En otroligt prisvärd firma. Deras städare utför arbete av mycket hög kvalitet och deras flexibilitet gör mitt liv enklare
Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
Sedan 2005 erbjuder Strykfritt Stockholms mest prisvärda städhjälp. Med fokus på kvalitet och miljö samt kompetent personal hjälper 80 städhjälpare i dagsläget ca 2000 privatkunder med regelbunden hemstädning och engångsuppdrag i form av flyttstädning, visningsstädning, storstädning och andra former av engångsstädningar runt...
375 omdömen om Strykfritt Städhjälp Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2017
Bra och snabbt bemötande samt ordentligt städat. Städarna missade förvisso på några ställen men detta åtgärdades snabbt vid påpekande.
Mycket bra service och hjälp! Lägenheten blev jättefin och jag är jättenöjd med resultatet 💫
Proffsigt bemötande, okomplicerat och fint resultat.
Supertrevlig service och noggrant jobb! :)
Mycket nöjd och kommer att reklamera tull andra
Vi är mycket nöjda med städresultatet och har inget att anmärka på
Flyttstädning som jag varmt kan rekommendera. Jag är nöjd!
Efter storstädning så glänste hela lägenheten. Två duktiga och trevliga tjejer utförde detta underverk. Så nöjd
Riktigt bra! Trevlig personal, professionella med riktigt bra resultat.
Mycket bra från första kontakt till utförd städning! Städningen var väldigt välgjord!
Vi har än så länge bara haft första provstädningen, men kontakten med företaget har fungerat fint och städningen var väl utförd förutom att det inte dammades på lite högre höjder som t ex tavlor, uppe på bokhyllor och hatthyllan, vilket vi nog hade förväntat oss, men vi fick tydlig återkoppling och förklaring på det. Bortsett från det så är vi än så länge nöjda. :)
Tack så mycket för din recension och värdefulla feedback! Vi är glada att ni är nöjda med kontakten och städningen i stort. Som företag använder vi kundens egen städutrustning och har därför inga stegar eller pallar med oss. Det kan alltid vara värt att ha sådana hjälpmedel tillgängliga för att vi ska kunna nå högre områden, som till exempel ovanpå bokhyllor och hatthyllor. Efter provstädningen brukar vi alltid gå igenom och rekommendera vad som kan behövas för framtida städningar, så att vi kan komma åt alla svåråtkomliga...
Vänliga effektiva och tillmötesgående
1/. Mitt möte med Strykfritt har jag bara gott att säga om. Vänliga och hjälpsamma 2/. Mina förväntningar var stora eftersom jag blivit tipsad av en vän, men dom blev helt uppfyllda och jag har bara beröm att ge till Strykfritt och speciellt till Monika. 3/. Jag har en städning var fjärde vecka och fönsterputs två ggr per år . Punktlig ankomst och väl genomförd städning och mycket vänligt bemötande. M V H. Roland Juninger
Utrolig resultat! 10/10 rekommenderas:)
Trevlig person och mycket bra städning.
Mycket bra och trevlig personal allt tillfredsställande
Fantastiskt bra och prisvärt. Mer än nöjd. Smidig bokning och kontakt med handläggare samt mycket trevlig personal på plats.
Väldigt snabb återkoppling när jag ville boka flyttstäd. Väldigt bra städat vid egenkontroll. Supernöjd! Jag valde Strykfritt då jag känner folk som haft hemstäd hos företaget och varit väldigt nöjda.
Vi är mycket nöjda med storstädningen vi beställde. Proffesionellt och trevligt bemötande. Superbra resultat!
Jättenöjd! Lätt att boka. Tydliga instruktioner vad man ska ha hemma. Jättebra resultat, rent och fint. Beställde även fönsterputsning som blev jättebra!
Smidigt, vänligt bemötande och levererade i tid och det vi kommit överrens om .
Jättebra städhjälp, alltid jättefint städat!
Kommer punktligt. Arbetsamma. Noggranna. Lätt att få kontakt med ansvariga och bra att ibland kunna byta tid och dag efter behov.
Vi är jättenöjda med Strykfritt. Snabb återkoppling från Kundtjänst vid förfrågan om storstäd och de infann sig på utsatt tid. Väldigt skönt att de har med all städutrustning=alltså ingen lista på vad som måste finnas hemma och det bästa, ett skinande rent resultat.
Leverera alltid bra städning med hög kvalitet
Har använt dem under flera år och haft flera olika städare. Alla har varit väldigt bra och vi har alltid varit nöjda med resultatet.
Bra och flexibel kundsupport. Bra och noggrann städning.
Mycket bra städning av Magdalena. Supertrevlig och duktig.
Mycket punktliga och noggranna. Personligen önskar jag tid son inte finns som pass, start 10 eller 11. De har alltid bra info i god tid och vikarier har också varit bra. Helnöjd, bara det där med tiden.
Enkelt hela vägen från bokning till själva jobbet och lätt med kontakten.
Jag är jätte nöjd. Min städledare svarar direkt på mina frågor. Vi får en ersatt städerska samma dag eller dagen efter om vår är sjuk. Det är alltid välstädat nät ja j Kommer hem. Det finns ingenting att klaga på, vilket jag uppskattar. Jag är väldigt väldigt,nöjd!!!'
Utmärkt och professionell service som utfärdats av väldigt trevlig personal
Alltid städat, med det där lite extra!
Bra service, snabbt svar vid frågor. Mycket bra utförd städning. Mycket nöjd med detta företag. 😊
Supernöjd med vår städning. Proffsiga städare , enkel och snabba svar vid kontakt med vår kontaktperson. Rekommenderas
Bra bemötande och kunnig städpersonal. Jag är mycket nöjd..
Betalade för 7 timmar, fick 2,5 timmar trots mkt smutsig hem. Städaren fick komma tillbaka. Trots det inte tillsvarvande förväntningarna.
Hej Isabella. Vi är verkligen ledsna att du inte var helt nöjd med din städning. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och din nöjdhet är superviktig för oss. Vi är glada att vi kunde fixa till det genom att låta vår personal komma tillbaka och städa de ytor som missades. Vi är ledsna att vi inte uppfyllde dina förväntningar den här gången. Vårt mål är att du ska vara nöjd med städresultatet, och vi beklagar verkligen att du inte blev det den här gången. Vi tar din feedback till oss och kommer...
Vi har haft hemstädning med Strykfritt i ca 5 år. Alltid fungerat bra.
Bra resultat, bra bemötande och alltid pålitliga.
Fint bemötande av huvudkontoret och städhjälpen är trevlig och noggrann.
Bra att ha att göra med, aldrig några problem! De löser allt och är väldigt trevliga. Bra och konkurrenskraftiga priser!
Bra men dyrt Tycker inte om att fylla iformuläret, det kunde ha väntat till andra gången man beställt fönsterputs
Städningen fungerar bra och vi har samma person. Lite jobbigt att inte kunna avboka kostnadsfritt någon gång då vi har månadsstädning. Svarar snabbt på mail.
Nogranna och kvalitetsmedvetna. Alltid i tid och mycket trevliga.
Vi har en helt suverän städhjälp som lämnar huset i utmärkt skick varje gång. Har man frågor får man otroligt snabb återkoppling
Punktliga och utför arbetet väl. Finns tid över utnyttjas tiden till andra tilldelade områden i butiken
Vi är nöjda med det städhjälp vi har vilket är varannan vecka. Allt fungerar smärtfritt och vi har en bra kommunikation med städerskan (Angelica).
Utmärkt resultat, alltid trevligt bemötande.
Rekommenderas starkt. Vi har varit kunder i många år och det fungerar alltid bra. En enstaka gång uppstod en skada, som genast åtgärdades av fackmän utan bekymmer.