Åkte till butiken med en trasig persienn, blev vänligt bemött, persiennen lagades, nästa dag blev jag uppringd när den var klar och jag kunde hämta upp den. Mycket trevlig och snabb service.
Svenska Lamella
Välkommen till Svenska Lamella! Vi har funnits i över 50 år nu och tillhandahåller skräddarsydda gardiner och markiser i Stockholm med omnejd. Hos oss finns det någonting för alla, oavsett om du det är solens strålar du vill skydda dig mot eller kanske ett par nyfikna grannar? Just nu finns det ett stort utbud av markiser på...
880 omdömen om Svenska Lamella
Sedan starten hos Reco 2018
Jag har anlitat Svenska Lamella två gånger för leverans och montage av fönstermarkiser till radhuset. De har ett trevligt bemötande och har levererat komplett som utlovat.
Mycket professionella killar! Man kände sig trygg.
Raktigenom professionellt, transparent och tydligt bemötande vid beställning. Jag hade många frågor och de svarade snabbt och bra. De hade också tålamod när jag velade fram och tillbaka. De höll på pricken vad de lovande och försäkrade sig om att jag var nöjd. Jag valde dem då de bland annat därför att de är medlemmar i branschorganisationen. Det kändes som en extra trygghet i början av processen, men jag kände mig sedan trygg genom hela alltet tack vare hur kontakten och utförandet fungerade. Jag är mycket nöjd med mina...
Mycket bra och kunnig personal
Persienner till fönster och balkongdörr i vardagsrum. Trevlig personal
Började bra med ett ok bemötande. Efter offert, skickade jag förslag på datum till angiven mail adress Detta mail lästes uppenbart inte, utan jag fick ett mail där de påminde om offerten. När jag ringer, så kommer de dock enligt mina önskemål Summering: Det kändes omständigt med alla mail, men när reparatören kom gick det smidigt
De satte in en persienn och allt gjordes på bästa tänkbara sätt. Trevligt bemötande och rimligt pris.
Inte säsong för att prova markiserna nu men det verkar uppföra sig bra
Lite långsam återkoppling på att boka mötet. Själva reparationen var super.
Snabbt o bra Svara snabbt o kom hem o mätte Installationstid bokat när d var hemma o mätte. Sedan kom en kille o installerade persiennerna i fyra fönster som vi beställt. Fråga om trasiga persienner i två andra fönster o då hade han tid att laga dem också. Kanonbra o trevlig personal Redan rekommenderat dem till en kompis
Jag har efter ca 3 veckor ej fått min leverans och kan därför endast lämna godkänt på bemötande
Hej Leif, Jag ber om ursäkt för att det har dröjt med din gardin. Ibland tar det tyvärr lite längre tid när man skall hitta reservdelar till äldre produkter där vissa komponenter inte längre tillverkas (och tyvärr klarar vi inte alltid av att återkoppla i den mån vi önskar om vad som händer i "kulisserna"). Vi hoppas du skall bli nöjd när du väl får tillbaka din gardin. Tack för ditt tålamod! Med vänlig hälsning, Christian
Bemötandet av Svenska Lamella var utmärkt! Snabb service. Han relaterade två persienner. Jag är mycket nöjd!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bra bemötande, kompetens och snabb leverans. Länge leve specialbutikerna jämfört mot stormarknadernas plastförpackade utbud och okometent personal! Glad gubbe!
Mycket bra svensk företag snabb och profsig
Köpte o fick installerat vanliga persienner. Vänligt bemötande , snabb o proffsig installation. Är mycket nöjd.
Väl bemött både i telefon vid beställning av arbetet av min trasiga persiennen mycket trevlig personal. Jag är mycket nöjd kan varmt rekommendera lamella.
Alltigenom proffsigt gjort!Jättenöjd!
Mycket proffsigt och vänligt. Både vid inledande hembesök och vid montering. Perfekt gjort, städade efter sig. Rekommenderar verkligen
Trevliga och professionella. Rekommenderas!
Snabba med svar på förfrågningar Trevliga att ha att göra med Arbetet utfört helt som det ska!
Mycket trevligt bemötande och bra service. Hade förväntningar om att de skulle göra ett bra jobb. Vilket de också gjorde. Lagade min persienn i sovrummet. Mycket nöjd med dem.
Allt fungerade perfekt! Är jättenöjd! Kan rekommenderas!
Upplevde väldigt god kompetens och mycket trevligt bemötande. Kände mig trygg i att anlita er.
Kan varmt rekommendera Svenska Lamella. Proffsiga!
Allt funkade fint! Och vi är nöjda
Trevligt och engagerad personal. Pålitliga. Men persiennerna var ok men inte så bra som jag förväntat..
Excellent service. We had to fix window blinds in our house. Since the start, the company was very professional. The initial visit was good and we got the best offer. On the day of the service, they came on time and bought all the material needed. It took about 3 - 4 hours to fix it and they did a very professional job. Highly recommend it!
Bra bemötande. Nya gardinstänger sattes upp och nya gardiner. Tyvärr var det fel leverans så jag fick byta gardiner. Det tog ganska lång tid innan jag fick de som jag skulle ha.
Snabb kontakt och besök. Rekommendationer utan onödiga reparationer/utbyten. Trevligt bemötande.
Snabb och snygg jobb, jag är mycket nöjd!
Trevlig personal som åtgärdade felet snabbt. Tyvärr lite dyrt,.
Trevligt och bra bemötande. Med vänlig hälsning Gunilla Lehman
Trevliga. Proffsiga och fint monterade.
Bra service. Fick nya persienner uppsatta. Det gick bra.
Har haft bara positiva erfarenheter av dem jag kom i kontakt med på Sv Lamella.
Mycket trevligt och proffsigt från början till slut.
Bra bemötande. Snabbt och effektivt montage. Trevliga montörer.
Bra service. Snabb leverans!
Trevliga, snabba och allmänt bra!
Bra och trevlig kontakt vid genomgång och komplettering av befintliga persienner.
Allt fungerade smidigt från offert till att jobbet var utfört av trevlig personal.
Bemötandet var trevligt och eftersom tidigare kontakt var positiv hade jag inga andra förväntningar. Jag behövde hjälp med en markis som rasat eftersom marken där den var fästad är gammal sjöbotten som gett efter.
Alltid bra att åka till rätt adress samt ringa rätt telefon nummer vid första besöket, övrigt mycket nöjda med monteringen.
Beställde nya beslag för montering av markis samt persienner till ett fönster. Jag har anlitat dem tidigare. De är snabba och pålitliga vilket inte gäller alla hantverkare. De ger ett effektivt och proffsigt intryck.
Snabb kunnig reparatör och dessutom väldig trevlig och hjälpsam!
Trevlig, hjälpsam vid reparation av persienn i butiken.
Bra service. Mycket snabb respons på åtgärd av fel.
Trevligt bemötande och full förståelse för att kunden (jag själv) klantat till det med persiennerna.
Mycket bra och skickligt utfört arbete men väldigt dyrt.