Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

Charlotte Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Charlotte Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Charlotte Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.7. Charlotte Johansson har haft 56 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Jag eftersträvar att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg och proffsig affär. Målsättningen är självklart att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid havet, utomlands, där solen alltid skiner :)

Vad vet vi inte om dig?
Jag är händig och kan både sy och snickra!

2024-04 - 2025-03

237 omdömen om Charlotte Johansson

Sedan starten hos Reco 2016
Martin Erik Olof T
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Nättraby

Professionell, kunnig och trevlig. Försäljningen flöt på smidigt och slutpriset hamnade nära förväntningarna.

Hej Martin Tack för omdömet 💐

Rose-marie A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Hästö

Egentligen kan jag inte uttala mej om Charlotte! Jag har inte träffat Charlotte personligen. Jag är i Australien, och min dotter har fullmakt, att göra köpet.av lägenheten. Vänligen Rose-Marie Eriksson.

Sofia M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Hästö

Charlotte var en hjälpsam & energisk mäklare. Hon har varit toppen👍

Hej Sofia 👋🏼♥️ Tack för omdömet 😊

Bo D
Rödeby

Charlotte är en kunnig och professionell mäklare. Hon är trevlig och har en lång erfarenhet av sitt yrke vilket ger mig som kund en bra känsla.

Hej 👋🏼 Stort tack Bo för det fina omdömet. Det värmer i ett mäklarhjärta 💐

Johnas M
Ramdala

Proffsig, kunnig och engagerad.

Hej Johnas Stort tack för det fina omdömet 😊🙏

Eva E
Ramdala

Respektfullt bemötande. Lyssnade in våra önskemål. Charlotte agerade proffsigt och svarade på våra frågor och gav tips.

Svar från Charlotte Johansson

Hej Eva Stort tack för det fina omdömet 💐🙏 Ha en fin dag !

Eva A
Pantarholmen

Charlotte ger ett seriöst och kunskapsmässigt mycket bra intryck. Som säljare känner man sig trygg.

Hej Eva Stort tack för det fina omdömet 💐

Andrew George R
Senoren

Proffsigt kontakt Snabb att svar på frågarna Anpassa sig efter kundsbehov

Hej Andrew Stort tack för det fina omdömet det värmer ☀️😊🙏

Marcus M
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Senoren

Mycket bra mäklare med proffsigt bemötande

Svar från Charlotte Johansson

Hej Marcus stort tack för det fina omdömet😊 Och stort grattis till köpet av ett mycket fint hus 🏠

Rafal M
Lyckeby

Mycket bra bemötande. Bra kontakt. Förväntningarna har varit större än verkligheten. Försäljningen blivit av men efter en lång tid och med mycket pris vad vi har begärt.

Svar från Charlotte Johansson

Hej Rafal Ja tyvärr tog det längre tid än förväntat, men nu är huset sålt till nya glada köpare:)