Kunnig, tillgänglig, pålitlig
Sebastian Lindberg
Sebastian Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
.Sebastian Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Sebastian Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.4. Sebastian Lindberg har haft 13 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
17 omdömen om Sebastian Lindberg
Korrekt, vänlig, intresserad, engagerad och proffsig. Fick ett stort förtroende och kände att inga frågor var dumma som kom från mig. Förklarade på ett bra sätt och hade ett stort tålamod.
Bra bemötande , kunnig och hjälpsam i frågor som vi hade.
Bra bemötande. Kunnig och hjälpsam.
Tack för omdömet och hoppas att ni trivs i er nya lägenhet!
Trevlig och lyhörd mäklare. Snabba återkopplingar
Tack för det fina omdömet och tack för förtroendet!
Det gick snabbt från att jag besökte lokalen till att annonsen låg ute på kommande. Sebastian var lyhörd när jag ville ändra förutsättningar. Jag måste även berömma fotografen som fick så fina bilder samt Theresa. Det är ett bra team. Jag kände att ni lyssnade in vad jag ville. Jag känner mig väldigt nöjd och kommer rekommendera er. I framtiden.
Tack Karin för det fina omdömet och stort tack för ditt förtroende. Skönt att allt löste sig så smidigt och att du känner dig nöjd med resultatet.
Vänlig, professionell och lyhörd för mina önskemål och behov.
Tack Helena! Hoppas att allting känns bra kring både försäljningen och köpet av din nya bostad. Vi ses på tillträdet!
Sebastian är lyhörd, tillgänglig, kunnig och ledde processen med vårt husköp med trygg hand. Kan varmt rekommendera att anlita Sebastian som mäklare.
Tack för dem fina orden Ellen! Skönt att du känner att processen var trygg och hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem så ses vi på tillträdet!
Trevligt bemötande och en trygg kontakt. Då detta var vår första mäklare/bostadsaffär så är det svårt att jämföra men vi tyckte det fungerade bra! Professionell hantering av kontrakskrivningen.
Tack för omdömet Pontus! Hoppas att ni ska trivas i ert nya hem. Vi ses på tillträdet!
Har bara lite tidigare erfarenhet av mäklare så har inte så mycket att jämföra med. Trevlig och tillmötesgående. Lätt att prata med. Lite för snabb i att be om svar under budgivningen. Kändes trygg under kontraktskrivning. Överlag en bra kontakt.
Tack för omdömet Josefin. Hoppas att allt känns bra kring köpet och att ni kommer att trivas i erat nya hem, ses på tillträdet!