Per Lind

Per Lind

Per Lind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda

Per Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Per Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 253 omdömen med ett betyg på 4.9. Per Lind har haft 52 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

253 omdömen om Per Lind

Sedan starten hos Reco 2016
Harald J
Sålde sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Skutehagen

Mycket kunnig och duktig! Bra på alla sätt.

David L
Köpte sitt hus med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Hjuvik

Väldigt trevlig, kunnig och proffsig. Rekommenderas varmt!

Rasmus B
Centralt

Positivt: Kunnig, bra och tydlig kommunikation, försökte inte sälja in bostaden till oss. Negativt: Saknade en känsla av tryggget. Ogillade att det skulle gå snabbt vid besiktning och kontraktskrivning.

Eric L
Hjuvik

Trevlig påläst och kunnig mäklare

Samuel G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Öckerö

Välldigt trevlig och hjälpsam Blev väldigt väl bemött

Gull-Britt Margaretha P
Centralt

Vi är väldigt nöjda med Per. Han har varit väldigt bra på att förklara hur processen går till och han har varit mycket lugn och saklig. När jag blev lite stressad vid början av budgivningen sa han: Det är inte det första budet som gäller utan det sista…… så himla rätt! Vi känner stort förtroende för honom. G-B och Lars Petersson

Pia F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Per Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
Centralt

Jag kan inte annat än vara väldigt nöjd med allt som Per har hjälpt till med! Han har varit hjälpsam, tydlig och bra på att förklara alla olika typer av tillvägagångsätt i en sådan här stor och viktig process. Känt att jag har kunnat bolla mina frågeställningar med honom och har fått bra hjälp och stöttning tillbaka, hela vägen. Jag kände ett lugn i honom som jag gillade från början!

Markus P
Centralt

Per är Snabb.. rak och ärlig! får alltid tag i han och är väldigt kunnig

Karin H
Centralt

Mäklaren har varit bra, jag har fått mycket hjälp och tips, är mycket nöjd.

Britt-marie S
Centralt

Bästa mäklaren, trygg för både köpare och säljare