Nu har jag äntligen hittat rätt frisör efter många misslyckade försök, har alltid blivit missnöjd hos frisörer tills jag hitta Alex, blev sjukt nöjd redan från första klippningen, vad som gör Alex speciell att han ä r lyhörd, ärlig vad han tycker och hur resultatet kommer bli. Vill ni gå till en frisör som bryr sig mer om kunden så rekommenderar jag starkt Alex, har gått lika nöjd o glad varje klippning. Tack Alex Mvh Jason
Saxess By Alex
Saxess by Alex är en etablerad och omtyckt frisörsalong centralt belägen i Stockholm.
100 omdömen om Saxess By Alex
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Fantastisk som vanligt ända frisör salongen man kan lite på såååååå nöjd varje gång recommend 10000%
Mycket trevligt, med bra resultat!
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Jag klipper mitt hår bara hos Saxess by Alex. kan inte tänka mig en annan frisör. Alex är den bästa jag känner, jag kääner mig som en ny människa varje gång jag är där, fresh och glad
Tjänster: Hårstyling, Shampoo och balsam, Föning, Hårtorkning Alex är en duktig frisör, man behöver inte säga så mycket hur man vill ha sitt hår, han vet precis vad det behövs. Han kan ge goda råd. Kommer definitivt boka tid igen. Trevligt ställe också, lätt att ta sig dit och bra service.
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Nöjd med klippningen varje gång. Rekommenderas!
Alex utför ett otroligt skickligt hantverk och är ett självklart val. Alltid gott snack och good vibes. /Leo
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Är supernöjd, Alex är så kunnig och tar sig tid för att se till att det blir perfekt! Hade väldigt skadat hår innan men han lyckades färga det skonsamt och stylade det så fint! Älskar färgen och klippningen
Bästa frisören, har klippt mig hos Alex sen 2007. Alltid nöjd när jag går därifrån. Lugn avslappnad miljö och godaste espresson. Han får lätt 5 stjärnor av mig.
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Duktig och jättetrevlig frisör! :)
Alex är grymt duktig och ett självklart val, Titta in och klipp dig, ta en god kaffe. Du går därifrån med ett leende på läpparna och kommer att boka igen och igen. Tack Alex! /Steph
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Alex är väldigt trevlig och skicklig frisör. Han lyssnar mig som kund och på mina önskemål. Är alltid nöjd när jag går ifrån en klippning och färgning.
Perfekt klippning! Väldigt trevligt bemötande!
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Alex är en varm och sprundlande person med stort engagemang för det han gör. Är supernöjd efter mitt besök och imponerad av hans noggrannhet.
Fantastisk frisör. Pratglad och får en alltid att känna sig som hemma! Rekommenderas varmt! :)
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Rekommenderas verkligen! Exceptionellt! Alex är grym, det finns inget att klaga på. Han är noggrann, generös och supertrevlig. Jag lämnar alltid salongen 100 % nöjd.
Kan varmt rekommendera Alex. Han är superduktig och väldigt kreativ, kommer alltid med nya idéer och det blir en fullträff varje gång. Sen är Alex helt underbart glad och trevlig vilket gör att man gärna kommer tillbaka. 😊🌹
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Klippt mig här under flera år. Alex är supertrevlig och en riktigt grym frisör. Alltid ett härligt bemötande och 100% nöjd med klippningen. Rekommenderas varmt!
Härlig kille med mycket talang, gör jobbet 100% 👌
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Grym kille och fantastisk frisör. Noggrann, generös och oerhört duktig på sitt jobb! Rekommenderas starkt
Mycket duktig frisör, har klippt mig hos honom i många år nu. Rekommenderas starkt
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Långvarig kund hos Alex. Kan rekommenderas för en proffsig och noggrann klippning, samt trevligt bemötande!
Skicklig och tar den tid som behövs, noggrann och omsorgsfullt.
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Grymt bra! Trevligt bemötande och proffsigt.
Efter flytt till Stockholm var tanken att prova olika frisörer. Efter att ha klippt mig hos Alex behövde jag inte pröva något mer. Alex är professionell, social och väldigt tillmötesgående. Jag går alltid därifrån nöjd!
Fantastiskt! Alex är stans bästa och trevligaste frisör. Jag går bara till Saxess / Johan
Nöjd kund sedan fem år tillbaka! Här får man alltid ett trevligt bemötande och Alex är en mästare på att få till frisyrer och färgnyanser som passar ens ansikte och hudton.
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Tack för idag Alex! Supernöjd som alltid med allt: Klippningen, bemötandet, snacket OCH kaffet!!!
Schysst lokal och väldig trevlig frisör
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Alex har varit min frisör sen 2012. Han är utan tvekan den mest kompetenta och trevliga frisör jag stött på. Han bokar alltid in med kort varsel och jag lämnar alltid salongen med ett stort leende på läpparna. Alex var den som fick mig att våga att klippa kort vid vårt första möte 2012. Och herregud va bra det blev! Fick så många fina kommentarer om den frisyren. Nu är mitt hår längre och idag valde vi att göra den snyggaste färg jag någonsin haft! Och klippte lite i längden. Jag höjer glaset för Alex. Han är bäst
Mycket noggrann och med känsla för hantverket!
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Jag klipper och färgar/slingar håret hos Alex sedan tre år tillbaka. Han är den absolut bästa frisören jag haft! Är professionell och noga och gör mig alltid supernöjd :)
Klippte och slingade håret hos Alex, kan säga att jag nog aldrig varit så nöjd med ett frisörbesök tidigare! Fick den färgen jag verkligen ville ha och mitt hår blev inte så mycket kortare utan tog mest bara de slitnaste partierna!! Rekommenderar verkligen Saxess by Alex
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Alex är noggrann, trevlig och väldigt mån om sina kunder. Jag har alltid varit mycket nöjd!
Alex är alltid supertrevlig och proffsig! Blir alltid lika nöjd!
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Världens bästa frisör! Alltid perfekt resultat, fantastiskt trevlig och proffsig.
Bästa frisören i Vasastan - sjukt nice salong och alltid nöjd efter klippningen 🌟
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Har just börjat hos Alex och är så otroligt nöjd efter båda mina två besök !!! Han är en galet proffsig frisör på både färg & klipp och dessutom väldigt glad & trevlig 😊 Kan rekommendera alla att besöka Alex..ingen kommer gå därifrån besviken !! Byter aldrig frisör❤️
Fantastisk bemötande & behandling!
Alltid super nöjd hos Alex👌stans bästa frisör! Du är en ängel fina Alex tack för din volontärinsatser med flyktingar från Ukraina!
Trevligt bemötande och riktigt bra frisör! Snygg frisyr, page, blev det och jag är supernöjd!
Alex är charmigaste, skickligaste och snällaste frisören i världen. <3
Alex är supertrevlig & är en mycket skicklig frisör.
Mycket bra! Rekommenderas! Mycket nöjd, bra klippning o trevliga!
Efter att ha sett salongen på Reco så chansade jag och hade turen att få en tid på kort varsel. Jag kom in med ett riktigt risigt hår, Alex tog tag i detta och gav mig rådet att klippa av mer än jag först hade tänkte mig för att skapa mer av en frisyr. Jag var skeptisk men litade på honom efter att ha läst många fina Recos. Inte ångrat mig! Det blev riktigt bra, vilket jag inte är van vid direkt på första försöket då jag har ett lockigt hår. Grymt!
Bra och trevlig service! Keep up the good work =)
Tveklöst Stockholms bästa salong! Alex är en fantastisk frisör som både klipper & färgar snyggare än någon annan frisör jag har varit hos.
Proffsigt och trevligt! Stort kunnande, alltid nöjd
Alltid positiv attityd och flexibel bokning. Mycket kunnig.
Alltid glad och trevlig! Duktig på färg. Bonus är det goda kaffet :)