Strålande mäklararbete! Snabb, effektiv och pedagogisk i sitt bemötande. Rekommenderar Jenny.
Jenny Kjellsson
Jenny Kjellsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö
.Jenny Kjellsson har varit registrerad mäklare sedan 2001-07. Jenny Kjellsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.7. Jenny Kjellsson har haft 15 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
184 omdömen om Jenny Kjellsson
Målmedveten med mycket engagemang.
Profesionellt bemötande och höll oss informerade under hela processen. Rrekommenderas starkt!!
Trevlig och tillmötesgående, snabba svar vid kontakt.
Proffsig och engagerad med tålamod
Jenny är väl insatt i marknaden och hennes erfarenhet för att få till en affär är stor. Jag uppfattar Jenny som professionell, lyhörd och drivande. Bra egenskaper för en mäklare. Utöver detta är hon även trevlig och positiv. Jag kan varmt rekommendera Jenny. / Stefan H
Proffesionell, kunnig och hjälpsam.
Vi blev väldigt väl bemötta av Jenny, vi kunde i lugn och ro titta på objektet två gånger på samma helg. De frågor vi hade kunde antingen hon eller säljaren besvara som hon hade kontakt med medan vi var där. Köpet gick väldigt smidigt och vi är jättenöjda.
Engagerad och god kommunikation till oss som kunder.
Jenny är en otroligt bra mäklare som ställer upp och hjälper till! Mycket professionell i sitt yrke och kan varmt rekommendera Jenny Kjelsson!