naturprodukter.se

438 omdömen om naturprodukter.se

Sedan starten hos Reco 2021

Mimmi F
Escribió sobre naturprodukter.se

Väldigt bra produkter. Beställer talg av nöt och är sån bra kvalitet

Johan T
Escribió sobre naturprodukter.se

Mycket nöjd med UBR-jackan och köpet. Fantastisk butik!.

Per S
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra sajt med bra priser! Dock betydligt trevligare att handla i butiken på Hornsgatan med förnämlig service från den kunniga och mycket trevliga Chermina! ;)

Lars H
Escribió sobre naturprodukter.se

Bara prudukter.Man mår mycket bättre när man anväder deras produkter.

Marianne L
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag är alltid nöjd att handla av naturprodukter och de lever att upp till mina önskemål. Jag handlar 1 gång per månad efter de säljer Now D-Mannose Pure Powder och är de enda i Sverige. Så länge som de tänker sälja den varar så fortsätter jag att handla där som en mycket nöjd kund.

Ewa B
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra sortiment och snabb leverans😊

Anton A
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag beställde Kolloidalt Silver 20 ppm och Silvergel salva online under kampagnen KOLL25 i slutet av oktober. Det var strul med 25% rabatt som inte drogs av vid checkout men jag kopierade instruktionerna och klistrade in i beställningskommentar rutan, så det justerades i efterhand. De hade strul med online rabattkupongen just när jag skulle beställa, men det löste sig. Produkterna har jag använt i många år och kolloidalt silver finns hemma som alternativ till desinfektionsmedel på sår och att skölja ögonen med om jag...

Hanna N
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra erbjudanden! Skönt att slippa se slutsålda varor under erbjudanden! Snabb leverans och Naturprodukter.se känns verkligen att det finns är människor bakom hemsidan vilket känns mycket bra!

Unni N
Escribió sobre naturprodukter.se

Kände att honung pollen Propolis bidrottningsgele gjorde att jag kände mig piggare !!

Helena E
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra upplevelse. De hade vad jag letade efter. Tips är att skriva mer om produkten och dess olika fördelar.

Kerstin L
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabb leverans ,produkten uppfyller mina förväntningar .

Liliya K
Escribió sobre naturprodukter.se

Jätte Bra!!! Var snabbt leverans och bra produkt.

Daniel L
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabb och smidig leverans !! Bara plus här.

Göran W
Escribió sobre naturprodukter.se

Nybörjare som jag är kan bara bedöma priset, Jag betalade 167/kg hos er mot 100 med pompa. Göran Wiberg

Berith A
Escribió sobre naturprodukter.se

Mycket bra och snabb leverans. Har köpt varor av naturprodukter.se under många år och har alltid varit nöjd. Kan verkligen rekommendera dem.

Tomi L
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabbt svar o bra funktioner på Web beställning. Hyfsat snabb leverans.Bara positivt.

Ann-Charlotte N
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra produkter. Snabba leveranser. Normala priser.

Hillevi V
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabb leverans av bra produkter

Inger N
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag fick min vara levererad snabbt. Nöjd. Fanns bara hos Naturapoteket.

Sanna L
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra beskrivning av produkterna på hemsidan. Snabb och smidig leverans direkt till brevlådan.

Susanna R
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra produkter och alltid bra service!

Berit E
Escribió sobre naturprodukter.se

Det är alltid en fröjd att handla hos Naturprodukter, allting går så fort o bra.!

Hej Berit, Åh vad roligt att höra! Varma hälsningar Ellinor

Irene A
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag fick den mandelolja som jag ville ha.

Jenny N
Escribió sobre naturprodukter.se

Hej Kan ej beskriva det. För när jag fick min post så var den tom. Inget innehåll. Riktigt uselt.

Svar från naturprodukter.se

Hej Jenny, Det var inte bra alls! Om du mailar kundtjanst@holligruppen.se så ska vi genast åtgärda detta! Varma hälsningar Ellinor

Sofia S
Escribió sobre naturprodukter.se

Leverans, hantering och information mätte förväntan

Hans R
Escribió sobre naturprodukter.se

Kommer aldrig mer att köpa något från företag som stör kunder för att få veta vad de tycker om produkter, säljbolag etc.

Svar från naturprodukter.se

Hej Hans, Tack för din feedback. Vi hoppas att du var nöjd med dina produkter. Er åsikt och feedback är viktig för oss så vi kan bli ännu bättre! Varma hälsningar Ellinor

Anders L
Escribió sobre naturprodukter.se

De anger "snabba leveranser 1-3 dagar" och det är möjligt att de skickade inom tre dagar, men varubrev ekonomi till det så tog det sex vardagar innan jag fick paketet, så det var betydligt långsammare än konkurrenterna. Lite annat sortiment än andra, så visst kan det vara bra att kolla hos dem vid behov.

Svar från naturprodukter.se

Hej Anders, Tack för din feedback! Vi ska agera på detta och se över våra varubrev ekonomi. Tack för ditt tålamod. Varma hälsningar Ellinor

Annika S
Escribió sobre naturprodukter.se

Lätt att beställa och snabb leverans. Mycket nöjd med produkten.

Anders J
Escribió sobre naturprodukter.se

Enkelt o smidigt handla. Köpte hälsokost, använt d för kort tid för att ange betyg.

Svar från naturprodukter.se

Hej Anders, Tack för viktig och bra feedback. Vi ska ta till oss det! Varma hälsningar Ellinor

Eva-britt H
Escribió sobre naturprodukter.se

Det var en glad överraskning att hitta alla probiotika-produkter till halva priset. Lätt, snabbt och enkelt att betala. Kanon, helt enkelt!

Louis T
Escribió sobre naturprodukter.se

Mycket bra produkter som ni har

Margareta E
Escribió sobre naturprodukter.se

Köpte det sista av ett schampo, Eorol neutral henna, som var slut på annat håll. Använt detta schampo i 50 år. Använder annars inga naturprodukter. Får i mig god kost med viltkött mm

Svar från naturprodukter.se

Hej Margareta, Vad bra att du hittade schampot! Låter som du har en riktigt bra kosthållning. Varma hälsningar Ellinor

Mattias L
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabb och bra hantering, samt snabb leverans

Christina H
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra produkter till Bästa Pris!

Susanne L
Escribió sobre naturprodukter.se

Tog lite väl lång tid kanske men annars var det lätt att handla så i stort sett nöjd. Köpte PH te för njurar som jag inte kan ge någon recension om ännu då jag precis börjat använda produkten.

Svar från naturprodukter.se

Hej Susanne, Vi beklagar att det dröjde och tack för ditt tålamod. Hoppas du nu kommer trivas med produkten och känner bra effekt av naturens multivitamin. Varmt välkommen tillbaka! Varma hälsningar Ellinor

Gita C
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag tycker det går bra, jag är nöjd..

Karin C
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabb leverans, bra utbud på det jag ville ha och rimliga priser

Björn S
Escribió sobre naturprodukter.se

Har köpt multivitaminer och c vitaminer hade lite problem med leveransen första gången men fungerade bra andra beställningen? Jag är nöjd nu.

Svar från naturprodukter.se

Hej Björn, Tack för ditt tålamod och att du gav det en andra chans. Vad bra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka. Varma hälsningar Ellinor

Ewabrith K
Escribió sobre naturprodukter.se

De funkar perfekt, bra för mig

Raphael F

Tog 14 dagar från beställning till leverans till dörren.. Thorne man 50+

Svar från naturprodukter.se

Hej Raphael, Vi beklagar att det tog så lång tid. Det är mycket ovanligt! Hoppas du är nöjd med din produkt och varmt välkommen tillbaka. Varma hälsningar Ellinor

Helena F

Helt ok. Hade inga förväntningar. De gjorde sitt jobb

Agneta M
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag gillar naturprodukter och försöker att alltid köpa från dem bl.a. för att de har ett stort utbud, är ett lokalt företag och bra varor. Tyvärr har de inte alltid just det jag vill ha men det har ingen annan heller. Snabba att leverera också.

Svar från naturprodukter.se

Hej Agneta, Tack! Vad roligt att du gillar oss. Är det några produkter du önskar vi tar in får du gärna maila oss. Vi gör gärna allt för att våra kunder ska vara nöjda och kunna få tag på det som behövs för att jobba med hälsan. Varma hälsningar Ellinor

Solveig W
Escribió sobre naturprodukter.se

Bra strumpa och jag är nöjd med denna

Anneli W
Escribió sobre naturprodukter.se

Jag köpte Gut Support från Holli.... Dom lugnar min tarm.....

Monika M

Jättebra snabb leverans, jättenöjd

Akos K
Escribió sobre naturprodukter.se

Kanon Fick beställning dagen efter jag beställde pålitliga.

Beata A
Escribió sobre naturprodukter.se

Köpte Celtic sea salt och vitD3! Produkter är bra kvalitet och leveransen var snabb. 😊

Ann S
Escribió sobre naturprodukter.se

Alltid nöjd med produkter och service!! Synd att butiken vid Fridhemsplan stängde…

Roland S
Escribió sobre naturprodukter.se

Snabb leverans och kunnig personal.

Eva-Maj N
Escribió sobre naturprodukter.se

Mycket bra produkter o jag tar gurkmeja varje dag vilket håller min ärvda sjukd8m i chakt. As (beshterews sjukdom, med följande inflammation i ögat regnbågs inflammation) O D3 samt de övriga håller förkylningar borta.