Fungerade perfekt , jag är nöjd
Spolio Göteborg AB
Välkommen till Spolio Göteborg AB! Vi har alltid beredskap dygnet runt och utför nästan alla former av avloppsrelaterade arbeten. Kundupplevelsen är viktigt för oss på Spolio, vi jobbar dagligen med fastighetsbolag, VVS-bolag, BRF:er och privatpersoner. Alla kunder är lika viktiga för oss. Vi startade 2020 och alla på företaget...
227 omdömen om Spolio Göteborg AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra servicenivå. Hjälpsamma och trevliga. Gör snyggt efter sig. Rekommenderas varmt! Hälsar Göran K
Beställde spolning av avlopp i kök. De var snabba och gjorde ett väldigt bra jobb med att både spola och göra rent vattenlåset. Det var snyggt och prydligt efter dem också.
Trevligt bemötande från första kontakt till utfört uppdrag. Dessutom utförde de jobbet mycket noggrant med bra resultat. Rekommenderas.
Bra återkoppling och snabb service
Trevlig service och tydlig förklaring. Tack!
Mycket bra gjort. Trevligt och proffsigt bemötande. Det var andra gången Jonatan A var här. Vill gärna ha honom igen vid en eventuell nästa gång.
Proffsigt och bra på alla sätt. Hon kunde sitt jobb.
Vi hade fått stopp i ett avlopp. Bemötandet vid telefonkontakten var trevlig och hjälpsam. Inget bekymmer med snabb åtgärd. Vi har fått hjälp av företaget tidigare och var då nöjda. Så när problem uppstod var det naturligt med att vi tog ny kontakt med er. En yngre medarbetare kom enligt överenskommelse. Ringde när han var på väg. Han var positiv och hjälpsam och gjorde jobbet noggrant. Nu hoppas jag vi slipper problemet.
Bra service och hjälpsamma fast att jag hörde av mig med kort varsel.
Trevlig och duktig kille . Kom snabbt efter jag ringde. Bara positivt.
Bra och snabb service och trevligt bemötande.
Grym service och proffsigt bemötande!
Inga konstigheter. Kom på avtalad tid och spolade rent. Blir det stopp igen så vet vi vilka vi ringer.
Grymma, rekommenderar starkt!
Snabbt, proffsigt Enkel och korrekt faktura
Snabb service , väldigt trevlig personal Utförde uppdraget perfekt Nöjd kund
Snabb och smidig kontakt och proffsigt utfört jobb av trevlig medarbetare
Kom i rätt tid o ringde innan Snabbt arbete och gick igenom alla avlopp mycket trevligt bemötande
Snabbt och proffsigt utförande.
Bra service och kunniga! Lättillgängliga på telefon. Kan verkligen rekommendera företaget.
Det gick bra med spola rent dagvatten brunn.
Vi beställde spolning av avloppsledning. Spolio kom snabbt och gjorde ett mycket bra jobb! Vi blev bemötta på ett vänligt och korrekt sätt. Vi är mycket glada och tillfreds med hanteringen av uppdraget. Lars
Bästa tänkbara kontakt. Unge herrn ringer 10 min före besöket och anländer på exakt rätt tid. Han gör vad ha ska korrekt och snabbt och håller allt rent omkring sig. Han tittar på ett par externa problem som vi inte hade tänkt på först. Förväntningarna blev överträffade. Spolio rekommenderas av mig.
Hej Jonas! Tack för det fina omdöme , det uppskattar vi verkligen! Jätte roligt att få det i samtal och på Reco. Hoppas du får en fin torsdag!
mycket nöjd med service och har fått snabb hjälp.
Hej Mita! Vad roligt att höra , den känslan vi vill ge våra kunder :). Ha en fin torsdag
Snabbt på plats, trevlig och serviceinriktad personal.
Hej Stephan , tack för ert fina omdöme. Hoppas du får en grym dag!
Trevlig och hjälpsam kille!! Trevlig och hjälpsam kille!!
Hej Karin, Tack för ert omdöme :) Ha en fin måndag.
Snabbt, hjälpsam och kunnigt i sitt arbete
Hej Ryan! Tack för ert omdöme , hoppas att dagen blir bra.
Trevlig, effektiv och noggrann !
Hej Marie, Tack för ett härliga omdöme :) ha en fin dag.
Snabb ,trevlig , och bra service rekommenderas !
Hej Annie ! Tack för ert fina omdöme , hoppas att du får en fin vecka .
Snabb hjälp, mycket proffsig & duktig personal!
Hej Niclas! Tack för ert fina omdöme. Hoppas att du får en bra start på veckan.
Mycket trevliga, och proffsiga. Kan rekommenderas
Hej Kent Ove! Tack för ert fina omdöme. Hoppas du får en superbra dag :)
Kanon bra! Kevin hade bra koll på grejerna och god rutin!
Hej Tobias! Tack för ert fina omdöme :) härligt att du blir nöjd med Kevin Ha en fin dag
Är otroligt duktiga på att lösa problem med vatten och avlopp
Hej Stefan! Tack för ert fina omdöme :) Ha en fin dag
Snabbt och väl utfört arbete utav spolning av våra avloppsrör som det blivit stopp i
Hej Camilla Tack för ert fina omdöme :) Ha en fin dag
Supersnabb bra & trevlig service!
Fantastiskt bra bemötande och snabb hjälp. Bästa tänkbara. Rekomenderas !!
Hej Kerstin , Tack för ert fina omdöme :) Ha en fin dag
Trevligt bemötande Förväntan var att kolla bef dränering och det lyckades de med De gjorde sitt jobb
Sven-Erik Tack för ert fina omdöme :) Ha en fin dag
Otroligt snabb kundservice och tidsbokning + Trevlig och proffsig hjälp på plats. Väldigt positiv upplevelse från början till slut, kommer absolut vända mig till Spolio igen!
Hej Sara , det låter som du fått en bra kontakt ifrån start till mål :)
Bra kontakt, snabb respons och väl utfört arbete. De jag var i kontakt med verkade ha hög kompetens inom sitt område
Hej Bernt Tack för ert fina omdöme :) Ha en fin dag
Snabbt och smidigt avhjälpande när läget vad akut
Hej Morgan! Hej Rune , Tack för ert fina omdöme , vi står alltid redo.
bra återkoppling och bra utfört arbete.lätta att göra med .
Hej Jan Tack för ert fina omdöme :)
Bra mottagande, service minded och lösninga orienterade
Hej S , Tack för ert fina omdöme :)
Mycket trevlig och kundvänlig personal
Hej Rune , Tack för ert fina omdöme :)
Jag fick hjälp snabbt av en trevlig ung man . Och nu fungerar toaletten som den ska . Tack Spolio Mvh Rose-Marie Norström Lerum
Hej Ros-Marie. Vi uppskattar omdömet. Glad att du blev nöjd.
Mycket snabba. Oterkopplar bra
Tjena Roger! Det är det vi strävar efter. Glad att du blev nöjd.
Snabb hjälp och trevligt bemötande
Tack för ditt omdöme Morgan. Hoppas du får en fortsatt bra dag.
Spolning av avlopp. Trevligt bemötande. Bra och snabb service.
Tack Kerstin för ditt trevliga omdöme, hoppas att du får en fortsatt bra dag.
Duktiga snabba killar Mvh Elias
Hej Elias, tack för ditt omdöme :) Härligt att du är nöjd med våra superstars✔️
Trevligt bemötande, kunnig personal. Vid första besöket spolades det rent. Problemet återkom efter knappt två veckor. Vid fjärde besöket gick de ner med en större? kamera och fotade. Skarvarna i de gamla rören har tydligen rört sig lite. Vilket ska åtgärdas när tid finnes.
Hej Angela, tack för ert omdöme , bra att det bokades om som vi fick filma med en större kamera och hitta en åtgärd av återkommande problem. Nu finns det ju möjlighet till återgärd. Ha en fortsatt fin kväll