Therese var fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Genom att lämna sin bostadsförsäljning till henne kände vi oss trygga med att allt kommer utföras på bästa sätt och med det största engagemanget! Det som Svensk Fastighetsförmedling erbjuder i sitt försäljningspaket utstrålar toppkvalitet och det märks att de inte sparar in på något, i allt från drönarfilmning, fantastisk fotografering och snygg paketering av försäljningen!
Therese Krafft
Therese Krafft är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Torslanda
.Therese Krafft har varit registrerad mäklare sedan 2007-05. Therese Krafft har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 533 omdömen med ett betyg på 4.8. Therese Krafft har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det är en livsstil att vara mäklare som jag trivs väldigt bra med!
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Driven och engagerad där jag alltid gör mitt yttersta för att leverera det bästa resultatet.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Positiv och glad. Brinner för min yrkesroll och gör det fortfarande efter 15 år i branschen.
Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Svår fråga. Mina bästa minnen är idag en bank utav lyckade försäljningar med nöjda säljare och köpare.
Vad gör du helst på fritiden?
Är med min familj, tränar och älskar havet, både att bada och åka båt är en storfavorit.
Hur ser din drömbostad ut?
En vit villa vid havet
Vad vet vi inte om dig?
Fart och fläkt, snabba bilar är kul!
2023-11 - 2024-10
533 omdömen om Therese Krafft
Therese är kunnig, trevlig rolig. En utmärkt mäklare med skinn på näsan. Henne skulle vi rekommendera alla dar i veckan.
Efter en drastisk förändring i livet behövde jag sälja min lägenhet i Torslanda. Therese tog snabbt tag i denna försäljning och redan efter tre veckor kunde jag skriva avtal med ny ägare. Therese´s agerande och snabba resultat, inom förväntad prisbild, var till en enorm hjälp. Då jag tidigare anlitat Therese hade jag trots min önskan att sälja snabbt inte trott att hon på detta utomordentliga sätt skulle få till denna försäljning. En ytterst väl genomför prestation av henne.
Hej Anders, Stort tack ännu en gång för alla fina ord du beskriver. Jag är otroligt tacksam att jag fick hjälpa dig även i denna stund. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi! Mvh Therese
Ytterst bra och snabb hjälp med försäljning av min fastighet. Genom bra förberedelser kunde TK snabbt få ett anbud från en köpare till fastigheten. Therese agerade proffsigt och vi kunde strax efter visning ingå kontrakt.
Tack Anders, det var en ära och vilket otroligt samarbete vi hade där! Mvh Therese
Therese hade antingen inte kunskap att genomföra en affär av det här slaget eller också utelämnade hon information. Svårt att avgöra vilket, men bägge alternativen ger lika dålig eftersmak. Vi fick sent besked (några timmar före kontraktskrivningen) att affären skulle överprövas av tredje part, vilket först var en formalitet, men sedan blev en lång och jobbig historia. Tillträdet förskjuts tre gånger. Konstigt kontraktsförslag som enbart gynnade säljaren, och mycket oklar information under processens gång. Uppgifterna i...
Hej Lasse, Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, även fast tiden har passerat närmare ett halvår efter ert tillträde. Inför kontraktets undertecknande så fick ni de upprättade dokumenten skickade till er för genomläsning dagen innan signering. En direkt kontakt var inte möjlig då ni befann er på Maldiverna med tidsskillnad men jag minns att jag satt ända fram mot midnatt och arbetade. Ni bekräftade självklart OK till mig och er fullmaktstagare innan signering. Jag instämmer att det tog lång tid i handläggningen...
Rekommenderas. Uppfyllde alla förväntningar man kan önska av en mäklare. Professionell och kunnig.
Hej John, tusen tack för ditt omdöme! Det glädjer mig att du är nöjd med mitt utförda arbete. Hälsningar Therese
Kunnig, erfaren och många år som mäklare. God kännedom om marknaden och positiv som person.
Tack för din recension Roland! Med vänlig hälsning, Therese
Noggrann, omtänksamt, hjälpsam och professionell
Therese sålde mitt radhus, allt gick väldigt snabbt och smidigt. Rekommenderar starkt!
Väldigt trevligt och professionellt bemötande, enkel att kommunicera med och fanns tillgänglig för frågor. Flexibel och lösningsorienterad, och köpupplevelsen lämnade inget övrigt att önska.