Robin Stegeby

Robin Stegeby

Robin Stegeby är mäklare på MOHV Umeå

Robin Stegeby har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Robin Stegeby har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Stegeby har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

40 omdömen om Robin Stegeby

Sedan starten hos Reco 2023
Magnus R
Obbola

Robin är rak, noggrann och tydlig och svarar snabbt på meddelanden. Kommunikativ och trevlig utan att vara påträngande En bra mäklare som ger den information han har utan massa tröttsamt "säljsnack".

Örjan B
Vännäs

Mycket korrekt, ordning, ett lugnt och trevligt bemötande.

Simon P
Teg

Snabb återkoppling, lugn och trevlig :)

Vera Linnea E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Berghem

Trevlig, tydlig och kommunikativ. Fanns alltid lättillgänglig och svarade snabbt. Gav bra råd och insight. Förklarade processen på ett bra sätt för mig som förstagångsförsäljare.

Linnea Maria Kristina J
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Obbola

Robin är lättsam och proffsig och vi är mycket nöja med kontakten före, under och efter försäljning.

Kieren Stuart C
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Obbola

Robin was very helpful with any questions or concerns that we had. The process of selling the house was smooth and comfortable. Really happy with Robin and would highly recommend him to anyone

Tindra E
Mariehöjd

Mäklaren hade ett bra bemötande och var flexibel i tider som passade mig.

Armin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Stegeby en del av MOHV Umeå
Berghem

Toppen bemötande av Robin och löpande uppdateringar under försäljningsprocessen!

Maria V
Sikeå

En trevlig och kommunikativ mäklare som var lika trevlig innan köp som efter det var klart och det är enligt min erfarenhet inte så vanligt! Jag är jättenöjd!

Mikael N
Yttersjö

Vänligt och professionellt bemötande. Frågorna vi hade besvarade han om hade svar annars tog han reda på det och återkopplade senare. Hjälpte till och förklarade allt med kontraktet när detta gjordes.