Gjorde balayage och klippte ny frisyr. Sanna var supertrevlig och noggrann. Blev väldigt nöjd med resultatet och kommer definitivt komma tillbaka!
Norr Hair & Home
Välkommen till Norr Hair & Home! I en värld där stil möter hållbarhet står Norr Hair & Home som en ledstjärna för harmoni, lyx och värme. För oss handlar det inte bara om att erbjuda förstklassiga hårtjänster och elegant inredning; det handlar om att skapa en plats för dig där skönhet, komfort och miljömedvetenhet samexisterar....
324 omdömen om Norr Hair & Home
Sedan starten hos Reco 2023
Noggrann klippning i mysig atmosfär.
Alltid fin service och bra bemötande! Lyhörd frisör och resultatet blev toppen, både färg och klippning 💇🏼♀️
Fin salong och trevligt bemötande nöjd med min frisyr
Så fint klippt av Rebecca och många bra tips kring vad hårt vatten gr med ditt hår och hur du kan motverka det.
Rebecka är en fantastisk frisör som alltid ger bra service och är väldigt lyhörd. Hon ser till att man som kund känner sig hörd och blir nöjd med resultatet varje gång. Jag behövde klippa till mitt långa hår och jämna ut övergången till skägget. Det blev perfekt utan att se för rakt eller nyklippt ut. Salongen är modern, ljus och trivsam, vilket bidrar till en riktigt bra upplevelse. Jag rekommenderar ett besök hos Rebecka och hennes kollegor!
En mycket trivsam salong, stämning och inredning skapar ett lugn. Linda vet vad hon gör och jag blev mycket nöjd med min nya frisyr.
Bästa salongen och frisörerna i stan! Lyhörda, proffsiga och en fantastisk miljö att bli bortskämd i när man vill fräscha upp sitt hår!
Super nöjd. Som alltid. Linda är magi
Jag är mycket nöjd med besöket, hårtvätt och klippning.
Lina är mycket noggrann och trevlig som frisör. Jag är alltid nöjd efter behandling.
Mysigt lokal fint bemötande, Rebecca är lyhördproffsigt 🌟🌟🌟🌟🌟så nöjd med klippning tusen tack Rebecca 😊
Alltid lika härligt att få komma till Norr! Blir alltid väl omhändertagen och det är så lugn och skön stämning i salongen. Alltid nöjd med resultatet av både klipp & färg! Rekommenderar varmt!
Jag är supernöjd med allt! Trevligt ställe som har en väldigt avkopplande atmosfär. Jättetrevlig frisör som lyssnade in vad jag var ute efter och levererade just det!
Då frisören inte hade några förslag på annorlunda frisyr, upplevdes frisören som mycket osäker.
Tack hjälpen och trevligt bemötande! /Gunilla
Mysigt och trevligt med en super duktig och kreativ frisör, Linda.
Frisörerna är otroligt duktiga och kreativa, och jag blev verkligen nöjd med resultatet! Salongen har också en härlig och avkopplande atmosfär som gör besöket till en ren njutning.
Kanon bra mycket trevligt har inte köpt något
Blev så personligt , professionellt bemött ! Kände mig i trygga händer hos fina Rebecca !
Väldigt lugn och vacker miljö och otroligt kunniga frisörer.
Väldigt trevlig upplevelse och fint resultat
Ett trevligt bemötande av Rebecka, hon lyssnade och förstod hur jag ville ha håret klippt. Kommer att boka tid hos henne igen.
Alltid bra bemötande o service. Är en skön avkopplande stund.
Klippning och är alltid nöjd.Min frisör Linda är jätteduktig..
Trevlig och lugn miljö! Och en fantastisk frisör som får fram den frisyr som önskar!
Mycket bra bemötande. Jag klippte håret och plockade ögonbrynen. Mycket bra råd om håret, produkter m.m. då jag har problem med mycket torr hårbotten. Klippningen toppen. Riktigt proffsigt!
Trevligt och bra ! Fins lokaler.
Supertrevligt bemötande. Linda har hjälpt mig få tillbaka ett välmående och glansigt hår. Jättenöjd med senaste resultatet. Toppbetyg!
Fantastiskt bra och fin inredning.
Alltid trevligt och jag blir alltid nöjd när jag varit hos hos er.
Mycket trevligt bemötande och som vanligt nöjd med färg och klippning. Extra plus för gott kaffe
Alltid trevlig bemötande. Avslappnat. Bra tips och råd inför framtida frisörbesök på annan ort.
Fint klippning, mycket nöjd :-) Trevlig personal
Det var bra, jag blev nöjd. Frisören lyssnade och förstod och tog egna initiativ. Efter att ha gått hos en annan frisör i en annan stad länge saknade jag bara massagen vid hårtvättningen.
Jag köpte Salongskur-skräddarsyd inpackning som kostade 700 kr men det var inte värt för den här prisen eftersom de har ingen Hair Steamer i salongen som skulle hjälpa näringen att penetrera håret. Dessutom, det var kort tid för behandlingen så jag märkte ingen förbättring i mitt hår efter inpackningen. Jag blev besviken. Däremot jag blev nöjd med klippningen och det skulle prova igen i framtiden.
Fick ett fint och trevligt bemötande. Fick den frisyr jag önskade. Snyggt klippt.
Alltid trevligt bemötande och bra klippt. Jag har kort hår och det gör de jättebra.
Trevligt bemötande. Proffsig personal. Förstår hur man vill ha frisyren. Jag klippte mig.
Väldigt trevligt besök och bemötande , inlyssnade ,
Alltid lika mysigt,man blir väl omhändertagen. Bästa frisören i stan
Detta var den bästa frisör upplevelsen jag har haft. Kände mig så trygg och bekväm under hela besöket. Stämningen i salongen var otroligt trevlig.
Väl omhändertagen och en duktig frisör 🙏 Har redan bokat tid för nästa behandling 🌼
Fantastisk upplevelse! Jag blev så nöjd med både klippningen och stylingen. Fin lokal och supertrevlig personal! Kommer absolut tillbaka!❤️
Ett trevligt och varmt bemötande. En professionell hållning..
Trevlig lokal och personal. Blev väldigt nöjd med nya hårfärgen och klippningen.
Trevligt bemötande och bra klippning. Nöjd!
Kund sedan tidigare. Blir alltid väl bemött. Lugn och avspänd atmosfär. Resultatet blir bra. Dock kostar det onödigt mycket, att bli klippt på Norr. Det gör att vissa kunder väljer en ( av flera frisörer billigare frisörer i Nyköping). Tror det blir nödvändigt att tänka om på sikt.
Linda lyssnade och tog in det jag sa att jag ville få gjort med mitt hår. Hon förklarade även hur hon tänkte på ett optimalt sätt. Kommer komma tillbaka för att färga håret senare
Otroligt kunniga och välutbildade frisörer. Alltid supernöjd och deras kundbemötande är toppen!