Ulrika bemötte oss på ett mycket förtroendeingivande sätt, trevlig och glad. Våra förväntningar infriades på ett mycket snabbt sätt. Sammanfattningen är att vi mer än gärna rekommenderar Ulrika, hon är kunnig alltid påläst och erfaren.
Ulrika Öberg
Ulrika Öberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Ulrika Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Ulrika Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Öberg har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
174 omdömen om Ulrika Öberg
Ulrika var lugn,kunnig och trevlig . Lätt att prata med henne utan stress.
En erfaren mycket duktig mäklare. Inger förtroende. Bra att jobba med. Vi rekommenderar henne varmt.
Vänlig, professionell, tillmötesgående, tillgänglig. Ulrika är mäklarnas mäklare!
Glad, positiv och ett mycket bra bemötande!
Hög servicenivå, flexibel och tar sig tid att ta hand om kunderna. Mycket bra! Hälsningar en kollega i branschen.
Vi kom i kontakt med Ulrika Öberg i samband med ett lägenhetsköp i Skövde. Hon är trevlig både på telefon och när man träffar henne på plats för visning. Ulrika håller det hon lovar och är snabb på att återkoppla till oss. Hon verkar älska sitt yrke och är mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda.
Hon var en smart och mycket snäll person.
Ullrika är en väldigt duktig och erfaren fastighetsmäklare, en mycket snäll människa som även ställer upp och gör det lilla extra. Rekommenderar Ulrika Öberg till alla därute. 5/5 ⭐️
Väldigt lätt att ha att göra med, kunnig och tillgänglig.