PutsJohan AB

PutsJohan AB

putsjohan.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till PutsJohan! PutsJohan är det självklara alternativet för dig som är noga med att du får en seriös och professionell aktör med bra yrkeskunskaper. Vi finns till för dig tycker det är viktigt att städjobben utförs effektivt och noggrant. PutsJohan AB har varit verksamt sedan 2006 och har idag 18 anställda, vi utför...

721 omdömen om PutsJohan AB

Sedan starten hos Reco 2016

Ulla K
Skrev om PutsJohan AB

Trots att det blev nån miss i bokningen så kom ni som lovat,mycket nöjd mer er.

Marie S
Skrev om PutsJohan AB

Fönsterputs, snabba, trevliga, riktiga proffs. Nu har man rena snygga fönster igen. Tack!

Anne L
Skrev om PutsJohan AB

Jag har anlitat Puts-Johan under många år för fönsterputs. Har alltid varit väldigt nöjd med allt, arbete och bemötande.

Mona L
Skrev om PutsJohan AB

Tvättade mina balkongfönster utmärkt trots skymning , samt mycket trevliga runda , glada herrar som kom 🙏😃

Kerstin K
Skrev om PutsJohan AB

Trevligt bemötande av två tjejer som kommer när jag behöver städning Dom gör det man säger till om.

Eva O
Skrev om PutsJohan AB

Bra! Att fönstren skulle bli rena o klara! Inglasad balkong. I tid o trevliga killar.

Camilla B
Skrev om PutsJohan AB

Trevligt bemötande, tog dock flera dagar för återkoppling. Nöjd med fönsterputsen , trevlig kille å rena fönster :)

Ann-Marie C
Skrev om PutsJohan AB

Snabba o trevliga, vi är jättenöjda varje gång dom ät hos oss

Ove P
Skrev om PutsJohan AB

Tyvärr vart Inter fönstren på balkongen speciellt bra. Att börja15:30 slutet på. Oktober är väl inte optimalt p g a mörkret!

Lennart L
Skrev om PutsJohan AB

Mycket duktig och ambitiös medarbetare som tar hand om vår lokal mycket bra. Generellt ett proffsigt och trevligt bemötande från alla.

Gabriel B
Skrev om PutsJohan AB

Alltid bra service från PutsJohan!

Eva-Britt E
Skrev om PutsJohan AB

Hon som kom och gjorde fönsterputs var jätte trevlig och duktig.,resultatet bliv jätte bra så det blir att ringa igen för beställa fönsterputs i vår ..

Anita A
Skrev om PutsJohan AB

Bra bemötande. Fönsterputsningen blev helt enligt förväntan.

Ann-Marie S
Skrev om PutsJohan AB

Precis som tidigare, bra utfört arbete av trevliga killar.

Barbro S
Skrev om PutsJohan AB

Trevligt bemötande av kundservice och snabbt och effektivt utförande. av fönsterputsning. Så snabbt att en trasa tappades och jag fick eftertorka ett par lite väl blöta fönster. Var inte själv hemma när de var här. Nu är fönstren skinande blanka. Prisvärt!

Birgitta N
Skrev om PutsJohan AB

Två trevliga herrar som tvättade våra fönster till belåtenhet. Vill gärna anlita er igen

Glen N
Skrev om PutsJohan AB

Flyttstädningen utfördes till min fulla belåtenhet

Rebecka W
Skrev om PutsJohan AB

Trevligt bemötande från början till slut. Två trevliga killar som fixade snabbt och smidigt

Marianne P

Snabbt och enkelt Trevliga putsade

Sonja H
Skrev om PutsJohan AB

Punktliga bra utfört. Kommer att återkomma för hjälp med fönstren.

Eva G
Skrev om PutsJohan AB

Bra bemötande , förväntningar ok, fönsterputs

Helena L
Skrev om PutsJohan AB

Helt problemfritt, gör jobbet snabbt och det blir väldigt bra gjort.

Elisabeth T
Skrev om PutsJohan AB

2 serviceminded unga män putsade mina fönster och inglasning på 30 minuter. Snabbt som sagt och bra gjort!

Peter S
Skrev om PutsJohan AB

Trevlig personal och bra utfört arbete.

Yvonne W
Skrev om PutsJohan AB

Trevligt bemötande. Fönster puttsningen är jag inte 100% nöjd med.

Ritva S

Väldigt bra. Snabba och noga 😊

Christina F
Skrev om PutsJohan AB

Bra utfört arbete av proffsig personal

Anne-Marie E

Mycke bra , trevliga män , bra kunnande

Staffan J
Skrev om PutsJohan AB

Arbetet utfört bra. Trevligt bemötande.

Ulla-Maj K
Skrev om PutsJohan AB

Väldigt nöjd .Trevliga och duktiga killar

Gunilla W
Skrev om PutsJohan AB

Den sista gången nu då var de två killar som kom,dom prata o var så trevliga,dom gjorde också ett fint jobb.Så jag är helt nöjd.Tack.

Eva E
Skrev om PutsJohan AB

Två glada killar kom som förvandlade en grå och regnig dag till en positiv upplevelse.. Dessutom blev fönstrena spegelblanka. Har mina starka rekommendationer.

Roland G
Skrev om PutsJohan AB

Trevliga killar som kom och körde för fullt. Det gick undan och fönsterna blev mycket rena. Får nog anlita Putsjohan för att städa lägenheten också

Helena P
Skrev om PutsJohan AB

Snabbt svar på telefonen, kanonbra grabbar som kom och putsade. Alltså inget att klaga på, kanonbra allting.

Maud A
Skrev om PutsJohan AB

Fönstren blev rena ,tyvärr blev det missöden med ena gardinen å ett par fönster.Men snabbt åtgärdat av ett par herrar som var proffs som kom hit.Tyvärr vet jag ej deras namn tacksam om jag får veta det om jag anlitar er vid ett annat tillfälle.Mycket bra bemötande av Anna Karin som skickade hit dom,Inglasad balkong.

Claes P
Skrev om PutsJohan AB

Fönsterputs, snabbt och effektivt med mycket bra resultat. Tryggt att det är samma grabbar som kommer år efter år. Lätt att få kontakt och boka. Helnöjd!

Louise C
Skrev om PutsJohan AB

fick mycket snabb och professionell hjälp av dom med en akut flyttstäd

Matilda P
Skrev om PutsJohan AB

Fönsterputs Bemötandet var bra, hade mailkontakt bara, träffade inte någon fysiskt. Fönstren blev renare, men det var flammigt och randigt på vissa fönster. De hade ej torkat upp på fönsterbrädor och golv samt glömt en fönsterskrapa och en trasa. Inte helt nöjd tyvärr.

Mona H
Skrev om PutsJohan AB

Bra bemötande trevliga fönster bra putsade var snabba

Kristina H
Skrev om PutsJohan AB

Vi är väldigt nöjda. Alltid snabba och rent blir det.

Maja S
Skrev om PutsJohan AB

Jättefint arbete, både fönsterputsning och städning. Trevliga och professionella

Andrea M
Skrev om PutsJohan AB

Fick fönsterputs och de som kom var trevliga, duktiga o effektiva! Nöjd med resultatet! Återkommer definitivt!

Marta T
Skrev om PutsJohan AB

Artiga duktiga och snabba killar!

Jan B
Skrev om PutsJohan AB

Upplevde att städningen var stressad. Tycker att dom behöver minst 3 timmar för jobbet

Margareta F
Skrev om PutsJohan AB

Punktliga. Bra utfört arbete. Trevligt bemötande.

Rose-Marie H
Skrev om PutsJohan AB

Trevligt och bra bemötande. Service mainade.

Marie J
Skrev om PutsJohan AB

Snabbt och enkelt, fönsterputs bra utfört!

Margareta R
Skrev om PutsJohan AB

De var duktiga och trevliga. Effektiva att jobba. Jättenöjd med fönstren för nu är de rena och man kan se ut.. Nöjd kund.

Ann J
Skrev om PutsJohan AB

Fantastiska killar som gjorde ett väldans bra putsjobb. Nu ser vi ut igen och hela huset känns ljusare. Rekommenderar dem varmt!

Margaret B
Skrev om PutsJohan AB

Trevliga, positiva och effektiva. Fönstren glänser . Jag är mycket nöjd 👍 MVH/ Margaret Bagi