Skithemsida, de skickar inte ens ett kvitto på köpet. Tar pengarna snabbt och låter en boka tider där körskolan har stängt.
Körkortsjakten AB
5 omdömen om Körkortsjakten AB
Genom JP har båda barnen tagit sitt körkort för bil på första försöket och en av dem har genom stöd även tagit BE . JP har förutom utbildnin
En bra sida att hitta alla skolor och priser, dock får man passa sig då de är extremt otydliga vad gäller ombokning. Om man bokar om kursen får man ett saldo till godo. När man sedan använder det saldot och bokar om så får man samma bekräftelse som vi tillfälle nummer 1. Det står klart och tydligt att du kan hantera din bokning för av- och ombokning på deras sida dock 48 timmar innan. Men så är INTE fallet. Har du gjort en bokning och använd ditt tillgodo-saldo (i min värld en ny bokning) så kan du inte boka om/avboka kursen....
Bedräglig returpolicy. En annars utmärkt webbplats är tyvärr inte något man kan lita på. Efter en felaktig bokning kontaktade jag både Körkortsjakten och körskolan samma kväll. Körskolan hade inga problem med att återbetala kostnaden för lektionen, men Körkortsjakten behöll saldot och vägrade att återbetala summan. De uppger att på grund av deras policy kan de inte återbetala pengarna, men jag kan istället boka fler kurser. Man kan tänka sig hur många fler körlektioner jag vill ta efter att jag redan fått mitt körkort....
Min upplevelse hos Nybrons körskola har verkligen varit fantastisk. Jag tog B körkort. Både Markus som jag körde med mest men även Jonas har
Detta är det bästa som hänt inom körskolevärlden! Äntligen ett företag med hög servicegrad, härligt bemötande och så serviceminded. //Mvh Glad Trafikskola
Äntligen kan man få ett ärligt svar för vad körkortet kostar och boka kurser online!
Super nöjd! Alla var så trevliga och ville mig väl. Jag tog först och klarade allt på första försökte tack vare all pepp och tid jag lagt ne