Rudholms Tak AB

22 omdömen om Rudholms Tak AB

Sedan starten hos Reco 2021

Per-Erik S
Skrev om Rudholms Tak AB

snabb och bra omläggning av mitt papptak och hyggligt pris...

Martina B
Skrev om Rudholms Tak AB

Jättebra upplevelse från början till slut. Bra dialog vid uppkomna komplikationer, lösningsorienterade.

Erik Å
Skrev om Rudholms Tak AB

Rudholms har bytt tak samt utfört reparationer av fasaddetaljer på min villa. Trevligt bemötande och ett professionellt utfört arbete. Fortlöpande städning under hela arbetet (rent och snyggt hela tiden). Rekommenderas.

Mehmet A
Skrev om Rudholms Tak AB

Professionella från början till slut. Bra kommunikation. Alltid städat efter sig. Håller tiden. Jag blev jättenöjd med resultatet.

Johan S
Skrev om Rudholms Tak AB

Bra bemötande och väl utfört arbete.

Marie-louise S
Skrev om Rudholms Tak AB

Jag fick snabb hjälp med en mindre skada på en takpanna.

Kjell D
Skrev om Rudholms Tak AB

Bra bemötande och väl utfört arbete.

Francis K
Skrev om Rudholms Tak AB

Riktigt nöjd med jobbet. Professionell, snabb och tillgängliga för alla frågor vi hade. Värmt rekommendera

Dung V
Skrev om Rudholms Tak AB

Beställde solceller, fick fel växelriktare, även den ena slinga var trasig, var tvungen att påpeka att det var ena slinga som var fel, det blev fixat men det tog tid. Fick inte den växelriktare som beställde men en kraftfullare, fick betala extra,. Tyvärr funkar inte batteriet med den nya växelriktare, har kontaktat, än är inget gjort nåt efter några månader.

Kalle S
Skrev om Rudholms Tak AB

Proffsigt, trevligt och service minded. Uppfyller alla förväntningar.

Håkan A
Skrev om Rudholms Tak AB

Mycket nöjd med utfört arbete. Bra och tydlig offert som visade vad som ingick, och inte ingick. Arbetet utfördes snabbt och bra. Riktiga byggställningar för säker arbetsmiljö. Städat och fint runt hus när de var klara. Seriöst företag.

Margarita M
Skrev om Rudholms Tak AB

Snabb o bra service Bra personal och snyggt och rent när de lämnar platsen efter sig

Eva A
Skrev om Rudholms Tak AB

Trevliga, professionella, gjorde jobbet i tid.

Rolf G
Skrev om Rudholms Tak AB

Vi blev väldigt bra bemötta och de var så trevliga. Vi blev så nöjda med deras arbete med taket på villan.

Håkan W
Skrev om Rudholms Tak AB

Bra bemött vin inspektionen, även senare via telefon. Noggranna och duktiga arbetare utförde jobbet på ett tillfredställande sätt, allt klart på 5 dagar. Mycket nöjd

Peter G
Skrev om Rudholms Tak AB

Försäljaren gav ett gott intryck, dock så var han inte så duktig på själva processen och bygge som man hade hoppats på. Projektledaren var desto kunnigare. Information från försäljare till projektetldaren kunde ha varit bättre. Vi ville ha specifik färg på vindskivorna som inte överfördes till projektet. Dom som bytte taket var snabba och effektiva. Dom gjorde ett snyggt och bra jobb efter vissa justeringar. Det som var mindre bra var att när dom hämtade kontanter så kördes mitt staket ner och ansvarig ville inte ersätta...

Mats H
Skrev om Rudholms Tak AB

De utförde sitt arbete som jag väntat mig Inga problem.

Eva-marie L
Skrev om Rudholms Tak AB

Sämsta byggföretaget. Riktigt uselt företag. Inkompetenta hantverkare. Håller inte vad de lovar. Försöker snåla in på bl a taksäkerhet och följer inte arbetslagar och miljölagar. Det kan gå riktigt illa och bli väldigt kostsamt med byggprojektet, då Rudholms Tak AB saknar kunskap och utbildning. Mitt beställda projekt blev ett riktigt fjasko med så många fel att allt måste göras om.

Christina Elisabeth R
Skrev om Rudholms Tak AB

Bytte vårt tak och är jättenöjda och rekommenderar dom varmt till alla som behöver deras tjänster. Fick hjälp snabbt och proffsigt bemötande.

Özguc Özenc G
Skrev om Rudholms Tak AB

Mycket väl godkänt! Från start till slut.

ASOSS Z
Skrev om Rudholms Tak AB

När vårt 50+ år gamla tak behövde göras om relativt akut så ställde Rudholms tak upp snabbt och smidigt. God kommunikation under hela processen och lätta att få tag på vilket tyvärr är sällsynt i byggbranschen. Rudholms höjer taket för branschen, både bildligt och bokstavligt!

George B
Skrev om Rudholms Tak AB

Mycket bra! Grundlig besiktigning och genomgång av vad som behöver göras och varför. Tydlig information kring material och arbete. Lätta att komma i kontakt med både före, under, och efter arbetets gång. Mycket fint resultat.