Johan Florå

Johan Florå

Johan Florå är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Johan Florå har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Johan Florå har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 337 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Florå har haft 64 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

337 omdömen om Johan Florå

Sedan starten hos Reco 2016
Helena M
Köpte sin bostad med hjälp av Johan Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Norrhult

Familjär och härlig inställning, kunnig och proffisionel. Mycket tillmötesgående och svar på alla frågor, förklarar bra för mig som nu gjort min första bostadsaffär.

Camilla S
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Åseda

Trevlig och kunnig.Vi har inte haft så mycket muntlig kontakt eftersom snabb försäljning av vår bostad.

Emelie E
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Åseda

Så nöjd! Det märks att Johan har många år i yrket och även på orten. Han har stor lokalkännedom och han har väldigt goda sociala egenskaper som gör att man enkelt får förtroende för honom. Han är väldigt enkel till sättet men samtidigt professionell. Han är lyhörd och uppmärksammar de funderingar som framkommer under visning. Dessa bemöter han sedan med argument på ett väldigt bra och professionellt sätt. Ingenting känns ansträngt utan avslappnat, på ett väldigt bra sätt. Väldigt driven och det märks att han gör sitt yttersta för att tillgodose både säljare och intressenter/köpare på bästa sätt.

Orhan K
Åseda

Johan är proffs i sitt arbete 👍👍👍

Håkan E
Åseda

Riktigt bra mäklare! Känns ärlig och jordnära!

Sandor-Simon Z
Växjö

Det var min första upplevelse av det här slaget, men jag var väldigt nöjd under hela mötet. Alla avtalsdetaljer förklarades mycket tydligt. Jag var hundra procent nöjd.

Anna-Karin M
Växjö Sandsbro

Trevlig vid visning och kontraktsskrivning. Arrogant på telefon och pikade ofta att det hade varit såååå mycket enklare om han hade fått vara mäklare för min försäljning med. Blev oprofessionellt vid de tillfällena

Julius A

Den bästa mäklaren jag haft.👍👍

Martin B
Växjö Sandsbro

Bra bemötande och snabb på att kolla upp frågor som han inte kunde svara på direkt.

Sven Gunnar E
Sålde sin bostad med hjälp av Johan Florå en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Lenhovda

Bra, men fick dock själv jaga en del information.