Vi fick hjälp med ett sovrumsfönster där spanjoletten och annat bråkade. NDE bygg AB kom och fixade problemet med galans. Kunnig, punktlig, noggrann, serviceminded och mycket trevlig personal. Kan varmt rekommendera detta företag. Kollegan som utförde projekt.nr 31442 förtjänar en bonus ;-) Tusen tack ifrån oss på Pellepennan :-)
3 omdömen om Nde Bygg AB
Sponsor
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
Nde Bygg AB
Skulle aldrig använda dem. Opålitliga, nonchalanta, otrevliga och svåra att ha med att göra. Aldrig igen.
Nde Bygg AB
NDE gjorde allt enligt förväntan och överenskommelse. Sa de kl.7 så kom de kl.7. Saknades det något fixade de det. Stötte de på funderingar ringde de. Kort sagt allt gick exakt enligt förväntan och inom överenskommen budget. Jag har tyvärr inte kompetensen att bedöma byggkvalitén men det ser bra ut och har inte gått sönder ännu...
Reco tipsar!
Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms ent