Väldigt kompetent, svarade på alla frågor och var väldigt hjälpsam under hela processen.
Daniel Larsson
Daniel Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Luleå
.Daniel Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Daniel Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 163 omdömen med ett betyg på 4.7. Daniel Larsson har haft 2 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
?
2025-01 - 2025-02
163 omdömen om Daniel Larsson
Kunnig, serviceminded. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Daniel verkar ha ett mycket stort nät av potentiella kunder i Luleå vilket snabbade på affären betydligt. Jag rekommenderar Daniel 5 stjärnor
Kunnig och serviceinriktad. Jag kände mig trygg med DL. Fick för mig att köparen kände likadant
Daniel Larsson har ett mycket professionellt och trevligt bemötande som jag hört från fler håll och rekommenderar honom varmt. Kommer absolut nyttja honom i framtiden om jag behöver. //Patrik Södermark
Daniel är mycket trevlig, hjälpsam, kom med bra tips och idéer, kunnig, har bra vetskap om olika objekt, områden och priser och han är lätt att ha att göra med. Han arbetade snabbt och hade en plan på hur vi skulle lägga upp försäljningen. Vi behövde endast hänga med och var det något undrade över så kunde han alltid svara. Jag rekommenderar verkligen Daniel som mäklare och enligt mig bäst i stan. Vi är väldigt nöjda med Daniel.
Väldigt trevlig. Ibland kunde jag dock uppleva att jag som köpare var tvungen att vara "på" vilket kunde vara bekvämt visst. Kändes väl främst för säljarens skull som att han inte riktigt krigade. Men allt har gått smidigt vid köp och så och märks att han vill väl och har erfarenhet.
Bästa betyg! Nästa gång jag behöver mäklarhjälp kontaktar jag Daniel direkt.
Mycket bra bemötande av mäklaren
Proffsigt och informativt samt snabb service Att få korrekt och bra information vilket jag också fick
Vi är jättenöjda med Daniel som vår mäklare. Han lotsade oss igenom vår försäljning på ett mycket professionellt sätt. Lugn, kunnig och lyhörd! Tack!!