Hampus Skoglund

Hampus Skoglund

Hampus Skoglund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Hampus Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Hampus Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Hampus Skoglund har haft 23 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-10

41 omdömen om Hampus Skoglund

Sedan starten hos Reco 2023
Helene B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Kristianstad

Vi upplever Hampus som otroligt hjälpsam, ger snabb återkoppling, är flitig och proffesionell. Blev snabb affär vilket var allas ambition och möjlig tack vare Hampus fina hjälp.// Helene och co

Svar från Hampus Skoglund

Tack för din fina feedback Helene! Ett nöje att hjälpa er att köpa bostad! Det kommer bli kanon!

Gunnel L
Simrishamn

Mycket trevligt bemötande av mäklaren som jag genast fick stort förtroende för.. Tack Hampus för en snabb och smidig affär vid köpet av min nya fina lägenhet. Där kommer jag trivas. /Gunnel

Svar från Hampus Skoglund

Kul att du känner så Gunnel! Stort grattis ännu en gång! Du kommer trivas bra i den fina lägenheten!

Paola A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Simrishamn

En otrolig mäklare, kände samhörighet, trygghet, Tillit till Max,, mänsklig, naturligt mysig, glad men kunde även prata personligt med honom, vilket gjorde att man vågade öppna upp sina tankar! Det kändes hemtrevligt o ärligt i hans närhet vilket gjorde att allt kändes bra! Väldigt snabb att svara via mejl/ meddelande o vanliga telefonsamtal vilken tidpunkt som helst, nästan 🙂 vilket han ss vid första träffen! Och han handlade snabbt vilket var vår önskan! Allt gick smidigt o han gav allt o lite till! Han har gjort att...

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack för ert fina omdöme! Det var ett nöje att hjälpa er med försäljningen och stort grattis ännu en gång!

Paula R

Härlig och kunnig mäklare. Bra bemötande genom hela processen och lätt att få tag på om man hade frågor eller funderingar. Kändes som han ville både säljare och köpares bästa!

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack för ditt omdöme Paula! Det var kul att hjälpa till med försäljningen av er bostad!

Tobias L
Sålde sitt hus med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Simrishamn

Lugn och tillmötesgående. Sålde vår bostad innan annonsering.

Svar från Hampus Skoglund

Ja det blev en väldigt snabb & lyckad affär! Tack för din feedback & grattis ännu en gång till försäljningen!

Sven Olof J
Köpte sitt hus med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Simrishamn

Mycket trevligt bemötande och all fungerade perfekt.

Svar från Hampus Skoglund

Stort nöje att hjälpa er Sven! Grattis ännu en gång till köpet!

Jacqueline Victoria L
Simrishamn

Vänlig och lätt att ha med att göra. Han var punktlig och väl insatt i varje fastighet. Kunde han inte svara på en fråga gav han svar senare. Verkade engagerade i det vi vill och hjälpt till med råd så att vi kom fram till ett slut där alla var nöjda. Mycket noga att vi förstod allt i kontraktet. Vi rekommendera honom väldigt gärna som mäklare.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för din fina feedback Jackie! Efter tre visningar på tre olika bostäder hittade jag en bostad åt er, vilket känns fint! Stort grattis till ert köp ännu en gång! Det kommer bli kanon för er i huset!

Eva K
Norra Åsum

Jättefint bemötande,trevlig,glad,trivsam och lättsam.Jag hade inga förväntningar. Detta köp har gått fort,känner att jag verkligen fått all hjälp jag efterfrågat.Min upplevelse är den att det flutit på jättebra.Jag har fått svar fort på det jag undrat över och många glada skratt.

Svar från Hampus Skoglund

Tack själv för alla skratt och stort grattis till ditt köp ännu en gång!

Sofie M
Norra Åsum

Hampus tog över efter sin kollega och fick snabbt sätta sig in i det men gjorde det fantastiskt jobb. Alltid svar på frågor och funderingar. Väldigt nöjd och rekommenderar verkligen :)

Svar från Hampus Skoglund

Härligt att du är nöjd Sofie! Stort grattis till försäljningen ännu en gång!

Johan V
Simrishamn

Snabb och smidig affär och lätt att få tag på

Svar från Hampus Skoglund

Kul att du är nöjd Johan! Det var ett nöje att sälja ert fina hus!