Petra Garpefors

Petra Garpefors

Petra Garpefors är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Petra Garpefors har varit registrerad mäklare sedan 2014-01. Petra Garpefors har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 325 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Garpefors har haft 64 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Mitt mål som fastighetsmäklare är att guida dig igenom försäljningen av din bostad på bästa tänkbara sätt. Då är det viktigt med en bra personkemi, att du känner dig trygg och har tillit till att jag tar hand om dig, dina spekulanter och köpare. För mig är det även viktigt att du känner att jag har ett stort engagemang och att du blir nöjd.

Med min bakgrund som aktiv och tränare inom Huddinges friidrottsförening har jag lärt mig att det lönar sig att kämpa och ge allt man kan för att nå ett bra resultat. Detta är något jag nu även har nytta av i mitt arbete som fastighetsmäklare.

Varmt välkommen att höra av dig till mig!

2024-04 - 2025-03

325 omdömen om Petra Garpefors

Sedan starten hos Reco 2014
Lena N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Garpefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Huddinge

Petra är trevlig och återkopplar. Gör det lilla extra.

Ylitalo J
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Garpefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Snättringe

Petra gav ett varmt och personligt bemötande, samtidigt som hon var otroligt professionell. Hon var väl förberedd och kunnig i alla steg i processen. Jag förväntade mig tydlig kommunikation, tillgänglighet, engagemang, och intresse för mina behov och förväntningar som kund. Petra levererade allt detta och lite till. Hon var superlätt att samarbeta med helt enkelt! Utöver det uppskattade jag de digitala verktygen som Svensk Fast använder, smidiga och användarvänliga. Jag är 100% nöjd att jag valde att sälja med Petra och...

Alberto R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Garpefors en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Kvarnbergsplan

Alltid proffesionellt,trevligt,engagerad och skapar bra relation med kunderna!! Kan absolut rekommendera Petra!!🙌🙌

Awmed S
Hörningsnäs

Vi köpte nyligen vår lägenhet med hjälp av Petra Garpefors från Svensk Fastighetsförmedling, och vi är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Mäklaren var professionell och mycket lyhörd för våra behov. Vi fick alltid snabb och tydlig kommunikation, och vi kände oss trygga genom hela processen. Vi uppskattade verkligen att mäklaren tog sig tid att förklara alla steg och att hon fanns tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi skulle definitivt rekommendera Petra till vänner och familj.

Jyoti D
Huddinge

My experience with Petra, the real estate agent, was very positive. She was humble, friendly, and patient throughout the entire process. Petra provided me with all the information I needed and always answer my questions. She really made the home-buying experience smooth. I appreciate how she listened to my concerns and offered helpful guidance every step of the way. Overall, Petra exceeded my expectations and was a great help in purchasing my home.

Yosefin J
Högmora

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och vänligt sätt av mäklaren. Från första kontakten kände jag mig trygg och välinformerad, vilket var en stor lättnad under hela försäljningsprocessen. Mäklaren var lyhörd för mina behov och önskemål och var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge vägledning. Mina förväntningar var att få en tydlig och transparent process, där jag kände att jag hade full kontroll över varje steg. Mäklaren levde upp till dessa förväntningar och mer därtill. Jag uppskattade verkligen...

Eva F
Snättringe

Mycket kompetent. Seriös och ansvarstagande. Högsta betyg till Petra

Christine K
Gladö Kvarn

Snabb återkoppling, tydlig hela vägen, proffsig och vänligt bemötande

Annicka L
Gladö Kvarn

Petra är väldigt närvarande och stöttade i säljprocessen. Hennes erfarenhet märktes tydligt och säljstrategin fungerade utmärkt. Mycket nöjd med Petra och rekommenderar henne varmt!

Anders Tore S
Hörningsnäs

Kunnig, trevlig, noggrann och ambitiös