga - Bromsten

Jag tycker Patrik har gjort bra som mäcklare och jag trivdes.

Manuel A
Järfälla

We felt that the buying process when very smooth

Håkan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Järfälla

Trevlig och snabb. Försäljningen gick smidigt och följde den linje vi kommunicerat.

Shokrollah B
Viksjö

Han är proffs och bäst. Tack Patrik ❤️

Francesco T
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby-Spånga
Adelsö

Patrik har hjälpt oss med köpet av ett fritidshus och han var snabb, effektiv och transparent

Ellinor E
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby-Spånga
Råcksta - Vällingby

Patrik är en mycket kompetent mäklare! Som människa inger han ett stort förtroende och hög kompetens. Två viktiga egenskaper som mäklare. Han är socialt kompetent och yrkesmässig ut i fingerspetsarna. Högsta betyg i alla aspekter!

Sarah B
Vällingby-Vinsta

Blev bra och trevlig bemött, har förväntat mig kontuerliga information om hur det går med försäljnings processen men fick inte det. Han var flexibel och trevlig.

Simon H
Nora

Mycket flexibel och fantastiskt engagerad. Stämmer av ofta och jobbar verkligen för säljarens bästa! Mycket imponerande insats

Petra S
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Lidholm en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby - Spånga
Hässelby - Hässelby villastad

Mycket bra och proffsig mäklare. Kan varmt rekommenderas.

Niklas E
Hässelby strand

Bra och trevlig mäklare. Kunnig och engagerad.