Patrik has been a huge help in making our dream come true of having an holiday home in Sweden. Patrik answers your questions quick and good, fixes stuff and contacts people when needed. We experienced Patrik to be available whenever we needed him. He has much knowledge and that makes that we can strust him in what he says and advices. We are 100% satisfied!
Patrik Jogedal
Patrik Jogedal är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
.Patrik Jogedal har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Patrik Jogedal har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 342 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Jogedal har haft 20 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2024-10
342 omdömen om Patrik Jogedal
It has been really fun to help you find a house in Sweden, I am really pleased that you are satisfied with the entire buying process. See you again soon! :)
Superbra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Snabbt, smidigt & enkelt! Trevlig & tillmötesgående. Lätt att få kontakt med när som! Bara plus!
Stort tack för fina ord! Tror verkligen att huset kommer passa dig perfekt! :)
Han har varit en fantastisk mäklare som gett allt för att fixa lösningar på frågor och problem. En mäklare som vi skulle behöva fler av, ärlig, jordnära och duktig.
Det värmer verkligen att läsa John! Så roligt att jag fått chansen att hjälpa er! :)
Proffsigt och bra bemötande som levde upp till förväntningarna.
Stort tack för bra omdöme, så roligt att ni är nöjda med försäljningen! :)
Bra, enkel, uppriktig inga konstigheter och personlig
Tack för fina ord Åke och välkomna till Järvsö!
Han är trevlig i bemötande vid visning av huset.
Tack Lena för ditt omdöme! :)
Kunnig. Tillmötesgående. Fingertoppskänsla Trevlig..En väl renomerad mäklare.
Många tack för fina ord Kjell Ove! :)
Vi har inte sålt någon fastighet förut så vi visste inte riktigt vad det innebar men vi kände oss trygga med Patrik direkt. Han har förklarat , rekommenderat och inte rekommenderat på de punkter vi har funderat. Skulle varmt rekommendera honom som mäklare.
Det värmer att läsa de fina orden Inger, tusen tack!
Rak på sak, tydlig och väldigt hjälpsam. En mäklare jag kommer rekommendera till andra också.
Många tack för det fina omdömet John! :)
Jag har haft ytterst lite med Patrik att göra, då försäljningen har skötts av min fd man. Jag bor i Göteborg så avståndet till Järvsö, har gjort att jag endast deltagit via fullmakt.
Tack för ditt omdöme Marianne! :)