Jag vill gärna ge ett varmt och positivt omdöme om min erfarenhet av att köpa lägenhet genom Ninos Simonsson Från början till slut var Ninos Simonsson mycket professionell, lyhörd och hjälpsam. Han gjorde hela processen smidig och enkel, och jag kände mig väl informerad och trygg genom varje steg av köpet. Ninos Simonsson var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav tydlig och bra information, vilket gjorde att jag kände mig säker i mina beslut. Jag uppskattade mycket Ninos Simonsson för allt han gjorde bra,...
Ninos Simonsson
Ninos Simonsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Ninos Simonsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Ninos Simonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.8. Ninos Simonsson har haft 36 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
193 omdömen om Ninos Simonsson
Bostadsaffären med Ninos Simonsson gick fort och smärtfritt. Ninos är lyhörd, kunnig och lätt att samarbeta med.
Inga negatìva synpunkter- gav ett seriöst intryck.
Vi har bara positiva erfarenheter av Ninos. Trevlig och lyhörd och kunnig.
Lugn. Saklig vänlig professionell kort sagt en bra mäklare
Mycket bra och trevlig Mäklare. Lämnar bra information och gjort att hela försäljningsprocessen gått lugnt framåt. Jag hade höga förväntningar och de har infriats.
Han var väldigt lugnt och bra på sitt jobb. Vi var ganska stressade för var lägenhet och ville verkligen sälja den i gott tid och så fick vi sälja via var fina mäklaren på en gång. Mycket nöjd är vi för hans bemötande och tackar hjärtligt mycket för allt. Mvh Zuzan Guven o Taher Ibrahim
Trevlig, proffsig, seriös och engagerad!
Bra och smidig process från start till mål. Ninos var trevlig, professionell och höll oss informerade under hela försäljningen. Allt flöt på utan problem.
Ninos var tillmötesgående och hjälpsam under processen. Tillgänglig vid frågor.