En lugn och trygg mäklare. Tydlig i kommunikationen samt har ett fint bemötande. Rekommenderas varmt.
Joakim Qvänsel
Joakim Qvänsel är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
.Joakim Qvänsel har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Joakim Qvänsel har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Qvänsel har haft 34 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
84 omdömen om Joakim Qvänsel
Mycket bra jobb. Pålitlig och noggran.
Proffsig och smidig genom hela försäljningen! Duktig på att kommunicera och lyssna på oss säljare! Topp på allt helt enkelt 👌
Han kändes lugn kunnig och jordnära. Fanns tillgänglig när det behövdes och var engagerad både under processen och efteråt..
Seriös, lyhörd mäklare som gjorde ett jättebra jobb med försäljningen av vårt radhus. Rekommenderar starkt!
Trygg och kunnig i alla frågor kring bostadsförsäljningen
Trevlig mäklare! Allt gick smidigt.
Trevlig och tillmötesgående, uppvisar kunskaper inom sitt område.
Bra bemötande och trevlig. Allt gick smidigt.
Jag rekommenderar verkligen Joakim som mäklare! Han är väldigt kunnig och proffsig och jag kände mig trygg, hela affären igenom. Jag upplevde att han har en bred erfarenhet inom yrket och att han utifrån det, kunde planera och genomföra min försäljning med ett lyckat slutresultat.