Vacker och bra. Empatiska och väldigt hjälpsamma i en svår stund. Väldigt fina personer som jobbar där
Stranges Begravningsbyrå AB
Välkommen till Stranges Begravningsbyrå - hela Gotlands begravningsbyrå. Vi är en privatägd byrå etablerad 1934, auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund, SBF. Vi erbjuder stöd och personlig vägledning i svåra stunder. Vi hjälper till med skapandet av ett värdigt avsked och begravning utifrån dina önskemål. Bland...
107 omdömen om Stranges Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2022
Tack så mycket Maria! Det värmer i hjärtat att få ett sådant fint omdöme.
Vi är oerhört nöjda med hjälpen att anordna pappas begravning. Trygg, personlig och lyhörd hjälp av Stranges genom hela processen och fantastiskt bra samarbetspartners (blommor, och solist t.ex). Vi hade inte kunnat önska ett finare avsked och Stranges spelade en stor roll i att det blev så bra.
Hej Elin och tack för ditt fina omdöme. Det känns mycket bra att få sådant beröm.
Trevligt bemötande Bra information om olika steg vad som händer
Tack Åsa för ditt fina omdöme.
Blev bemött på ett trevligt och proffsigt sätt, fick klarhet i olika frågor. Hade höga förväntningar och det blev uppfyllt
Hej Annika! Tack för dina fina ord. Det känns mycket bra att du har fått ett så bra intryck av oss.
Mycket bra bemötande. Valde att göra en del arbete själv. Generellt för alla begravningsbyråer så är det orimligt dyrt att genomföra en begravning.
Tack Jane för ditt fina omdöme.
Jag har varit på många begravningar som Stranges haft hand om. Både privat och som musiker. Jag skulle aldrig komma på tanken att anlita någon annan. Där möts man alltid av lugn och noggrannhet. För mig är bemötandet viktigast i alla kontakter. Oavsett om det gäller en firma eller privat. Det finns inget mer att säga än att dom är bäst helt enkelt. GLAD PÅSK!
Roger, vi tackar och bockar för dina fina ord. Det värmer. Vi önskar även dig en Glad Påsk.
Vi blev så väl omhändertagna av Gert på Stranges. Bemötandet var det bästa tänkbara, så innerligt, empatiskt och ändå professionellt. Att bli så fint bemött i en sådan svår stund och tid då man mist någon älskad är ovärderligt. Kändes även som att man verkligen kunde lita på Stranges, att allt skulle ordnas och bli ihågkommet. Kan varmt rekommendera Stranges begravningsbyrå, bästa bemötandet verkligen!
Tack Anette för de fina orden. Det känns bra att ni fick en så bra bild av oss. Gert hälsar och tackar.
Den bästa hjälp man kan få när man ingenting kan om begravningar. De har förklarat och hjälpt mig med allt. De har ordnat så vackert i avskedsrummet samt fixat präst, musik och även plats till minnesstunden. Ett stort tack!
Det är skönt när man kan vara till hjälp i en svår stund. Tack Kerstin för ditt fina omdöme.
Gott bemötande, mycket informativa och tjänstvilliga i att vara behjälpliga i alla frågor runt begravningar. Och oavsett vad tänkas vara så har de alltid informationen du behöver eller vart du ska vända dig.
Hej Thomas och tack för ditt fina omdöme. Det känns bra för oss att du känner så och att det blir bra för alla.
Mycket bra bemötande Ola Aldenrot mycket passande för detta jobbiga sorgliga . Helt nöjda Begravningsgudstjänst mycket fint avslut för min älskade man
Tack så mycket Lisbeth för ditt fina omdöme. Ola tackar så mycket!
Trevliga, proffsigt bemötande. Kunniga! Begravningen blev mycket fin och värdig. Både Lisen och Ola får absolut högsta betyg.
Hej Ywonne och tack så mycket för ditt fina omdöme. Lisen och Ola tackar så mycket!
Fint bemötande. Allting fungerade så som vi hade bestämt.
Hej Karin och tack för ditt fina omdöme.
Vi fick ett fint bemötande. Våra förväntningar av vad en begravningsbyrå ska göra uppfylldes. Min mammas begravning blev en mycket fin och minnesvärd stund vilket vi är mycket tacksamma för.
Hej Linda och tack för ditt fina omdöme. Det känns mycket bra för oss att du känner så.
Med empati, proffsighet och vänlighet
Tack Marita, det känns skönt att få ett sådant fint betyg. Det värmer.
Jag gav Stranges i uppdrag att sköta begravningen av min avlidna hustru. Från första samtalet till begravningen var genomförd fungerade allt väldigt smidigt. Bra information om vad som skulle hända och och vad det kostade.. Bra assistans under själva begravningsakten.. Jag ville ge min hustru en värdig begravningsgudtjänst och minnesstund. Jag anser att Stranges representant hjälpte mig på alla sätt.. Jag kan verkligen rekommendera bekanta att ta hjälp av Stranges när den dagen kommer
Hej Börje. Tack för ditt fina omdöme. Det känns mycket bra att du känner så.
Lugnt, tydligt bemötande. Snabbt hanterande av praktiska detaljer såsom mailkontakt etc.
Tack Sabine för ditt fina omdöme.
De är proffsiga rakt igenom 🤩🤩🤩🤩🤩
Tack Marie. Det värmer verkligen.
Blev lugnt o fint bemött. Lisen kände ju igen 2 av våra döttrar så det blev lättsamt o enkelt.
Tack så mycket! Det känns skönt att höra.
Bra bemötande och god service. Hade dock behövt mer hjälp med kringarrangemang som minnesstund.
Tack Helena för ditt fina omdöme.
Mycket trevligt bemötande och en mycket välskött och fint ordnad begravning.
Hej Charlotte. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det känns fint att få höra sådant.
Allt var bra och fint. Vi blev väl omhändertagna från första mötet och all kontakt vi hade med dem. Det kunde inte ha blivit bättre sista förväll och ceremoni.
Tack för ditt fina omdöme Jan-Erik. Det känns mycket bra att ni känner så.
Jag tycker att strangers begravningsbyrå är toppen för att dom gör ett underbart jobb för oss anhöriga till den avlidne och ger oss bra service. Jag skulle rekommendera dom till flera om jag hade fått frågan vilken begravningsbyrå jag skulle rekommendera då hade jag sagt strangers utan tvek Mvh Daniel Olsson
Tack Daniel för ditt mycket fina omdöme. Det värmer i hjärtat med så fina ord.
Vi fick hjälp med en urn-begravning. Personen som hjälpte oss på Stranges var hänsynsfull, vi fick ta den tid vi behövde och när vi ville göra mycket själva försökte han inte sälja in något extra. Han var hjälpsam med tips och förslag - detta var den första begravningen vi skulle ordna. Allt blev väldigt bra och fint.
Åsa, tack för ditt mycket fina omdöme. Det känns bra med så fina ord.
Olles begravning blev minnesvärd och fin.
Hej Ulf. Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Professionellt, hjälpsamma, vänligt bemötande och ordning och reda. Därav högsta betyg. 🙏
Hej Patrick. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det känns bra att ni har fått det intrycket!
Fungerade väldigt bra. Trevlig personal.
Tack Mikael för ditt fina omdöme.
Har vid många tillfällen besökt Stranges Begravningsbyrå i olika ärenden och känner en del av personalen. Senaste besöket gällde begravning av min man. Allt proffsigt skött vilket jag också förväntade mig
Tack Martha för ditt mycket fina omdöme. Det värmer i hjärtat med så fina ord. Tack!
Bra support inför begravning och inte minst säkerställande av musik :-)
Tack Gunnar för ditt fina omdöme.
Vi är så tacksamma för att det var just Ni som hjälpte oss i vår svåra stund. Mer Er känner man en genuin värme och medkänsla. Stort tack!
Hej Eva. Stort tack för ditt fina omdöme. Det känns mycket bra att ni känner så.
Blev bemött med värme och omtanke .Att det skulle få ta den tid vi behövde i den svåra tid vi befann oss i och det fick vi. Vi köpte hela tjänsten av Stranges och är så nöjda och har inget att klaga på 💕
Tack Inga-Britt för det mycket fina omdömet. Det värmer i hjärtat med så fina ord.
Hej det va bra få vetta vad som ska göras med begravning med min mor tack för alla hjälp Conny
Hej Conny. Tack så mycket för ditt fina omdöme.
***********************************
Tack så mycket Linnèa för det höga betyget.
Bemötandet var mycket bra, engagerad och förstående personal Mina förväntningar uppfylldes helt Tjänsten det handlade om, var begravning och allt som omfattades av det. I sammanhanget en positiv upplevelse
Hej Bert. Tack för ditt fina omdöme. Skönt att höra att vi uppfyllde dina förväntningar.
Mycket bra, bra service och mycket trevlig personal och tillmötesgående
Hej Pia. Tack för ett fint omdöme.
Syranges medarbetare gav oss ett lugnt och bra jobb i en svår stund. Vi fick den hjälp och de svar som vi behövde.
Hej Kenneth. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Känns bra att kunna vara till hjälp.
Bra bemötande om än kanske lite väl sävligt och omständigt. Men majoriteten uppskattar säkert det, jag var ju oftast på arbetet när jag blev kontaktad. Vissa kostnader i arrangemanget kan jag verkligen ställa mig frågande till, det blir ju i slutändan en ganska kostsam affär där man inte har så mycket val. Men, värdigt respektfullt så helhetsomdömet blir tillslut ända gott, servicenivån fin och inget lämnat åt slumpen.
Hej Torgny. Tack för ditt omdöme.
Bra men dyrt.Allt fungerade som vi önskat
Hej Annette. Tack för ditt fina omdöme.
Bra första möte, och sedan flöt allt på. Snabba svar på mail, tydliga bekräftelser och avstämning per telefon någon dag innan begravningen. Bra kontakt även efteråt.
Hej Hanna Sofia. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det är skönt att veta att allt fungerat som det ska.
Bra och vänligt bemötande. Trevlig personal. Bra kontakt med varandra. Gjorde allt för att vi skulle få en fin ock vacker begravning. Fick god hjälp med det man ville ha. Kändes tryggt att anlita Stranges begravningsbyrå.
Hej Ingmarie. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Att det kändes tryggt för er känns mycket bra för oss.
Ett respektfullt bemötande i handhavande av vår fars begravning.
Hej Marie. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det värmer.
Kunnig personal, lugna och professionella.
Hej André, tack så mycket för ditt fina omdöme.
Kan verkligen rekommendera Stranges begravningsbyrå. Oerhört bra och fin service och hjälp med allt vi önskade.
Hej Håkan. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det känns bra att ni är nöjda.
Stranges gav oss oerhört bra service. Mycket proffsiga. Gav enormt bra råd och tips. Rekommenderas varmt!!!
Hej Anna. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Det känns mycket bra att få så fina vitsord!
Trevlig bemötande, inkännande av våra önskemål. Stöttande när vi var osäkra på hur vi önskade ha det. Genomgående återkoppling på förslag via mail, lätta att få kontakt med även via telefon. Fint stöd under begravningsdagen, fin visning innan begravning i kyrkan, vacker arrengerat av blommor inne i kyrkan och senare ute på gravarna. Mvh Cina
Hej Carina. Tack för ditt fina omdöme. Det känns skönt att kunna vara stöttande när ni behövde det.
Mycket lyhörda för önskemål samt professionella i allt vi behövde hjälp med. Kan verkligen rekommenderas.
Hej Kent. Tack för ditt fina omdöme. Det känns bra att få en sådan bekräftelse.
Trevligt bemötande och engagemang
Tack Stefan för ditt fina omdöme. Det värmer våra hjärtan.
Trevligt bemötande, omtänksamhet,, kunnig personal.
Hej Anita och tack för det fina omdömet. Det känns mycket bra att få höra.
Besöket hos dem var mycket väl organiserat, tydligt och informativt. Detsamma kan jag säga om minnesstunden.
Hej Hannele. Tack för ditt fina omdöme. Det känns skönt att du upplevde det på det sättet.
Väl utvecklat företag som samarbetade med oss på helt utmärkt sätt- m v h Björn
Hej Björn och tack för ditt fina omdöme. Det känns mycket bra för vår verksamhet framåt.
Jag tyckte det var ok men lite mer förslag om hur en annons kan se lite trevligare ut ,mer hjälp med förslag på tack annons vad man skriver och utseende .
Hej Stefan. Tack för ditt omdöme. Det var tråkigt att du fick den upplevelsen gällande annonserna. Du får gärna höra av dig till oss så kan vi prata om det.