Per är en mäklare jag varmt kommer att rekommendera. Han är mycket kunnig, erfaren, ödmjuk och dessutom alltid tillgänglig. Supernöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Susan
Per Illner
Per Illner är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
.Per Illner har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Per Illner har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 473 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Illner har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
473 omdömen om Per Illner
Stort tack för den fina recon men framförallt Tack för för att jag fått hjälpa er ett sälja fastigheten 🙏🙌
Professionell, kunnig och förstående. Är väldigt nöjd med min försäljning.
tack för denna reco men framförallt att jag fått hjälpa till.
Per var proffsig tog väl hand om säljaren och köparen och hade taget fram fint material inför visning. Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera honom till vänner och bekanta som skall sälja eller köpa
Stort tack för att jag fått hjälpa er =) och tack för recon.
Mycket trevligt bemötande. Allt gick mycket över förväntningarna,så snabbt o proffsigt.Blev uppdaterad hela tiden. Per visade även sin kunnighet o engagemang på visningen enl.köparen. Vi kommer verkligen att rekommendera Per som bästa mäklaren.Är mycket tacksamma över all hjälp o stöd.
Härligt att höra att ni är nöjda. 🙏 Stort tack för ert förtroende 🙌🙏
Bra bemötande. Extremt bra att samla alla på visningen och gå igenom objektet och svara på de frågor som är vanligast. Bra kunskap och objektet och svarar snabbt på frågor. Ställer även upp utanför ordinarie arbetstimmar för att få en smidig affär. Helt perfekt.
Tack. Härligt att höra att ni är nöjda men framför allt stort grattis till ert första hus.
Bara positivt. Alltid tillgänglig eller återkopplar snabbt. Hjälpsam, lugn och trevlig. Fick upp slutpriset till förväntad nivå.
Tack micke för att jag fått hjälpa er ännu en gång =) och stort tack för recon
Mycket vänlig, engagerad och hjälpsam
Tack för recon och det kommer bli toppen 🙌👍
Trevlig proffsig och hjälpsam 5/5
Tack för recon men framför allt grattis till dig 🙌🥂
Per har varit anträffbar under hela försäljningen och har vid varje tillfälle haft ett väldigt bra bemötande. Per har på ett proffesionellt sätt från början till slut levererat mer än vad jag förväntat mig av en mäklare!
Tack för recon 🙌 men framförallt tack för att jag fått hjälpa er att sälja huset.
Kunnig, proffsig, noggrann och trevlig! Ett tryggt stöd i stora och viktiga stunder.
Stort tack 🙏 och tack för att jag fått hjälpa er.