Har tidigare besökt andra barberare men inte varit helnöjd med resultatet när det växer till sig. Bestämde mig för att byta barberare. Efter mitt första besök hos Studio Sweet växte skägget till fin form vilket medförde ett återbesök. Även nöjd efter detta besök. Har du ambitioner med ditt skägg så rekommenderar jag ett besök där!
Studio Sweet
Studio Sweet är din kompletta salong för alla tillfällen. Erbjuder allt inom hårvård samt festfrisyr, hårförlängning, ögonfransförlängning, olaplexbehandling, klassisk rakning/barbering & fiskpedikyr. Jag är utbildad frisör och barberare med gesäll- och mästarbrev med utbildningar från Vidal Sassoon i Los Angeles, London...
98 omdömen om Studio Sweet
Supertrevligt bemötande och grymt resultat!
Duktig frisör med nytänk som dessutom är mycket trevlig.
Trevlig personal.Stor skrat!! ;-)
Studio Sweet. Fiskspa. Sådär bemötande. Trevligt med själva behandlingen men man blev vad det kändes som instäng i en liten skrubb/kök/förråd där akvariet fanns. Nu är detta en liten salong och säkert den enda möjliga platsen men ändå... Det var ingen som kom in och frågade hur vi hade det och inte heller som sades det till när tiden var slut. Trevligt som en engångsupplevelse men det blir inte ett återbesök. Så ett OK blir mitt betyg.
Gullig ägare. Bra helhetsintryck.
Trevligt bemötande och bra resultat!
Bra bemötande och fint resultat!
Det var en bra klippning hon var trevlig men nu i efterhand tyckte jag att det blev lite väl kort överallt
Mycket trevligt och professionellt!
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Bra bemötande och jag blev nöjd med mina fransar.
Trevligt bemötande och fint slutresultat! 5/5 :)
En mycket erfaren, professionell och trevlig frisör! Jag ser fram emot nästa gång jag ska klippa mig.
Lena är en helt underbar kvinna, professionell, duktig och uppdaterad på trender. Hos henne är kunden och kundens önskemål alltid i fokus! Varma rekommendationer och ett hjärtligt tack för fint omhändertagande.
Det var bra fint och sjönt. Trevlig personal
Supernöjd! Det var första gången jag var där. Jag återkommer när det är dags igen.
återkommit till denna salong i snart 6 år eftersom ingen annan håller samma mått! Noggrann, mycket trevlig och väldigt väldigt duktig!! Rekommenderas varmt!! :)
Underbar frisörsalong, så himla bra!
Trevlig miljö. Proffsig frisör. Mycket nöjd.
Fantastisk service och gediget yrkeskunnande i kombination med humana priser!
Jättebra på Fransförlängning och snabbt och billigt
Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt Prisvärt
Klipper mitt skägg som det ska
I was very satisfied with my visit. Love the haircut, friendly atmosphere and no problem to speak English which was super nice. Thank you, I'll be back!
Jätte nöjd med stil. Duktig jobb
Välklippt hår och trevligt bemötande.
Har klippt mig 2 gånger på sweet studio, fått en väldigt bra personlig kontakt med frisörskan.
Trevlig frisör med fin frisörsalong. Nöjd med min klippning. Jag kommer återkomma!
Riktigt härligt kundbemötande! Hon var ärlig, vänlig och rak. Har absolut inget negativt att säga, fick t om hjälp med mitt lilla fågelbo på hakan jag kallar skägg. Otroligt nöjd, kommer absolut komma tillbaka! :) Ludwig Borén
Proffsigt och trevligt bemötande och skön behandling i mysig lokal till bra pris.
Trevlig upplevelse och dessutom nöjd med klippningen. Bara att rekommendera Lena som frisör, hon gör ett bra jobb.
Har aldrig någonsin varit så här nöjd som på denna salong! Frisören ör jätte duktig och väldigt trevlig! Toppen betyg utan tvekan!
Jag är jättenöjd med mina slingor!
Provade på en lyxrakning och det var mycket behagligt
Klippte mig från långt till axel-långt hår. Hon var väldigt noga med att fråga stegvis om det såg bra ut, istället för att klippa av allt på en gång. Studion var liten och mysig, enda nackdelen var att det inte fanns nånstans att sitta och vänta på sin tur. Kommer fortsätta klippa mig där och kan absolut rekommendera Lena!
En trevlig och kunnig frisör.
Jättebra service! Det gick väldigt snabbt att få en passande tid.
Trevligt och professionellt bemötande.
Jättenöjd och håret blev över förväntan!
Trevlig, bra pris och bra erbjudande.
Prisvärt och familjärt, kommer definitivt tillbaka
Bra bemötande, snygg frisyr och vältrimmat skägg. Inget mer att önska.
Trevlig, liten salong i Haga och duktig frisör.
Schysst rakning och klippning
Trevlig personal, men tyvärr var jag väldigt missnöjd med min färgning. Såg ut som jag hade en hjälm på mig när jag gick därifrån. Tog flera dagar innan färgen försvann i ansiktet.
Fick ej en jämn klippning! Luggen var helt hackig
Väldig nöjd!! Mycket bra resultat då jag klippte mig och färgade håret ombre. Fick tid snabbt och mkt trevligt bemött.
Fick ett underbart bemötande och är riktigt nöjd med trimmningen och rakningen av mitt skägg. Ett stort plus på tiden hon la på att massera och insmordning av ansiktet efter behandlingen.
Jag tyckte verkligen om servicen som Lena gav mig. Och jag kommer nu hädanefter endast gå dit för styling av mitt skägg. :)