Norr Hair & Home

Norr Hair & Home

norrhairhome.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Norr Hair & Home! I en värld där stil möter hållbarhet står Norr Hair & Home som en ledstjärna för harmoni, lyx och värme. För oss handlar det inte bara om att erbjuda förstklassiga hårtjänster och elegant inredning; det handlar om att skapa en plats för dig där skönhet, komfort och miljömedvetenhet samexisterar....

324 omdömen om Norr Hair & Home

Sedan starten hos Reco 2023

Julia S
Skrev om Norr Hair & Home

Gjorde balayage och klippte ny frisyr. Sanna var supertrevlig och noggrann. Blev väldigt nöjd med resultatet och kommer definitivt komma tillbaka!

Frida P
Skrev om Norr Hair & Home

Noggrann klippning i mysig atmosfär.

Ellen H
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid fin service och bra bemötande! Lyhörd frisör och resultatet blev toppen, både färg och klippning 💇🏼‍♀️

Lena F
Skrev om Norr Hair & Home

Fin salong och trevligt bemötande nöjd med min frisyr

Johanna E
Skrev om Norr Hair & Home

Så fint klippt av Rebecca och många bra tips kring vad hårt vatten gr med ditt hår och hur du kan motverka det.

Stefan F
Skrev om Norr Hair & Home

Rebecka är en fantastisk frisör som alltid ger bra service och är väldigt lyhörd. Hon ser till att man som kund känner sig hörd och blir nöjd med resultatet varje gång. Jag behövde klippa till mitt långa hår och jämna ut övergången till skägget. Det blev perfekt utan att se för rakt eller nyklippt ut. Salongen är modern, ljus och trivsam, vilket bidrar till en riktigt bra upplevelse. Jag rekommenderar ett besök hos Rebecka och hennes kollegor!

Cecilia D
Skrev om Norr Hair & Home

En mycket trivsam salong, stämning och inredning skapar ett lugn. Linda vet vad hon gör och jag blev mycket nöjd med min nya frisyr.

Madeléne E
Skrev om Norr Hair & Home

Bästa salongen och frisörerna i stan! Lyhörda, proffsiga och en fantastisk miljö att bli bortskämd i när man vill fräscha upp sitt hår!

Sofia S

Super nöjd. Som alltid. Linda är magi

Anna_lena O
Skrev om Norr Hair & Home

Jag är mycket nöjd med besöket, hårtvätt och klippning.

Therese A
Skrev om Norr Hair & Home

Lina är mycket noggrann och trevlig som frisör. Jag är alltid nöjd efter behandling.

Orapin N
Skrev om Norr Hair & Home

Mysigt lokal fint bemötande, Rebecca är lyhördproffsigt 🌟🌟🌟🌟🌟så nöjd med klippning tusen tack Rebecca 😊

Malin B
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid lika härligt att få komma till Norr! Blir alltid väl omhändertagen och det är så lugn och skön stämning i salongen. Alltid nöjd med resultatet av både klipp & färg! Rekommenderar varmt!

Adeline L
Skrev om Norr Hair & Home

Jag är supernöjd med allt! Trevligt ställe som har en väldigt avkopplande atmosfär. Jättetrevlig frisör som lyssnade in vad jag var ute efter och levererade just det!

Catarina K
Skrev om Norr Hair & Home

Då frisören inte hade några förslag på annorlunda frisyr, upplevdes frisören som mycket osäker.

Gunilla A
Skrev om Norr Hair & Home

Tack hjälpen och trevligt bemötande! /Gunilla

Ewa W
Skrev om Norr Hair & Home

Mysigt och trevligt med en super duktig och kreativ frisör, Linda.

Britta J
Skrev om Norr Hair & Home

Frisörerna är otroligt duktiga och kreativa, och jag blev verkligen nöjd med resultatet! Salongen har också en härlig och avkopplande atmosfär som gör besöket till en ren njutning.

Per E
Skrev om Norr Hair & Home

Kanon bra mycket trevligt har inte köpt något

Annelie S
Skrev om Norr Hair & Home

Blev så personligt , professionellt bemött ! Kände mig i trygga händer hos fina Rebecca !

Ethel L
Skrev om Norr Hair & Home

Väldigt lugn och vacker miljö och otroligt kunniga frisörer.

Cornelia K
Skrev om Norr Hair & Home

Väldigt trevlig upplevelse och fint resultat

Katarina P
Skrev om Norr Hair & Home

Ett trevligt bemötande av Rebecka, hon lyssnade och förstod hur jag ville ha håret klippt. Kommer att boka tid hos henne igen.

Sussane W
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid bra bemötande o service. Är en skön avkopplande stund.

Kicki (mormor) A
Skrev om Norr Hair & Home

Klippning och är alltid nöjd.Min frisör Linda är jätteduktig..

Harriet E
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig och lugn miljö! Och en fantastisk frisör som får fram den frisyr som önskar!

Eva L
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket bra bemötande. Jag klippte håret och plockade ögonbrynen. Mycket bra råd om håret, produkter m.m. då jag har problem med mycket torr hårbotten. Klippningen toppen. Riktigt proffsigt!

Peter B
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt och bra ! Fins lokaler.

Mirja L
Skrev om Norr Hair & Home

Supertrevligt bemötande. Linda har hjälpt mig få tillbaka ett välmående och glansigt hår. Jättenöjd med senaste resultatet. Toppbetyg!

Helen M
Skrev om Norr Hair & Home

Fantastiskt bra och fin inredning.

Eva C
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid trevligt och jag blir alltid nöjd när jag varit hos hos er.

Agneta N
Skrev om Norr Hair & Home

Mycket trevligt bemötande och som vanligt nöjd med färg och klippning. Extra plus för gott kaffe

Aracely V
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid trevlig bemötande. Avslappnat. Bra tips och råd inför framtida frisörbesök på annan ort.

Dimitra F

Fint klippning, mycket nöjd :-) Trevlig personal

Gunilla C
Skrev om Norr Hair & Home

Det var bra, jag blev nöjd. Frisören lyssnade och förstod och tog egna initiativ. Efter att ha gått hos en annan frisör i en annan stad länge saknade jag bara massagen vid hårtvättningen.

Connie S
Skrev om Norr Hair & Home

Jag köpte Salongskur-skräddarsyd inpackning som kostade 700 kr men det var inte värt för den här prisen eftersom de har ingen Hair Steamer i salongen som skulle hjälpa näringen att penetrera håret. Dessutom, det var kort tid för behandlingen så jag märkte ingen förbättring i mitt hår efter inpackningen. Jag blev besviken. Däremot jag blev nöjd med klippningen och det skulle prova igen i framtiden.

Veronica A
Skrev om Norr Hair & Home

Fick ett fint och trevligt bemötande. Fick den frisyr jag önskade. Snyggt klippt.

Lena B
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid trevligt bemötande och bra klippt. Jag har kort hår och det gör de jättebra.

Åsa E
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötande. Proffsig personal. Förstår hur man vill ha frisyren. Jag klippte mig.

Matilda L

Väldigt trevligt besök och bemötande , inlyssnade ,

Madeleine Ö
Skrev om Norr Hair & Home

Alltid lika mysigt,man blir väl omhändertagen. Bästa frisören i stan

Linnéa H
Skrev om Norr Hair & Home

Detta var den bästa frisör upplevelsen jag har haft. Kände mig så trygg och bekväm under hela besöket. Stämningen i salongen var otroligt trevlig.

Carina S
Skrev om Norr Hair & Home

Väl omhändertagen och en duktig frisör 🙏 Har redan bokat tid för nästa behandling 🌼

Emma F
Skrev om Norr Hair & Home

Fantastisk upplevelse! Jag blev så nöjd med både klippningen och stylingen. Fin lokal och supertrevlig personal! Kommer absolut tillbaka!❤️

Gerd B
Skrev om Norr Hair & Home

Ett trevligt och varmt bemötande. En professionell hållning..

Sara G
Skrev om Norr Hair & Home

Trevlig lokal och personal. Blev väldigt nöjd med nya hårfärgen och klippningen.

Anna-Lena T
Skrev om Norr Hair & Home

Trevligt bemötande och bra klippning. Nöjd!

Gunilla S
Skrev om Norr Hair & Home

Kund sedan tidigare. Blir alltid väl bemött. Lugn och avspänd atmosfär. Resultatet blir bra. Dock kostar det onödigt mycket, att bli klippt på Norr. Det gör att vissa kunder väljer en ( av flera frisörer billigare frisörer i Nyköping). Tror det blir nödvändigt att tänka om på sikt.

Sofia F
Skrev om Norr Hair & Home

Linda lyssnade och tog in det jag sa att jag ville få gjort med mitt hår. Hon förklarade även hur hon tänkte på ett optimalt sätt. Kommer komma tillbaka för att färga håret senare

Åsa K
Skrev om Norr Hair & Home

Otroligt kunniga och välutbildade frisörer. Alltid supernöjd och deras kundbemötande är toppen!