SoftClean

SoftClean

Llama 08-531 868 81 www.softclean.se

SoftClean, grundades 1996 och är ett i branschen väl etablerat serviceföretag med en arbetsledning som har mångårig erfarenhet från servicebranschen. Det viktigaste för ett serviceföretags överlevnad är dess tillgångar och resurser. - Nöjda kunder är vår viktigaste tillgång. - Duktig personal är vår viktigaste resurs. - God miljö är en förutsättning.

4 omdömen om SoftClean

Caroline F
Escribió sobre SoftClean

Softclean erbjuder mycket bra service och kvalite. De är mycket lyhörda för våra önskemål och kommer gärna med förbättring/förändringsförslag. De håller våra lager och kontorsutrymmen rena och fräscha. Rekommenderar dem varmt.

Reco tipsar!
Clean Casa
4.8/5 i betyg av 280 omdömen 4.8 av 280 omdömen
BadgeSixYears

Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda o

Andreas A
Escribió sobre SoftClean

Mycket bra lokalvårdsföretag. Städningen utförs exemplariskt av trevlig personal.

Carin S
Escribió sobre SoftClean

Bemötandet är mycket bra och det tar sitt arbete på största allvar och utför alltid ett mycket bra jobb. De håller alltid en dialog med mig som kund och kollar att jag är nöjd eller om det är något som behöver justeras. Det känns väldigt tryggt och bra att ha SoftClean som städbolag.

Reco tipsar!
Städhuset i Stockholm
4.1/5 i betyg av 68 omdömen 4.1 av 68 omdömen
Badge2024

Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.

Nils F
Escribió sobre SoftClean

SoftClean har utfört städuppdrag för oss i många år. Alltid till full belåtenhet. Speciellt vid jour-uppdrag på obekväm tid är SoftClean oslagbara. Våra varmaste rekommendationer