Marie Engström

Marie Engström

Marie Engström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv

Marie Engström har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Marie Engström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Engström har haft 28 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är att man får den stora förmånen att se så många fina hem och att hjälpa dig som kund vid den troligtvis största affären i ditt liv.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är driven, engagerad och lyhörd. Jag uppdaterar kontinuerligt dig som säljare under affärens gång och är väldigt mån om att det ska bli en trygg och smidig affär.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid vattnet. Sjö eller hav spelar ingen roll.

2024-04 - 2025-03

152 omdömen om Marie Engström

Sedan starten hos Reco 2017
Lisa D
Köpte sitt hus med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Kärna

Mycket bra bemötande, trevlig, tillmötesgående. 😊👍

Tack snälla Lisa för ditt svar! 😊🌸 Vi hörs snart igen! /Marie

Jakob K
Kärna

Trevligt bemötande. Kändes som en tillförlitlig mäklare.

Tusen tack för ditt svar Jakob. Vi hörs och ses snart igen! /Marie

Claes-Erik L
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Kärna

Hon var tydlig och informativ samt bra på att återkoppla!

Tusen tack Claes! Det värmer att läsa. Vi hörs snart igen! /Marie

Per N
Kungälv

Väldigt bra bemötande. Vi hade förväntningar om att få ett hyfsat pris på huset vid försäljningen, och det levde mäklaren upp till. Hon skötte hela försäljningsprocessen på ett väldigt bra och smidigt sätt.

Svar från Marie Engström

Tusen tack Per, blir glad att höra att ni känner er nöjda. Vi hörs snart igen, tack för att du tog dig tid att svara! /Marie

Kerstin L
Kärna

Tydlig och informativ. Lätt att nå och bra på att återkoppla. Trevlig och tillmötesgående. Vi har bara positivt att säga.

Svar från Marie Engström

Tack snälla för fina ord, det värmer att höra. Vi hörs snart igen! /Marie

Maria J
Kungälv

Trevlig och lätt att ha och göra med!

Tack Maria! Hoppas att ni kommer att trivas i huset. Vi hörs snart igen! /Marie

Anette J
Bremnäs

Väldigt trevlig och kunnig person som jag varmt rekommenderar.

Svar från Marie Engström

Tack för fina ord Anette, och för att du tog dig tiden att svara! Vi hörs snart igen! /Marie

Ulrika S
Bremnäs

Proffsig och engagerad. Kunnig på området och huset. Bra på alla vis!

Svar från Marie Engström

Tack snälla för att du tog dig tiden att svara här. Hoppas ni ska trivas bra i huset! Vi hörs snart igen! /Marie

Dennis T
Ytterby

Väldigt bra, ärligt och öppen. Väldigt servieminded, åkte hem till mig i Göteborg för att skriva på papprena.

Svar från Marie Engström

Tusen tack för fina ord Dennis! Och tack för att du tog dig tiden att svara. Vi hörs snart igen! /Marie

Erik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Ytterby

Vi är jättenöjda med att ha anlitat Marie inför köpet av vår nya lägenhet. Hon har varit enormt proffsig, hängiven och lätt att ha att göra med. Man märker verkligen att hon brinner för det hon gör. Jag kan varmt rekommendera.

Svar från Marie Engström

Tusen tack Erik för fina ord, det värmer verkligen! Ska göra allt jag kan vid försäljningen av er lägenhet nu! Vi hörs snart igen /Marie