Målade om hela min lägenhet som blev som ny så jag är jättenöjd! De hade en bra kommunikation hela vägen som gjorde det enkelt. De höll allting rent och var supertrevliga med en tydlig offert.
Runefors Bygg AB
Välkommen till Runefors Bygg AB! Vi är ett medelstort byggföretag med över 10 år i branschen. Kunden är alltid i fokus, och vi gör alltid vårt bästa för att tillsammans med dig som kund skapa god kommunikation och ett lyckat resultat. Med vår långa erfarenhet och vår personal med hög kompetens hittar vi alltid en lösning för...
8 omdömen om Runefors Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2024
Helrenovering av lgh inkl kök (ej badrum). Trevligt bemötande och bra samarbete. Mycket nöjd.
Vi är otroligt nöjda med renoveringen av vårt badrum! Från början till slut var processen smidig och professionell. Rekommenderar starkt Runefors Bygg till alla som vill ha en noggrann och pålitlig renovering!
Vi har haft både telefon och mailkontakt. Otroligt bra respons på allt jag ville och behövde veta. Hade inga direkta förväntningar utan gick på mina "superpetiga" bekanta som anlitat firman. Hade en lägenhet på 100 kvm där tak och väggar målades,samt satte fondvägg. Otroligt nöjd m resultatet. Kan klart rekomendera Runefors Bygg AB
Punktliga, noggranna och alltid bra kommunikation om allt. Rekommenderar varmt Runefors bygg!
I våras anlitade vi Runefors för att renovera vårt kök. Arbetet utfördes perfekt, och Runefors inte bara höll de tider de lovat utan anpassade sig smidigt till när materialet kom. Det var kort sagt en väldigt bra upplevelse. En söndag, fyra månader efter att arbetet var avslutat, upptäckte vi ett litet läckage under diskhon. Vi kontaktade Runefors direkt, och de dök upp och fixade problemet direkt på måndagen, utan frågor eller kostnader. Enastående!
Snabb, noggrann, flexibel och kommunikativ – med ett starkt fokus på att vi som kund skulle bli helt nöjda, vilket vi verkligen är. Vi kan varmt rekommendera Runefors Bygg!
Jag anlitade Runefors Bygg & Transport AB för en omfattande renovering av mitt hem, och jag är otroligt nöjd med både bemötandet och resultatet. Från första kontakten blev jag professionellt bemött och kände mig trygg i att de verkligen lyssnade på mina önskemål. De tog sig tid att förstå exakt vad jag ville uppnå och höll en öppen kommunikation genom hela projektet. Mina förväntningar var höga eftersom jag sökte ett företag som kunde leverera både kvalitet och hållbarhet, och Runefors Bygg & Transport AB levde verkligen...