Städpulsen AB

• BadgeSixYears
1 149
4.3
Call 0775-33 30 11 Share

Välkommen till Städpulsen AB! Vår policy bygger på noggrannhet, förtroende, personligt ansvar och en nära kontakt med våra kunder. Vår styrka är den kvalitet vi håller och den flexibla service vi ger. Vi utför all slags städning med god kvalitet och garantier. Våra anställda omfattas alla av kollektivavtalet. Vi tror nämligen...

1149 omdömen om Städpulsen AB

Sedan starten hos Reco 2019

Denise B
Wrote about Städpulsen AB

Väldigt besviken. Aldrig varit med om något liknande. Om ni kan, välj ett annat städbolag eller strunta i att anlita något. Jag flyttade in i ett hus där jag innan uppackning fick gå igenom hela huset på 300kvadrat, syna och dokumentera allt. De hade varit 5-6 tjejer och det var slarvat ÖVERALLT! Sen för att kunna flytta in mina köksgrejer och de viktigaste så fick jag börja med att SKURA i timmar medan säljaren påbörjade en diskussion med städbolaget. Efter ca 2 veckor kommer städbolaget och jag får gå runt med...

Isabel K
Wrote about Städpulsen AB

Hej jag är nöjd det var perfekt. Tack så mycket.

Arne L
Wrote about Städpulsen AB

Finns inga dåliga saker att ta fram, bara positivt hela vägen. Kommer som avtalat och jobbet är perfekt utfört. Fakturor kommer som överrenskommet och inga överraskningar. Vi från Sv.Volvo PV-klubben kan inte mer än att rekommendera Städpulsen. Vi vill samtidigt sända ett stort tack till dem. Mvh, Arne Ordförande.

Viola N
Wrote about Städpulsen AB

Trevliga Tjejer som kom till mig och utförde sitt arbete med bravur. Räknade fel på min inglasade balkong hade mindre rutor så jag väntar några pengar tillbaka Tack

Gerd A
Wrote about Städpulsen AB

Rent och fint över allt. Effektiv personal.

Britt T
Wrote about Städpulsen AB

Punktliga ,snabba och noggranna.

Pernilla N
Wrote about Städpulsen AB

Snabba med svar på offertförfrågan (flyttstäd) tydliga besked, mycket tillmötesgående och hög kvalitet på det utförda arbetet. På det hela taget mycket nöjd !

Cassandra C
Wrote about Städpulsen AB

So happy with the level of detail in the deep cleaning. Everything was so fresh!

Samuel Johan Matti P
Wrote about Städpulsen AB

Beställde storstädning. Blir super nöjda! Kök och vitvaror blev som nya. Extra plus var att även barnstolen rengjordes och alla fläckar vi trodde var omöjliga att få bort var borta!

Hans K

Vänlig tillmötesgående och professionell

Tarja A
Wrote about Städpulsen AB

Mycket bra jobbat,trevligt bemötande!

Alessia U
Wrote about Städpulsen AB

Jag var inte nöjd med den första städaren som jobbade hos mig men Städpulsen ändrade städaren på en gång när jag kontaktade dem. Den nya städaren har jobbat hos mig i nästan tre år nu och jag är jättenöjd. Dessutom svarar Kundservice snabbt via e-post.

Marie L
Wrote about Städpulsen AB

Allting har fungerat väldigt fint. Trevligt bemötande, snabb återkoppling och väl utfört jobb. Jag fick gjort en total grovstädning inklusive mattvätt och har nu bokat återkommande månadsstädning. Tack.

Britt-Mari L
Wrote about Städpulsen AB

Mycket bra o trevlig personal snyggt gjort

Jorun L
Wrote about Städpulsen AB

Proffsigt bemötande. Tydliga och klara riktlinjer för vad som ingår i uppdraget. Snabb återkoppling vid frågor.

Christel W
Wrote about Städpulsen AB

Snabba svar, mycket bra bemötande av såväl administration som av städpersonal, och bra städning. Mycket bra fönsterputsning. Svensk talande personal.

Philip B
Wrote about Städpulsen AB

Duktig personal och bra kommunikation.

Fredrika T
Wrote about Städpulsen AB

Fint bemötande och noggrann städning

Lucinda R
Wrote about Städpulsen AB

De kom i tid och var proffsiga. Personalen kunde inte svenska, men en av dem kunde engelska. När vi skulle besiktiga städningen kom en person som kunde svenska, de hade missat lite småsaker men det åtgärdades omgående.

Anna-Lena S
Wrote about Städpulsen AB

De var duktiga på att putsa fönster Det tog inte lång tid de gör vad man badom

Helena F
Wrote about Städpulsen AB

Jag har anlitat Städpulsen i många år och tycker att det har fungerat mycket bra. Ni kommer till mig varannan vecka och städar mitt hus och jag är oftast mycket nöjd. Det beror faktiskt på vilka det är som kommer hit, ibland är det bra och ibland inte så bra. Jag har fått fläckar på min diskbänk som inte går bort ( det var ca 2 år sedan) Blev irriterad ett tag på att mina saker ändrade plats när ni varit här och städat men jag lät det bero. Sista tiden har jag varit mycket nöjd. Det har varit samma tjej som har varit här...

Britt H
Wrote about Städpulsen AB

Hej! Vi är mycket nöjda med Städpulsens arbete. Medarbetaren kommer alltid i rätt tid, gör ett grundligt arbete och är alltid artig och trevlig. Vi har städning var 4.e vecka, skulle gärna ha var 3:e, men har fått uppgift om att det inte går att ordna av schematekniska skäl. Vänlig hälsning Britt Holmberg

Eva M
Wrote about Städpulsen AB

Bra resultat oftast när det är ordinarie personal som känner till rutiner mm. Tappar ibland bort de där mindre men ej oviktiga rutinsakerna som avfläckning, damm, spindelväv samt golv som ofta blir för våta. Har påpekat detta tidigare. Vi anlitar personal för lokalvård. Snabba svar via mejl

Lilian L
Wrote about Städpulsen AB

Så nöjd med allt Framförallt han som utförde jobbet Kommer anlita er igen ..

Karin S
Wrote about Städpulsen AB

Jag vill ha en personlig uppföljning mellan arbetsledaren och Katarina som städar i mitt hem. Detta ska ske hemma hos mig. MVH Karin Sundström

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme. Kontakta gärna vår kundtjänst så ska vi titta på ditt ärende.

Åsa L
Wrote about Städpulsen AB

Mycket nöjd med fönsterputsning och hemstädning av trevliga medarbetare!

Silke W
Wrote about Städpulsen AB

Jag har städning var 4:e vecka och är alltid lika glad att komma hem på kvällen ! Mitt hus är omsorgsfullt städat och skinande rent ! Städpulsens bemötande är mycket professionellt och samtidigt personligt . Jag får meddelanden om ngt avviker från rutinerna - om det kommer en vikarier eller den vanliga medarbetaren är försenad. Mina förväntningar är mer än uppfyllda! Mycket nöjd kund !!!

Elisabeth H
Wrote about Städpulsen AB

Får alltid trevligt bemötande vid kontakt. Klagar på dålig damning på fönsterbräda. De får tillsägelse, men tyvärr finns dam på alltid samma ställe. Annars inga klagomål,

Klara S
Wrote about Städpulsen AB

Hej! Vi har en god upplevelse av Städpuls AB. De utför regelbunden städning i våra lokaler och vi har haft god kontakt med deras kundservice och företaget i stort. Allt gott,

Marie B
Wrote about Städpulsen AB

Har inget att klaga på. Funkar fint

Berith S
Wrote about Städpulsen AB

Har varit helt nöjd hela tiden trevliga flickor allt är toppen

Bengt S
Wrote about Städpulsen AB

Lätt att komma i kontakt med ” kontoret ”. Städpersonal mkt duktiga och noggranna

Nina O
Wrote about Städpulsen AB

Ställer alltid upp när man behöver extra hjälp och är hjälpsamma!

Irene M
Wrote about Städpulsen AB

Städning är bra Tjejerna är duktiga och trevliga. Vi har ibland svårt att förstå varandra Ibland städas det på kortare tid än två timmar som jag betalar för. Fast det har blivit bättre de senaste två gångerna. Skrivit fråga till Städpulsen men dock inte fått svar.

Svar från Städpulsen AB

Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss dina åsikter. Kontakta gärna vår kundtjänst så ska vi titta på ditt ärende.

Sara E
Wrote about Städpulsen AB

Dålig kvalité på städning. Vi har lämnat klagomål x flera och lämnat specifik feedback om vad som inte är bra och vad som behöver åtgärdas. Trots detta ingen förbättring. Just nu behöver vi komplettera med egen städning för att få det resultat vi önskar.

Marre G
Wrote about Städpulsen AB

Mycket proffsiga, gör det lilla extra. Trevlig och glad personal

Anita G
Wrote about Städpulsen AB

Vår bostadrättsförening har haft Städpulsen som entreprenör sedan många år. Vi har varit mycket nöjda ända fram till årsskiftet 23/24. Då började städningen utföras slarvigt och ibland sporadiskt. Vi bad då om att få personligen framföra våra åsikter och klagomål till ansvarig. Så skedde också, men ingen förbättring skedde, så därför sade vi upp det avtal som fanns. I nuläget har förbättring skett. Mannen som städar nu är noggrann och trevlig, så därför hoppas vi att detta kan fortsätta, eftersom vi tänker be Städpulsen...

Per S
Wrote about Städpulsen AB

Vi har haft fönsterputsning, proffesionelt och trevligt bemötade, arbetet utfördes snabbt och effektivt,med ett mycket bra slutresultat. Per

Helena S
Wrote about Städpulsen AB

Vi har varit kunder till Städpulsen i mer än 15 år och har varit nöjda. Under sista året upplever vi att de har haft problem med hög frånvaro och hög personalomsättning vilket gjorde att vi fick nya personer som kom och städade nästan varje gång. Detta var huvudsakliga anledningen till att vi sa upp avtalet nu. Vi tycker heller inte att städresultatet varit 100%, ofta var det dammigt under soffan eller smulor under soffkuddarna. Bemötandet från personal har däremot alltid varit väldigt bra.

VIVECA B
Wrote about Städpulsen AB

Jag hade hjälp med fönsterputsning och med inglasad balkong, Allt blev så bra och jag är så nöjd. Nu förstår jag inte varför jag inte beställt fönsterputsare tidigare. Det är härligt med rena fönster.

Tage N

Bra företag.

Lisa J
Wrote about Städpulsen AB

Fantastisk rena fönster så noggrann och duktig person som kom för att putsa fönsterna! Rekommenderar varmt Städpulsen.

Jesper N
Wrote about Städpulsen AB

Städpulsen gjorde ett mycket bra jobb. Tyvärr behövde den ena städaren avbryta uppdraget pga sjukt barn men det löste Städpulsen snabbt med att sätta in en ersättare.

Magnus T
Wrote about Städpulsen AB

Personalen är väldigt trevliga. De gör ett bra jobb. Vi är helt nöjda med städpulsen.

Zahid K
Wrote about Städpulsen AB

Katastrof städning katastrof utrustning som används av personal inget återkoppling.

Nils-gösta M
Wrote about Städpulsen AB

Vi är mycket nöjda både med personalens bemötande och deras arbete. Vi har städning 1 gång/månad.

Yvonne J
Wrote about Städpulsen AB

Vårt företag har egen lokalvårdare men vid de tillfällen som hon har frånvaro så kontaktar vi Städpulsen och det snabba svaret tillbaka uppskattas!

Fredrik L
Wrote about Städpulsen AB

Snabba svar och flexibilitet när vi behöver ändra något. Bostaden ska ge ett rent och fräscht intryck vilket Städpulsen lever upp till. Vi är nöjda med hemstädning och ger därför Städpulsen en 4:a i betyg.

Karin Ann-Marie A
Wrote about Städpulsen AB

Alltid välstädat och i tid! Väldigt nöjd!

Inger J
Wrote about Städpulsen AB

Vi blev trevligt bemötta. Vi var däremot missnöjda med städningen och fick be dem göra om vilket de gjorde. Sen hittade vi ännu fler missar men då hade det gått mer än 48 timmar så då kunde vi inte få det omgjort. Däremot skulle de dra av på fakturan vilket de inte gjorde. När jag påpekade detta och bad om en spec på vad de dragit av och lagt till så drog de av rätt procentsats från ett lägre pris men inte räknat bort de rum som vi sagt att de inte skulle städa. Vi nöjde oss dock med det för vi orkade inte tjafsa.