Linda lyssnar på kunden och ger sin professionella syn på hur man tar sig dit kunden vill. Hon är superskicklig på färg. Jag litar 100% på hennes rekommendationer.
Sandvik / Domeij
Välkommen till vår lugna och mysiga salong i Vasastan! Här får du alltid fullt fokus från din frisör och vi gör allt för att du ska vara helt nöjd när du lämnar vår salong. Vi är lyhörda och välutbildade och vi går på vidareutbildningar inom både trender och tekniker så ofta vi kan. Emma brinner lite extra för naturligt hår,...
425 omdömen om Sandvik / Domeij
Sedan starten hos Reco 2017
Superduktig! Kom med goda råd , resultatet blev fantastiskt 🤩
Har gått till Linda i många år och lämnar alltid lika nöjd! Hon gör ett fantastiskt jobb ☺️
Lyhörd, noggrann och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera Vendela och SandvikDomeij.
Var hos Vendela och är sååå nöjd!! Perfektion som alltid 👌🏽✨
Väldigt trevlig och noggrann i sitt arbete. Jag är alltid nöjd.
Kan inte säga annat än wow! Detta är professionalism på högsta nivå. Linda vet hur hon får en att känna sig förväntansfull, trygg och slutligen fullkomligt överväldigad av ännu ett fantastiskt resultat. Med sin varma personlighet, ärliga åsikt och extrema talang så har hon fått mig att respektera hennes hantverk på en helt ny nivå.
Min fantastiska frisör Linda har alltid ett trevligt bemötande och är verkligen suverän på både färg och klipp! Jag känner alltid att jag kommer därifrån snygg i håret och med en hållbar frisyr. Kan varmt rekommendera henne!🌟
Jätte nöjd med min klippning!
Jag har gått hos Vendela två gånger sedan hon började på salongen som jag varit kund för i 9 år. Vendela har ett mycket vänligt och tillmötesgående bemötande. Hon är mycket begåvad och har en särskild styrka i färgning med naturliga och hållbara resultat.
Så professionell och trevlig!
Mycket nöjd, har gjort min 3’e bokning
Alltid superbra bemötande av Linda och en härlig stund i stolen. Går alltid därifrån med fin färg och friskt hår. Det märks att hon lyssnar på ens önskemål och har hårets hälsa i fokus. Fantastisk!
Jag var jättenöjd med min erfarenhet hos Vendela! Jag hade absolut rekommenderat henne till andra och hade besökt Vendela igen.
Fint bemötande och supernöjd varje gång. Bästa salongen!
Christian är en mycket begåvad och kreativ hairstylist. Jag har gått till honom i över 7 år och jag lämnar alltid salongen mycket nöjd. Han är inte bara en fantastisk hairstylist, utan också en underbar person!
Lyhörd, otroligt duktig på det han gör, trevlig och professionell.
Super bemötande som vanligt. Jättenöjd med både resultat och bemötande, 3 timmar flyger förbi!
Hon är stöttande i dina val och ger väldigt bra och professionella råd när det kommer till allt från färg till produkter. Skulle jag kunna ge henne 1000 av 5 skulle jag göra det. Bästa hår stylisten jag haft. Hon är så mjuk och inlyssnande och svarar gärna på frågor.
Tack för att du lyssnade in, gav mig bra synpunkter och resultatet blev super, är så nöjd med klipp och sling🙏 Christina
Jag är jättenöjd med både balayage och klippning. Antonia är superbra och har en fin känsla för vad man passar i och hur man vill ha det.
Inlyssnande och vänlig Mvh Marielle
Proffsig och mångsidig. Skicklig både gällande färg och klippning.Alltid fint bemötande.
Antonia är så grym och det blir alltid ett riktigt snyggt klipp! Jättetrevlig och lätt att snacka med samt supermysig salong. Rekommendera alla att gå hit!
Jag har klippt mig hos Christian i säkert 20 år och har någon gång försökt att testa en ny frisör men alltid återvänt till Christian som är exceptionellt skicklig och får fram det bästa av mitt hår och mitt utseende. Stort tack Christian och ser fram emot ytterligare 20 år!
Gick för några år sedan in och bokade klippning på salongen DOM i mitt grannkvarter på Söder. Det råkade vara Christian som bokade in mig - en lyckträff! Han är bara så bäst. Jag blir alltid toksnygg i håret oavsett om det är kort, mellan eller långt - jag har haft alla längder. Trevlig och smart är han också. Nu jobbar han i Vasastan och jag - som gärna håller mig på min malm - hängde tveklöst med dit.
Christian är en fantastisk frisör på alla sätt! Proffsig, kunnig, uppdaterad, lyhörd och alltid mån om att klippning, färg och styling ska passa kunden! Mycket omtänksam och noggrann!! Rekommenderar starkt!!
Supernöjd med klippning och slingor på mig och även barnen blev jättefina (och var glada hela tiden :)).
Väldigt nöjd, levde upp till förväntningarna
Linda är väldigt proffsig och duktig på det hon gör. Jag är alltid lika nöjd efter varje besök.
Världens härligaste och bästa frisör.
Jag vet att jag alltid får en kanonklippning av Linda! Kul med ny salong. 10/10. Ses igen om några månader
Så snäll frisörska som lyssnade på mig och fick mig att känna mig jättebekväm!
Vänligt och lyhört bemötande. Formsäker och pedagogisk. Toppen resulat! Snyggt OCH lättskött : D
Efter att, noggrant, ha undersökt frisersalonger i Göteborg, Stockholm och Småland (där jag bor) fastnade jag för Sandvik/Domeij. Mina förväntningar var mycket höga och de överträffades med råge. Bemötandet av Vendela var personligt och samtidigt professionellt. Jag har bestämt hur jag ville ha mitt hår men det blev inte alls som jag hade tänkt -utan mycket bättre!!! Sandvik/Domeij skulle få tre Michelinstjärnor om det var en restaurang: Exceptionell klippkonst, värt en resa.
Christian var lyhörd för mitt önskemål. Jag var väldigt blekblond och Christian hittade den perfekta bruna nyansen. Det var färgning utan klippning denna gång, älskar min nya look och resultatet av Christians behandling. Jag kommer att återvända!
Jag behövde färga håret och klippa det. Jag var väldigt nöjd. Christian lyssnade noga på mina behov. Arbetet utfördes på högsta nivå och jag kan rekommendera honom.
Blev jättenöjd! Allt kändes toppen men jag ger den 4 av 5 för att det ändå var rätt dyrt.
Väldigt inlyssnande och noggrann, färgen blev så fin!
Christian är bäst i stan. Har gått hos honom i många år och planerar att fortsätta!
Såå duktig, noggrann och hjälpsam! Det är dom små detaljerna som gör det 👌
Christian är helt enkelt världens bästa och trevligaste frisör.
Otroligt nöjd med mitt besök hos Antonia. Väldigt professionell och kunning då jag ville ha råd och tips vad som passade bäst för mig. Jag besökte henne för att få en helt ny och fräsch frisyr med klipp, balayage och rensning. Bästa tänkbara servicen och jag kunde inte vara nöjdare.
Fantastisk upplevelse genomgående och så himla himla nöjd med resultatet!
Bästa frisören, gått här i 9 år!
Rekommenderar, är alltid jättenöjd
Min frisör sen många år. Hon är BÄST! Bra på både långt och kort hår. Ser vad som passar kunden. Följer kundens önskemål och ger bra förslag. Alltid nöjd när jag går därifrån.
Jag har blekt/färgat/klippt mig hos Christian i flera år och har ”följt med” från förra salongen till Sandvik Domeij, helt enkelt för att jag alltid lämnar salongen glad och nöjd. Christian är kunnig, noggrann, trygg och lyssnar verkligen på vad man är ute efter.
Vendela är väldigt trevlig ch jag är jättenöjd med resultatet
Christian är den bästa frisör som jag har varit hos. Är alltid så nöjd när jag har varit hos honom (slingor och klippning).