Ann-Sofie har varit otroligt professionell genom hela processen när vi sålde vårt fritidsboende. Smidig att kommunicera med, proaktiv och lösningsorienterad. Hon är lyhörd och har ett stort engagemang för att driva hela försäljningen till ett så bra avslut som möjligt. Jag är mycket nöjd med Ann-Sofie som mäklare och kan varmt rekommendera henne till alla som vill sälja sin bostad.
Ann-Sofie Demander
Ann-Sofie Demander är mäklare på MOHV Norrtälje
.Ann-Sofie Demander har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Ann-Sofie Demander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann-Sofie Demander har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
47 omdömen om Ann-Sofie Demander
Glad och trevlig mäklare som har bra koll.
Mycket professionellt och vänligt. Allt på toppnivå! Stor tack!
Stort tack för fina ord Freidoun! Och jag är övertygad om att ni kommer att få många fina, härliga och trivsamma stunder på stället. (Kanske t o m med lite leversnittar/hundgodis till jul? ;) Ta hand om er nu så ses vi snart igen!
Trevlig och hjälpsam! Glad att vi mötte henne och att just hon blev vår mäklare när vi köpte vårt hus.
Stort TACK Erika för att du tog dig tiden att skriva ett par ord också! Jag är övertygad om att ni kommer att trivas jättebra i huset. Perfect match!
Fia är grym! Både köpt och sålt fastighet med henne. Trevlig, flexibel och effektiv. Rekommenderas starkt!
Stort TACK Martin för fina ord! Det var ett rent nöje att få hjälpa just dig att både köpa och sälja.
Positivt och hjälpsamt bemötande med goda tips och råd.Känns tryggt med en sådan mäklare.
Stort TACK Britt-Mari för att du tog dig tid att skriva ett par ord också! Jag är övertygad om att du och maken kommer att trivas alldeles utmärkt i detta fantastiskt fina hus! (Skippa sojamjölet bara... ;)
Som en mäklare ska vara! Rekommenderas varmt.
Men stort tack Gustav för att du tog dig tiden att skriva ett par ord också! Jag är övertygad om att du, sambon och grabbarna kommer att trivas alldeles utmärkt i detta fantastiska fritidshus!
Trevlig bemötande! Begränsad tillgänglighet. Ibland otydlig kommunikation.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Den "begränsade tillgängligheten" samt "ibland otydliga kommunikationen" hänger ihop med att jag var upptagen med din man i samma ärende, se nedan lämnat omdöme av just honom om det motsatta - d v s hög tillgänglighet samt tydlighet ;) (Ali Reza P) Allt väl, och önskar er en fortsatt fin sommar!
Hon är en toppenmäklare. Engagerad och mycket positiv och personlig. Vår önskad om prisbild uppfylldes med råg. Hittade rätt köpare utan att ha allmän visning. Med andra ord. Alla tre parter, säljare-köpare-mäklare är helt klart nöjda. Hör jag någon som ska sälja så ska jag självklart rekommendera Ann-Sofie.
Tack raraste du för ett jättefint omdöme! Det har varit en fröjd att få hjälpa er med försäljningen. Stort tack för förtroendet!
Profosonell och trevlig bemötande. Hon är engagerad och serviceinriktad. Vi förväntade rätt utvärdering av huset och en smidig process för försjälning som uppfyllda. Hon är ansvarsfull, hjälpsam och tillgänglig för frågor. Dessutom har hon försökt att marknadföra huset på ett bra sätt.
Tack raraste du för ett jättefint omdöme! Det har varit en spännande resa att få hjälpa er med försäljningen. Stort tack för förtroendet!