Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

Anna Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Anna Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Anna Gustavsson har haft 7 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-03

4 omdömen om Anna Gustavsson

Florina Cristina B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
Hemavan

Anna was extremely helpful, particularly in assisting me as a foreigner. She took the time to translate everything and ensured that I understood each step of the process.

Simon R
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
Tärnaby

Trevlig och ambitiös! Löste visning under ledigheten kring nyår vilket uppskattades!

Fredrik S
Hemavan

Trevligt och positivt bemötande på ett transparent, ärligt och korrekt sätt. Snabb på att återkoppla och ge oss svar på det vi funderade över. Vår upplevelse var att hos gav båda parter i affären en så bra uppmärksamhet och service som möjligt. Kan verkligen rekommendera henne!

Pär L
Hemavan

Väldigt proffsigt bemötande och bra kommunikation hela processen igenom. Snabba svar på frågor och funderingar.