Anna Engman

Anna Engman

Anna Engman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lund

Anna Engman har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Anna Engman har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Engman har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

62 omdömen om Anna Engman

Sedan starten hos Reco 2023
Izabella A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Mårtens Fälad

Proffsigt och mycket trevligt bemötande. Fick mig att känna mig trygg genom mitt köp av bostad!

Annie C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Stångby

Snäll och vänlig i sitt bemötande, flexibel. Förstod i början mina personliga behov. Upplevde dock inte att jag blev riktigt lyssnad på. Upplevdes ibland mycket stressad, pratade mycket men lyssnade inte in vilket gjorde att jag ibland fick upplevelsen av att jag hade med en "försäljare" att göra. Dock lång process, blev nöjd i slutändan.

Svar från Anna Engman

Ja, det var en något utmanande marknad och lång process i det här fallet. Det var givetvis inte min mening om du inte kände att du fick de svar du förväntade dig. Men hur som helst är jag jätteglad att jag kunde hjälpa dig och att det blev bra till slut. Stort lycka till med ditt framtida boende!

Fredrik M
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Hofterup

Vi är mycket nöjda med Anna som köpare! Hon var alltid tillgänglig och ordnade visningar utifrån våra preferenser. Hon var också väldigt påläst på objektet vilket förenklade när vi hade funderingar. Kan starkt rekommendera!

Svar från Anna Engman

Tack Fredrik! Jag är glad att det uppskattas att jag var tillgänglig och påläst. Gör givetvis allt jag kan för att ni ska känna er trygga i er process som köpare. Vi ses till tillträdet!

Johanna K
Sålde sin bostad med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Eslöv Stehag

Anna har ett positivt och lugnt bemötande, tydlig i kommunikationen och har fortlöpande så som inför och efter visning uppdaterat oss väl. Hon är tillgänglig och tydlig i svar på våra frågor. Anna har mer än väl nått upp till våra förväntningar, ett självklart val av mäklare för oss om det blir aktuellt framöver.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme och tack för förtroendet att sälja er fina gård! Lycka till framöver!

Mikael K
Eslöv Stehag

Vänligt bemötande, lugn, sansad och upplever jag att Anna har kännedom om området, allt detta gav trygghet! Uppdaterade löpande och sakligt inför och efter visningar osv genom hela försäljningsprocessen.

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme. Kul att ni var nöjda genom hela försäljningsprocessen! Lycka till framöver!

Johan D
Arenaparken

Trevlig, lätt att ha att göra med, aktiv i sin kommunikation med oss som säljare. Rekommenderar! Vi kommer att stanna kvar som kunder hos Svensk Fastighetsförmedling.

Svar från Anna Engman

Vad kul att ni är nöjda! Tack för fint omdöme och stort lycka till framöver!

Amelie S
Arenaparken

Supertrevlig, professionell och tillgänglig.

Svar från Anna Engman

Tack Amelie! Nu kan ni gå vidare till större boende. Stort lycka till!

Katja L
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Engman en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Borgeby

Väldigt tillmötesgående och snabb i sitt agerande. Kan varmt rekommendera

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme! Gläder mig att ni är nöjda!

Jörgen L
Borgeby

Trevlig, strukturerad och mycket professionell

Svar från Anna Engman

Tack snälla för fint omdöme! Glad att jag kunde hjälpa er med en snabb och smidig affär.

Kaj T
Harlösa

Engagerad, professionell och intresserad gällande försäljnings projektet

Svar från Anna Engman

Tack för fint omdöme Kaj! Så glad att jag fick möjligheten att hjälpa er med er försäljning.