Andreas Agerborn har genom hela säljprocessen varit otroligt proffsig. Vi har kunnat känna oss trygga i försäljningen och alltid fått svar på våra frågor. Vi rekommenderar varmt Andreas till din försäljning!!
Andreas Agerborn
Andreas Agerborn är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Andreas Agerborn har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Andreas Agerborn har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.9. Andreas Agerborn har haft 19 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
75 omdömen om Andreas Agerborn
Andreas var något otydlig i själva budgivningen men annars varit väldigt bra. Lättillgänglig och svara på alla frågor vi haft. Tack för stödet längst med processen!
En mycket kompetent mäklare som har förmedlat två försäljningar åt oss. Han är lugn, saklig och tydlig i sitt arbete. Andreas förtjänar högsta betyg.!
Hög kompetens, Positivt bemötande Aldrig påstridig Lugn och förmedlar en trygghet
Andreas har rakt igenom varit mkt professionell i sitt bemötande. Allt ifrån visning till skrivande av kontrakt/avtal. Tydlig, lugn och lyhörd. Jag är väldigt nöjd och känner mig trygg i affären.
En mycket engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att uppfylla kundens behov och önskningar!
Tack Fredrika! Ett fint uppdrag att förmedla er bostad och vi gjorde ett bra jobb tillsammans. Tack själv för ett gott samarbete!
Andreas är en erfaren och professionell fastighetsmäklare med god lokalkännedom!
Stort tack Jonny! Glad att ni hittade ert boende i Skultorp!
Kompetent mäklare som på ett smidigt sett förde processen i mål!
Andres är en väldigt bra mäklare, engagerad, kommunikativ och mycket trevlig. Han gjorde ett superbra jobb och vi är otroligt nöjda.
Alltid tillgänglig och bra kommunikation under hela processen. Smidigaste affären jag någonsin genomfört!