Mikaela Holm

Mikaela Holm

Mikaela Holm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Mikaela Holm har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Mikaela Holm har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Mikaela Holm har haft 16 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

18 omdömen om Mikaela Holm

Sedan starten hos Reco 2024
Nicklas A
Köpte sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Jungfrusund

Vi köpte ett hus som Mikaela sålde och vi är mycket nöjda med vårt köp. Mikaela var lyhörd, snabb, proaktiv och professionell under hela processen. Hon tog initiativ och höll oss uppdaterade genom hela affären, vilket gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Mikaela svarade på våra frågor på ett tydligt och hjälpsamt sätt och gjorde hela upplevelsen smidig. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som söker en engagerad och kompetent mäklare.

Jörn M
Sålde sitt hus med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Lundhagen

Mikaela ingav förtroende från första gången vi träffade henne och det förtroendet har kvarstått hela tiden under processen med att sälja vårt hus. Hon har varit noggrann och trevlig gentemot oss såväl mot köparna. Det har aldrig varit några frågetecken kring någonting, Mikaela har lotsat oss genom processen med hjälpande hand. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Mikaela!

Robin M
Ekerö Gällstaö

Superproffsig mäklare som representerar säljare och köpare på ett bra sätt.

Kristina J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Björkudden

Vänligt o kunnigt bemötande Inget att anmärka på

Ulla-Britt B
Färingsö Stenhamra

Supertrevlig och serviceminded och går alltid att nå. Det kändes extra bra att hon månade om min 82-åriga mor som sålde lägenheten. Vi är jättenöjda och det skulle vara toppen om Mikaela även sålde en lägenhet till min mamma framöver.

Charlotte N
Sålde en tomt med hjälp av Mikaela Holm en del av Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Skärvik

Stor hjälp! Lösningsfokuserad! Effektiv. Rodde köpet i hamn. Jag är mycket nöjd!

Jonathan N
Ekerö Sandudden

Allt gick smidigt från start till mål

Caroline V
Ekerö Sandudden

Mikaela Holm är engagerad, vänlig, påläst och professionell och tar sig alltid tid för dig som kund. Försäljningen gick snabbt och lätt.

Fredrik F
Ekerö Älvnäs

Hög tillgänglighet, svar på frågor och snabb service.

Julia L
Ekerö Älvnäs

Snabb återkoppling, flexibel och kunnig!