Åsa är tydlig och en bra person att hålla i handen. Jämfört med min erfarenhet av mäklare i Stockholm där allt skall gå väldigt snabbt och där tempot är högt, är det skönt att träffa en mäklare som tar sin tid, känner området och kan läsa av ev köpare på ett lugnt och kunnigt sätt. Jag har haft ”en bra resa”. Tack Åsa!
Åsa Danielsson
Åsa Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Leksand/Rättvik
.Åsa Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Åsa Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 216 omdömen med ett betyg på 4.9. Åsa Danielsson har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
216 omdömen om Åsa Danielsson
Kunnig och engagerade. Förklarar och inger stort förtroende.
Åsa är helt igenom professionell, positiv och förtroendeingivande som mäklare. Hon bemötte oss med saklig information och guidade oss genom uppdraget och försäljningsproceduren på ett mycket bra sätt, något vi verkligen uppskattade. Det enda jag hade önskat mera av vore en varning/flaggning för att Anticimex-besiktningens protokoll inleds med besiktningsmannens subjektiva, sammanfattande reflektioner och att därmed köparna kan avskräckas om dessa reflektioner är negativa. I vårt fall var de tyvärr just det på ett olyckligt...
Mycket serviceminded, positiv, tillmötesgående och kunnig. Vi kan varmt rekommendera henne för fortsatt arbete som fastighetsmäklare.
Mycket vänlig och profficienell
Fantastisk bra hjälp med allt. Tydlig och noggrann å med en glimt i ögat. Kort sagt väldigt tacksam. 😍
Tusen tack Sune! Tänk vad bra det blev. Ha nu en skön semester i värmen!
Åsa och jag fick kontakt i vår/vintras. Vi hade en bra dialog och jag var tydlig med min önskan gällande kommunikation mellan henne och mej vilket har fungerat strålande det har varit snabba återkopplingar, lätt att få kontakt med och hon har varit tydlig med information av olika slag. Vid själva tiden för försäljningen har Åsa varit ett bra stöd och jag har kunnat bolla tankar och idéer/ alternativ hur man ska tänka vilket har resulterat i att jag kunna ta beslut jag varit nöjd med.
Stort varmt tack för dom fina orden Nina. Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa dig vidare i ditt nästa steg i livet samt hitta så bra köpare till din pärla.
Trevligt, kunnigt och varmt bemötande!
Stort tack Olivia. Ska bli så roligt att få se hur på plats. Hoppas ni ska trivas. Lycka till med all flyttbestyr nu.
Kunnig påläst o pratar för mycket men trevlig en säljare
Stort tack Bertil. Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa dig, och jättekul att vi gittade så bra köpare till eran lilla pärla. Stort lycka till framåt. :)
Jag är supernöjd med Åsa Tack för att du ordnade visning med kort varsel,, till vårt kommande bostad Hälsningar Eva
Tusen tack Eva! Det har varit så roligt att få chansen att hjälpa er att hitta eran nya pärla! Ni är varmt välkomna till Leksand!