Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand

Nicklas Blomstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Nicklas Blomstrand har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Nicklas Blomstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 390 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicklas Blomstrand har haft 37 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

390 omdömen om Nicklas Blomstrand

Sedan starten hos Reco 2016
Elin S
Köpte sitt hus med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Sollebrunn

Har fått bra bemötande under hela köpet. Alltid trevlig och tar reda på det man har funderingar på! Inga konstigheter med något. Skulle varmt rekommendera honom till andra samt själv ta hjälp av honom för framtida försäljningar.

Emma B
Sålde sitt hus med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Alingsås

Vi har bara positiva erfarenheter av Nicklas som mäklare, han är trevlig och har ett varmt bemötande. Han är professionell, erfaren och kunnig inom sitt arbete. Vi kan verkligen rekommendera Nicklas och svensk fastighetsförmedling för framtida husförsäljning.

Peter L
Alingsås

Trevlig men samtidigt väldigt professionell med stort kontaktnät. Skapar trygghet genom hela säljprocessen. Mycket bra mäklare!

Sead S
Alingsås

Vi anlitade Nicklas Blomstrand som mäklare och kunde inte ha varit mer nöjda med vårt val. Från första mötet till avslutad försäljning var han engagerad, professionell och alltid tillgänglig för våra frågor. Hans lokalkännedom och erfarenhet gjorde hela processen smidig och trygg. Om du letar efter en mäklare som verkligen gör det lilla extra, kan vi varmt rekommendera Nicklas!

Moa N
Västra Ängabo

Mycket bra och tydlig mäklare. Har koll på läget och vill kundernas bästa.

Jeanette A
Västra Ängabo

Nicklas känns erfaren och väldigt bra. Han har återkopplat och varit snabb i kommunikation. Då detta var nytt för oss känner vi oss omhändertagna & trygga som både köpare och säljare.

Fredrik L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicklas Blomstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Petronella E
Alingsås

Trevlig, tydlig, kunnig! Super nöjd!

Mattias S
Alingsås

Nicklas var öppen och ärlig i sin kommunikation. Han var tillgänglig och svarade snabbt på frågor. Nicklas var transparent genom hela processen och noga med att båda parter skulle känna att de hade samma information.

Caroline S
Alingsås

Med en härlig energi, utmärkt tillgänglighet och stor erfarenhet har Nicklas hjälpt oss igenom försäljningsprocessen på bästa möjliga sätt!