Säkra Rör Och Bygg

www.sakraror.se
  • BadgeFourYears
4.7
Llama 08-31 82 09 Compartir

Välkommen till Säkra Rör Och Bygg! Vi är en säker partner inom VVS och bygg. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom området VVS och bygg. Detta gör att du som kund alltid kan känna dig trygg i de arbeten som vi utför åt dig. Tjänster: Allmän VVS-service, avlopp & vatten, installation av VVS-produkter och mycket mer....

296 omdömen om Säkra Rör Och Bygg

Sedan starten hos Reco 2021

Rita K
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Punktliga, pålitliga, kunniga, lösningsinriktade.

Tommy C
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Kunnigt, professionellt och vänligt bemötande och agerande.

Adrian S
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Sammantaget tyckte jag att företaget var hjälpsamt, tydligt och kunde lösa våra problem med effektivitet.

Dag J
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bra och effektivt med stor omtanke. Snabb och precis.

Eva B
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bra bemötande och bra service. Jag är väldigt nöjd.

Eric Lukas Wilhelm H
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Fick ett läckage på ett gammalt element och fick hjälp med att tömma system samt byta ventil osv, plus luftning, Gick smidigt och utan bekymmer!

Michela F
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

arbetet har utförts väl och med en förbättring jämfört med tidigare situation och snabbt

Cecilia B
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Proffesionellt arbete i både kök och badrum och ett trevligt bemötande

Georgi N
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Säkra rör var snabba med att ge mig offert och att anpassade sig efter mina önskemål. Tekniker dom skickade ut var mycket trevlig och kunnig och var väldigt mån om att utföra ett säkert och bra montage. Överlag var dom lätta att ha att göra med och utförde ett jobb man är nöjd med.

Stefan P
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Är väldigt nöjd med Säkra Rör. De var duktiga på att kommunicera och noggranna när det kommer till planering. Installationen gjordes av en duktig rörmokare som lika där var noggrann och effektiv. Trevlig och lätt att ha att göra med. I detta fall handlade det om montering av en ny duschtoalett samt bortforsling av en gammal toalett samt bidé. Skulle varmt rekommendera dem och ta in dem i framtiden.

Dennis M
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Proffsigt bemötande och effektiv leverans!

Niels M
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Servicen var snabb och enkel.

Benny E
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Byte av två huvudventiler på inkommande vatten. Kom i tid, trevligt bemötande och gjorde ett bra jobb som det ser ut än så länge. Blev lite förvånad att han inte hade grejer med sig så han försvann drygt en timme o köpte grejer först men sen tog det ca 2 timmar i jobb vilket är helt ok. Minus för att salta fakturan då vi var överens om 7000kr enligt. Offert men slutade på 8000kr

Gayatri R
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

De är fantastiska!! Jag rekommendera dem starkt! De var så hjälpsamma, tålmodiga och noggranna. Jag hade så mkt problem med min duchhörna och de tog sig verkligen tiden att hjälpa mig.

Annette W
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Arbetet ufördes enligt överenskommelse på ett mycket bra sätt.

Ellen A
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Trevligt och proffesionellt bemötande. Satte upp nytt handfat och allt gjordes snyggt och ordentligt, jättenöjd!

Gabriel S
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Trevligt bemötande och professionellt utfört av Lazar. Även bra återkoppling av Jaques

Åke W
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabbt och bra fix av läckande vattenlås! Tack Lazar.

Henrik N
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Lazar gjorde ett kanonjobb, proffsigt rakt igenom

Sara L
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabb, trevlig och prisvärd service - vi är mycket nöjda!

Cecilia P
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabba, professionella och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.

Alexander I
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Mycket professionellt bemötande. Tydligt när det kom till prissättning och snabbt utfört arbete.

John E
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabbt och professionellt utför arbete, trevlig personal.

Ingrid B
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabb återkoppling. Hörde av sig när de skulle komma senare än utlovad tid. Det enda minus var att rörmokaren var tvungen att avvika för att det saknades någon bult/ring/packning för att kunna installera.

Gert G
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabbt och proffsigt utfört av en trevlig herre. Kan starkt rekommenderas.

MARCUS B
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bra kommunikation med organisatör och väl utfört arbete av montören.

Janet N
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Väldigt duktiga. Håller vad dem lovar och utför arbetet i tid. Kändes tryggt att ha dem hos oss.

Birgitta R
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Trevligt bemötande, snabb service och kom den tid som var utlovad

Jenny S
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Serviceminded, kunniga, trevliga och snabba. Jag är så tacksam att jag hittade Säkra rör! Jag har redan rekommenderat dem och kommer göra det igen!

Vladimirs Z
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bra bemötande, trevlig personal. Jobbet var utfört professionelt, snabbt, med bra kvalite. Vi har beställt installation av bubbelbadkar samt fram dragning av rör för tvättmaskin. Priset var också bra.

Soile A
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Vi bytte blandare till badrummet. Tydligt med kommunikation och offert, inga överraskningar. Fick tid nästa dagen. Blandaren funkar som den ska. Kan rekommenderas.

Sabina E
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Ringde upp dagen efter jag fråga om offert och erbjöd tid för toalettbyte inom 2 vardagar. Över förväntan på service och väldigt proffsiga. Bara plus på allt.

Carola G
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Fantastiskt service gällande installation av ny köksblandare. Snabb återkoppling med perfekt utfört arbete.

Christian L
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Säkra rör och bygg flyttade ett element hos mig. Dom svarade snabbt på förfrågan och gick noggrant igenom önskemål och vad som behöver utföras och offert kom inom någon timme. Var på plats inom en vecka trots sommartider. Nya rördragningar blev riktigt bra och elementet sitter fint på sin nya plats. Kan varmt rekommenderas.

Ulla K
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Utöver ett mycket trevligt uppträdande så arbetade den utsända rörmokaren med stor skicklighet, snabbt och proffsigt. Ett sant nöje att ha med den alltmer sällsynta typen av hantverkare att göra. Så ett sammantaget mycket positivt intryck av både Nasur ,, dvs rörmokaren, och chefen.

Charlotta M
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Kund vänligt bemötande och smidig bokning. Snabbt och väl genomfört arbete. Skulle anlita igen och rekommenderar. Väldigt nöjd!

Torbjörn D
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bytte gamla värmerör i rostigt järn till koppar. Bra kommunikation, överenskommet pris och tid höll och installationen blev fin.

Camilla A
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Säkra Rör och Bygg hörde av sig samma dag jag fyllde i formulär att jag behövde hjälp med installation av tvättmaskinsavlopp. Trevligt bemötande och snabb service. Jag ör jättenöjd med dem och kommet fortsätta anlita dem framöver

Joakim A
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Anlitades för installation av diskmaskin och bortforsling av gammal diskmaskin. Bra webbsida med tydlig prislista för standardarbeten. Smidigt kontaktformulär med snabb återkoppling på telefon. Rimlig offert. Arbetet utfördes av Naser (stavning?) som var trevlig, professionell och nogrann i sitt arbete. Punktlig. Har ingen tidigare erfarenhet av att anlita rörmokare men är mkt nöjd med ovanstående arbete och skulle absolut tänka mig anlita Säkra Rör och Bygg igen i framtiden.

Robert J
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Trevliga och pålitliga. Lätt att kommunicera med. Laddade upp lite bilden sen kom dom med rätt grejer till vattenlåset under diskbänken. /Robert

Maiken W
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabb återkoppling på offertförfrågan.Lätt att komma överens om datum för utförande.Trevlig rörmokare som snabbt utförde jobbet ordentligt o städade efter sig. Bara pluspoäng.

Daniel G
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Proffsigt utfört, bytte badkar mot takdusch och duschvägg. Inget att klaga på, riktigt nöjd!

Christina F
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bara bra inga sura miner hjälpsam kille, inget att klaga på

Janallan N
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

kom i tid, duktig rörmockare. bestllningen fungade bra

Jenny W
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Bra utförd installation av tvättmaskin.

Eva Karin Madeleine L
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

funkade hur bra som helst, enkelt och trevliga

Johanna G

Lätt att få kontakt med dem. Noggrant arbete. 😃

Johan L
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Snabb kontakt. Bra jobb och vettigt pris. Bytte kran till handfatet.

Michelle B
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Mycket smidiga att ha att göra med. Tog sig tid att fixa lite som gick utöver uppdragsbeskrivningen, väldigt snällt.

Karl O
Escribió sobre Säkra Rör Och Bygg

Enkelt och snabb service. Inledningsvis bristfälligt utfört arbete, men de ryckte ut samma dag och åtgärdade bristerna. Sen att de inte kunde bjuda på materialkostnaden för 300kr för att åtgärda egna skapade brister tyckte jag var småaktigt.