Emil Jensen

Emil Jensen

Emil Jensen är mäklare på MOHV Halmstad

Emil Jensen har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Emil Jensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 214 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Jensen har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

214 omdömen om Emil Jensen

Sedan starten hos Reco 2017
Albert Alexander A
Söndrum

Väldigt lättsam och enkel att ha göra med. Väldigt engagerad genuin och hjälper en hela vägen med försäljningen och även leta efter nytt boende.

Pierre C
Söndrum

Trevligt bemötande och tydlig kommunikation.

Ann-Sofie K
Vallås

Emil är en väldigt lättsam och trevlig mäklare. Dem frågor vi hade som han inte hade information om tog han reda på. Uppskattar att han tog sig tid att svara på alla våra frågor och även gav oss möjlighet att titta på huset mer än en gång. Emil fick oss att känna oss trygga i vårt beslut och det kändes bra hela tiden.

Lisbeth K
Brogård

Fint bemötande, det han inte visste tog han snabbt reda på till oss. Såg sina kunder. Trevlig

Alice Lilian G
Brogård

Jag kan varmt rekommendera honom. Trevligt bemötande och allt fungerade utmärkt.

Svar från Emil Jensen

Tack Alice för det fina omdömet och för rekommendationen. Tror dock att du råkat vända på siffrorna..;) Hoppas flytten till nya boendet går bra, så ses vi när det är dags för tillträde. Njut av sommaren! =) Mvh Emil på MOHV

Dejan N
Vallås

Super nöjd med allt och kan rekommendera Emil på MOHV starkt.

Bjarne P
Furet

Jag tycker att det varit en bra och positiv erfarenhet. Emil är trevlig, öppen och kunnig inom området. En mindre förbättring kunde vara information under budgivningen, tänker på att jag hade ledande bud i 26 timmar innan jag tog kontakt själv.

Lars Thomas Erland H
Frösakull

Vi har fått ett mycket professionellt bemötande. Tydlig kommunikation och snabba svar, Våra förväntningar som vi hade har uppfyllts och mer därtill av has engagemang och arbete.

Ghada A
Gullbrandstorp

Han är så duktig, ärlig, han har bra beteende.

Johan Å
Frösakull

Emil har varit engagerad genom hela processen och bemött frågor och funderingar på ett mycket bra sätt!