Hon har gjort ett bra jobb fick våran lägenhet såld tillslut fast marknaden är som den är bra jobbat
Hannah Esgård
Hannah Esgård är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Hannah Esgård har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Hannah Esgård har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Esgård har haft 70 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 72% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
113 omdömen om Hannah Esgård
Bra bemötande Uppfyllde våra förväntningar Proffsigt
Hannah är en mäklare som inger stort förtroende. Hon är påläst om objektet, alltid tillgänglig för frågor och dessutom alltid glad och trevlig! Rekommenderar Hannah varmt.
Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått av Hannah i samband med mitt första husköp. Hon var alltid tydlig i sin kommunikation, förklarade varje steg på ett enkelt och förståeligt sätt, och hade ett väldigt trevligt bemötande. Hannah visade stor kunskap och professionalism genom hela processen och hade dessutom mycket bra koll på huset. Återkopplingen var alltid snabb, vilket gjorde mig trygg genom hela köpet. Jag kommer definitivt att rekommendera Hannah till både vänner och familj!
Hanna är en kunnig och seriös mäklare som tar ansvar och håller god kontakt. Hon är tillgänglig och inlyssnande. Jag tycker att Hanna är väldigt bra och rekommenderar henne verkligen. Hon är bäst!
Tillmötesgående, professionellt kundbemötande.
trevligt att träffa hannah, hon förstod vad jag ville ha för utrymmen o jag fick mina fina gargeplatser som passar mig bra. sen vart det ju en trevlig avslutning när vi skrev kontrakt och vi avsutade med en trevlig kram
Jag vill varmt rekommendera Hannah Esgård för hennes exceptionella arbete som mäklare. Hannah har visat enastående professionalism, noggrannhet och målmedvetenhet genom hela processen. Med en imponerande energi och drivkraft har hon alltid varit fokuserad och tagit initiativ för att säkerställa bästa möjliga resultat. Det har varit ett nöje att arbeta med en så kompetent och engagerad mäklare som Hannah och hon har alltid haft ett leende på läpparna!
Mycket kunnig och duktig att förklara för mig som kund. Trevlig sympatisk ett gott hjärta.
Hannah har varit hjälpsam, lämnat tydlig information samt guidat oss under hela processen. Hon har varit tillgänglig och lätt att ha att göra med. En trevlig mäklare som sålde vår stuga till ett riktigt bra pris. Vi är mycket nöjda och skulle gärna anlita Hannah igen!🥰