Bra, snabb och effektiv. Noggrann i kontraktsskrivningen. Kan rekommendera 100%.
Robert Porander
Robert Porander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vaxholm
.Robert Porander har varit registrerad mäklare sedan 2014-03. Robert Porander har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Porander har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
65 omdömen om Robert Porander
Robert är en toppen mäklare! Alltid tillgänglig och engagerad :)
Robert är positiv & verkligen ett proffs på det han gör! Det som sticker ut extra är att han är outtröttlig & ger energi
Som köpare kan man ibland känna att mäklaren huvudsakligen företräder säljaren. Robert Porander gav fortlöpande relevant information och besatt djupa kunskaper om objektet och dess närområde. Därtill mycket professionell och genuin i sitt arbete att stänga affären.
Robert var energisk och påläst. Under processen från visning till slutbudgivning gav han superbra service och ställde upp på många frågor, även på helgkvällar. Rekommenderas varmt 👍
Ett riktigt proffsigt och trevligt bemötande från start till slut för vår del. Robert är trevlig, rolig och tar sitt uppdrag på fullaste allvar. Kan varmt rekommendera Robert som fastighetsmäklare.
Proffesionell och kunnig. Vi är mycket nöjda!
Tack så mycket och ha en fin sommar! Mvh Robert
Vi valde mellan två mäklare. Mäklarringen och Svensk Fastighetsförmedling. Valet föll på Robert Porander. Mycket kunnig.Lade fram allt på ett proffsigt sätt. Vi kände oss väldigt omhändertagna. Tyvärr blev kanske inte slutpriset vad vi hade tänkt oss. Men absolut inte hans fel.Vi kommer att rekommendera Robert till andra.
Tack snälla ni! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er med försäljningen! Ses snart igen! Trevlig sommar☀️
Ett stort intresse och engagemang i affären från första stund. Roberts vilja att matcha ihop sökande kunder med lämpligt objekt ledde till en mycket snabb och enkel affär utan jobbiga visningar.
Tack Erik! Detsamma till dig. Mycket bra teamwork och förståelse. Tack också för ditt pepp kring träning😀
Kunnig och lyhörd, kändes som att han ville få till den bästa affären för båda parter.