Handledarutbildning

303 omdömen om Handledarutbildning

Sedan starten hos Reco 2017
Elsa N
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Jonas förklarade allt på ett jättebra sätt. Det ska bli kul att börja övningsköra

Svar från Handledarutbildning

Tack Elsa. Kul att höra att du verkar nöjd. Behöver du och din handledare hjälp med körningen är du välkommen åter!

Magnus K
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Bra innehåll, väldigt bra föreläsare eller kursledare och bra lokaler mitt i stan.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade både innehållet, föreläsaren och lokalerna. Det är alltid vårt mål att skapa en bra och inspirerande upplevelse, och vi är glada att vi lyckades med det. Vi önskar er lycka till med hemmakörningen!

Elias F
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Väl bemött och förklarade mycket tydligt och samtidigt förståeligt.

Svar från Handledarutbildning

Tack så mycket Elias för din fina recension! Vi är glada att du upplevde att vi bemötte dig på ett bra sätt och att förklaringarna var tydliga och förståeliga. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det verkan som vi lyckades! Lycka till med körningen nu!

Ariana K
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Jag var helt nöjd med introduktionskursen.

Svar från Handledarutbildning

Hej Ariana! Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du var helt nöjd med introduktionskursen. Det betyder mycket för oss att veta att vi har kunnat möta dina förväntningar.

Sofia Å
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Proffsiga, pedagogiska och trevliga!

Svar från Handledarutbildning

Hej Sofia! Stort grattis du är vår 500 kund som lämnat en rekommendation på Reco! 🎉 För att fira detta bjuder vi dig på en GRATIS 80-minuters trafiklektion som du kan använda själv eller ge bort. 🚗✨ Vill du ta del av erbjudandet? skicka oss ett meddelande så ordnar vi det! Låt oss fira tillsammans!

Kornelia A
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Blev väl bemött vid ankomst till körskolan och trafikläraren var väldigt trevlig och tydlig med instruktioner om vart man skulle sitta (beroende om man var själv eller ett större sällskap). Har gått denna utbildning tidigare vid en annan skola för 5 år sedan, och detta tillfälle vid Nybrons var mer informativt och tydligare samt mer engagerande med frågor till oss närvarande.

Svar från Handledarutbildning

Stort tack för din rekommendation av introduktionsutbildningen! Vi försöker i möjligaste mån se till att sällskap får sitta tillsammans. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar.

Johanna H
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Kursen gav effektiv information på ett trevligt och givande sätt.

Svar från Handledarutbildning

Tack Johanna för din reco. Vi suger åt oss av dina ord och önskar dig lycka till med övningskörningen.

Ingrid V
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Introduktionsutbildning handledare. Bra bemötande. Bra lärare som gav oss viktiga tips inför handledarskapet. Genomgången kändes betydelsefull, kanske mest riktad till oss handledare.

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation och din feedback! Lycka till med övningskörningen och hoppas du får användningen av tipsen.

Annica C
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Trafikskolans handledarutbildning rekommenderas varmt! Utbildningen var välplanerad, pedagogisk och innehöll allt man behöver veta för att börja övningsköra och hur vägen till uppkörning kan se ut. Toppenbra helt enkelt!

Svar från Handledarutbildning

Kul att höra! Vi försöker få våra kurser så bra och intressanta som möjligt och här verkar vi ha lyckats. Vi önskar er lycka till med hemmakörningen!

Adam G
Skrev om Handledarutbildning en del av Nybrons Trafikskola AB

Jonas e en jävla kung, det rullade på bra. Bra med break. Så man inte köttar 180 min

Svar från Handledarutbildning

Tack för din rekommendation! Som utbildare blir man glad av dessa ord!