Väldigt professionell men samtidigt mycket fint, inkännande bemötande av mig som kund. Jag kände mig så upplyft och glad när jag lämnade Monika. Hon fick mig att känna mig så nöjd med mitt hår och klippningen var superfin!
Syster och Bror Salonger Uppsala
Välkommen till Syster och Bror Salonger Uppsala! Syster och Bror Salonger Uppsala erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa och trendiga hårvårds- och stylingtjänster. Vi har en dedikerad och välutbildad personal som är experter på att ge dig den unika stilen som du söker. Vi använder produkter av högsta kvalitet, som...
805 omdömen om Syster och Bror Salonger Uppsala
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket trevlig och kunnig. En trivsam upplevelse.
Michelle är lyhörd, professionell och genuin. Hon guidar en om man inte riktigt vet vad man vill ha. Är alltid supernöjd när jag går ifrån ett besök!
Malin är otroligt trevlig och lyssnar verkligen på vad man önskar sig med sitt hår. Hon är också en fena på att ta håret precis dit man vill ha det. Jag har alltid varit mycket nöjd när jag gått därifrån.
Malin är exceptionellt!
Malin är mycket trevlig och kundorienterad frisör. Malin utför sitt arbete noga och utifrån kundens önskemål.
Malin är alltid trevlig och glad och jag uppskattar henne både som person och frisör. Hon har också en förmåga att känna av om kunden vill småprata eller inte och anpassar sig efter det. Hon lyssnar alltid på mina tankar om klippningen, kommer med egna förslag och utför det vi kommit överens om. Alltid med strålande resultat. Jag har gått till Malin för klippning i över tio år och skulle aldrig få för mig att byta.
Jag känner mig alltid trygg hos Michelle, eftersom jag vet att resultatet alltid blir så bra!
Inlyssnande, stressar inte och noggrann.
Duktig och trevlig. Lyhörd för önskemål och bra på att förverkliga dem. Jag har en kort frisyr och ganska tunt, glest hår samt två besvärliga virvlar. Bara tvätt, klippning och föning ca var 8:e vecka.
Kunnig, lyhörd och trevlig. Klippning och styling blir alltid som jag önskat!
Tillmötesgående. Var noggrann och tog reda på hur jag ville ha håret klippt och färgat. Elisia är kundvänlig.
Har gått hos Anna nu flera gånger och hon gör alltid exakt som jag tänker och är alltid super trevlig och glad.
Super trevlig. Älskade resultatet, det blev som jag hade tänkt mig. Vanlig klippning, köpte också en hårinpackning för hon sa att mitt hår var torrt och gått av lite upp till, vilket jag uppskattade.
kompetent och lyssnar bra, lyckas göra en bra frisyr från vaga instruktioner
Blir alltid väl bemött. Vi har en bra dialog hur jag ska bli klippt. Brukar låta henne komma med förslag och det blir alltid bra.
Jag ville göra en förändring med mitt hår som jag tröttnat på och bollade mina idéer med Elisia, hon tog sig tid att konsultera och jag känner att jag verkligen blev hörd. Jag kunde inte vara nöjdare med min nya frisyr, det blev så bra och passade min hårtyp perfekt. Rekommenderar starkt!
Nnnnnmmmmmmmmmmmmmmmlmmmll Nnmmmlkkcdureu
Trevlig och kunnig. Jag är så nöjd med min nya frisyr!
Otroligt trevlig och kompetent. Hon fångade verkligen mina förväntningar och blev sjukt nöjd!!🌟
Jag har gått till Anna sedan 2021 och aldrig blivit besviken. Hon är inlyssnande och kommer med idéer och förslag på hur mitt hår kan bli så fint som möjligt. Ofta låter jag henne bestämma helt själv, eftersom jag tycker hon har så pass god smak att jag litar på att hon gör ett bra jobb. Med hänsyn till hennes kompetens är priset väldigt humant också.
Grym frisör som såg till att lära sig min hårtyp! Hon ställde väsentliga frågor under tiden vilket gjorde att resultatet blev toppen!
Snäll och kunnig person, lätt att prata med också!
Väldigt trevlig och kom med bra förslag på lite uppklippning som blev superbra! Jag är så nöjd med Malin!
Helt otroligt bra frisör. Jättetrevlig och duktig på att klippa. Rekommenderar starkt.
Malin är bäst! Har gått hos henne i minst 8 år och är alltid supernöjd!
Alltid trevlig och välkomnande. Kreativ, noggrann, skicklig.
Jag har klippt mig hos Monika flera gånger och vi har alltid en trevlig stund tillsammans. Just denna gång blev håret lite kortare än jag tänkt men det hade likväl kunnat bero på att jag var otydlig i hur jag ville ha det.
Anna har varit en del av mina frisörbesök i många år och nu även min dotter. En fantastisk stund av glädje och att få lämna med en fräsch känsla. Världens bästa Anna 💓
Väldigt vänligt positivt och omsorgsfullt bemötande. Jag har ett hår som är komplicerat att klippa och behöver en individuell behandling och det ger Anna. Jag håller mig till henne när vi båda kan.
Jättebra bemötande och resultatet blev superfint.
Hon frågade hur jag vill ha det och brukade göra med håret , jag blev nöjd med både klippningen och bemötandet, kändes lyxigt att få massage vid hårtvätten , kommer återvända till henne
Anna har en känsla för hur man vill ha sin frisyr som andra frisörer jag inte haft, och en talang för att klippa en så man blir mer än nöjd. Provat andra salonger men sedan gått tillbaka till Anna för att reparera det som blev...
Varje gång vi träffas är Anna väldig trevlig och öppen. Är det ny frisyr eller enkel klippning så lyssnar hon alltid och dubbelkollar med dig vid varje steg. Jag är alltid glad att återkomma till henne! ❤️
Anna är alltid glad och trevlig. När man sitter i stolen är det alltid trevliga samtalsämnen. Hon är yrkesskicklig hon ser alltid det som är bäst för mitt hår, ger bra förslag som passar håret för att få bukt med hårvirvlar och annat för att man ska bli en nöjd kund.
Elisia hade ett mycket trevligt sätt och hon var mycket lyhörd inför mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera Elisia.
Malin är otroligt duktigt på att klippa mina barn och bemöter de på ett väldigt fint sätt 😊
Duktig frisör, trevlig och lyhörd
Bra och väl utförd klippning, trevligt bemötande och ett gott kaffe fixade Malin tikl mig.
Michelle var lika varm och trevlig som alltid. Hon är mycket bra på att klippa håret och ger förslag på vad som vore snyggt. Samtidigt lyssnar hon på kunden och är mån om att hen blir nöjd. När Michelle klipper är man i trygga händer.
Blev lite besviken först eftersom min frissa var hemma och vabbade. Men, Elisa gjorde det bra . Kunde inte byta tid eftersom jag skulle på begravning dagen efter
Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande av Anna och hon gjorde ett jättebra jobb med mitt hår. Jag är väldigt nöjd med både färg och klippning.
Duktig, lyhörd. Personlig samtidigt som hon är professionell. Social.
Michelle var supertrevlig och väldigt duktig på det hon gjorde. Jag blev jättenöjd med mitt hår (färgade).
Bestämde mig för kortare hår. Det blev bra. Lite skötsel tips uppskattar jag.
Trevlig och bemötte vår dotter på ett fint sätt. Lyssnade in och hade bra förslag och råd att komma med under klippningen!
Elisia var mycket trevlig och kom med förslag. Jag tyckte dock att det var konstigt att jag fick betala samma summa trots att det endast tog 25 minuter istället för 45 minuter, då hon klippte så pass lite.
Hon gjorde ett bra jobb med mitt hår och utöver detta var hon trevlig och en människokännare. Fick en känsla av att hon kunde känna av om man ville prata eller inte.
Anna är en duktig frisör. Jag är alltid nöjd med resultatet. Hon är lättsam att prata med. Jag har rekommenderat henne till mina vänner.
She was really sweet, very careful and willing to listen. I was really happy with the result.