Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Riikonen Elinstallationer AB
Vi är en nyetablerad elfirma med över 10 års erfarenhet som främst arbetar i Storstockholm. Våra elektriker utför installation och service inom el och data för både privatpersoner och företag. Exempel på vad vi utför är att byta ut stolpbelysning till Zebra Belfry armaturer, byte från sockeluttag till infällda uttag, omkabeldragning...
84 omdömen om Riikonen Elinstallationer AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket kunniga och noggranna med de arbeten dom utförde, så som byte av vägguttag och takbelysning. Rekommenderar dom varmt. Plus att dom är väldigt trevliga och lyhörda också.
Arbetet, som var ganska begränsat, utfördes på ett utmärkt sätt. Vi talade om vad som skulle göras och varför, och hur resultatet skulle se ut, och det fanns inga konstigheter, varken med tidsåtgången materialåtgången eller varför konfigureringen skulle göras som den gjordes. Sammantaget är jag mycket nöjd, har ett fortsatt stort förtroende och kan ge de bästa vitsord och rekommendationer.
Utmärkt utfört elarbete vi installation av två värmepumpar samt uppgradering av säkringsskåp.. Rekommenderas varmt.
Bra jobb, snabb kommunikation! Kommer anlita igen!
Snabb hjälp, trevligt bemötande, och kvalitet på utfört arbete. Precis som det ska vara. Kan rekommendera Riikonen
Vi tog hjälp av Riikonen Elinstallationer för en rad mindre arbeten vi behövde hjälp med hemma. Vi är jättenöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Christopher och företaget. Trevlig, pålitlig och höll oss informerade kring vad han gjorde och stämde löpande av kring våra önskemål.
Proffsigt bemötande. Fick åtgärdat det vi ville och tips. Snabb återkoppling.
Snabb, noggrann och prisvärd. Elinstallationerna blev mycket bra. Rekommenderas!
Mycket professionell och kompetent. Problemlösningsorienterad och har ett trevligt bemötande. Kommer fortsatt att anlita Riikonen när elektriska problem dyker upp. Kan varmt rekommendera.
Professionell, skicklig med lång erfarenhet och kunskap ut i fingertopparna. Alltid hög service och trevligt bemötande. Han ser helheten och ger förslag på det man själv inte tänkt på. Rekommenderar varmt!
Kunnig, serviceinriktad och snabb! Rekommenderas.
Snabbt åtgärdat, trevligt bemötande vi hör av oss vid nästa elproblem
Seriös, kompetetent, effektiv, flexibel och därtill trevlig. Högsta rekommendation!
Flexibel, kunnig och gör det lilla extra :)
Vi behövde snabb hjälp och det fick vi. Bra utfört arbete och då vi planerar en del nya förändring av belysning så fick vi även goda råd. Vi kommer använda oss av Riikonen igen 👍
Snabbt hjälp och professionellt installation
Bra bemötande och nöjd med jobbet🌻
Mycket hjälpsam och trevlig! Varmaste rekommendationer!
Vänligt och professionellt bemötande. Rak, öppen och tydlig kommunikation, engagerande frågor om mitt önskemål om hur och var jag ville ha taklamporna, 5 st, uppsatta samt återkoppling när arbetet var utfört. Kollade att belysningen fungerade Monterade också ihop lamporna. Kom även med konkreta råd och tips.
Kan bara varmt rekommendera! Han har dykt upp både som räddare i nöden vid tillfälle och andra planerade besök. Otroligt flexibel i tider och lösningar. Effektiv med tiden han har på plats, bra kommunikation mellan möten.
Bra bemötande, service och kompetens.
Alltid ett proffsigt och mycket positivt bemötande. Skickligt utförda arbeten men kreativt tänkande, kunnig och lösningsorienterad. Vi har anlitat Riikonen ett antal gånger och alltid med ett bra resultat, har även rekommenderat dem till vänner som också varit mycket nöjda.
Snabbt svar på Mail och trevligt bemötande. Bokade in elarbete så fort han hade en lucka i schemat. Fick hjälp med det jag behövde på bästa sätt. Kan verkligen rekommenderas.
Jättefint jobb, snyggt och prydligt. Ändrade till och med en sak vi länge retat oss på men inte tänkt på att justera. I tid, billigare än offerten. Perfekt!
Proffsigt utfört arbete. Trevlig o serviceminded. Föreslog förbättringar o funktioner vi inte hade tänkt på innan och löste på plats direkt. Vi är nöjda och kan varmt rekommendera Riikonen EL.
Tydlig, duktig och effektiv
Väl bemött, uppfyllda förväntningar. rekommenderar gärna företaget. Installation av belysning över köksbänkar.
Han håller vad han lovar. Ett mycket bra förtag.
Trevligt och snabbt bemötande, allting top notch, rekommenderas högt!
Småreparationer som byte av brytare elskåp, reparation handdukstork och installation av belysning i hall. Lösningsorienterad, upplevdes kompetent, gav olika förslag, förklarade bra och var trevlig.
Väldigt nöjd med resultatet. Tydligt genomgång innan och fick bra tips på vilken lösning som skulle bli bäst/snyggast.
Flexibel och serviceinriktad. Bra bollplank över alternativ.
Arbetet hos oss var omfattande och avsåg bla byte av två elcentraler, byte av belysning i garage och källarvåning samt översyn av elkablage i huset för att säkerställa dagens standard. Christopher lämnade bra förslag på lösningar och utförde allt arbete på ett professionellt sätt. Han kom alltid i överenskommen tid och har ett mycket trevligt bemötande. Vi är jättenöjda och ger honom våra bästa rekommendationer.
Christopher kom och gjorde en bedömning av arbetet vilket var lite komplicerat (flytt av elcentral). Bestämde en dag för utförandet. Kom två man på exakt utsatt tid och det tog den tid han sagt till den kostnad vi fått pris på innan. Vi är jätte nöjda och kan varmt rekommendera Riikonen
Kom i tid och utförde ett bra jobb
Vi fick hjälp att byta belysning i ett soaa-badkar vilket inte var helt enkelt då det var svårt att komma åt. Elektrikern löste det på ett utmärkt sätt!
Jag anlitade Riikonen Elinstallationer efter tips i en lokal Facebook grupp Jag fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande. Det jag fick hjälp med var montering av dimmer i kök i tak och under köksskåp och kommer definitivt att anlita dem igen. Supernöjd!
Bästa elektrikern i Stockholm.
Väldigt professionella. Kommer på avtalad tid. Lösningsorienterade
Mycket trevliga och tillmötesgående installatörer. Bra på att förklara åtgärderna.
Behövde hjälp med belysningen i flera rum. Christopher var lyhörd och enkel att kommunicera med. Och framför allt var hans inställning positiv och kreativ när det kom till att diskutera olika alternativ till lösningar. Ofta får man höra hur svårt eller komplicerat allt är men inte den här gången. Dessutom fick jag bra lösningar på hur det skulle bli snyggast vilket var viktigt för mig. Är supernöjd och kan rekommendera varmt.
Proffsigt, trevligt bemötande, mycket nöjd med arbetet
En toppen kille som kan rekommenderas på det varmaste är super nöjd 🍀
Ställde upp med kort varsel precis före jul. Snabb och effektiv, rekommenderas starkt👍
Snabb och enkel dialog, levererade utlovat resultat och mycket trevlig! Rekommenderar varmt!
Snabbt och kompetent utfört arbete.
Bra och trevligt utförande. Punktligt o professionellt arbete.
Väldigt snabb framkörning, prisvärt och mycket hög kvalité på jobben.
Mycket fint bemötande. Kunniga, och noggranna med sina arbeten. Arbetet blev snabbt åtgärdat, men ändå noggrant utfört. Rekommenderar dom varmt.